Az ES magyAR oldalán olvastam a kerékpár hireket, onnan mentem át a MAX-ra ott az volt irva, hogy az ismétlések szponzorációt is tartalmazhatnak, de az élőre is volt irva v-mi , aki nem hiszi nézze meg. Én ezt úgy értelmeztem azt is megszakitják reklámmal. Bár nekem 8 én úgyse fizetek be. Csak fura.
A Tourt Lantos András közvetiti mint ES-es kommentátor, szerintem ő jobban nyomja mint az az úr aki a Girót nyomta mint ES-es kommentátor. Bodnár Gergővel szerintem összeillenek.
Ennek mi értelme, hogy van, hogy nem is a reklámért szakitják meg az élő müsort, hanem a saját maguk reklámozásáért? (nem egyszer észre vettem sokkal több önreklám volt mint igazi)
Köszi, én azt hittem úgy értik, hogy csak az ES mint tv- adja, ezért nem értettem, mert sokszor mondják ajánlóba (most a tour the france miatt sokat nézek ES-t), hogy szinte csak azt fogja tolni a rendes tv adó az olimpiát)
Nem, úgy értik, hogy tv-n nincs esélyed, streamszolgáltatóként meg vsz a WB vett csak ilyen jogot. Hogy valósítanád meg 1, 2, 3 vagy akár 4 tv csatornával: “A Max lesz lesz az egyedüli hely, ahol minden pillanatot élőben nézhet a közönség.”?
Magyarán ha egyszerre 22 helyszínen zajlik bármilyen verseny, selejtező, akármi, ahová beengedik a kamerát, akkor te csak egy stream szolgáltatónál tudsz választani a 22 video (és audio) stream közül. Azért tettem zárójelbe, mert azt nem mondják, hogy mindenütt lesz magyar tudósító.
Sokszor előfordul hogy kiválasztom a nyelvet a telefonon vagy laptopon a meccs elején, működik is hallom, hogy beszél a kommentár, majd rányomom chromecasttal tv-re és eltűnik a kommentár és a max applikációban akkor már nincs olyan opció, hogy kiválasszam a nyelvet.....nekem mondjuk annyira nem hiányzik a kommentár a teniszben, de érdekes....
Hs tényleg igy van nem id értem, hogy visszanézésbe miért nincs magyar hang, most meg a TDF nyilván ha valaki úgy nézi újra, lehet, hogy épp magyarul szeretné, mert érdekli a sok érdekesség amit a kommentátorok mesélnek.
Szerintem magyar hang szempontjából nincs különbség az ES stream és a Max között.
Kis csapat a magyar ES és gondolom a közvetítőállások száma is korlátozott.
A 2 tv csatornán leadott élő és "konzerv" műsorokat leközvetítik/leszinkronizálják, ezen kívül tényleg csak a kiemelt és magyar vonatkozású eseményekre van kapacitás.
Viszont ha egy visszanézhető közvetítéshez van magyar hang, az tényleg felkerülhetne a Maxra.