1. OpFlash US küldetés, amikor konvojt kell kísérni a sziget egyik feléről a másikra... hogy csináltátok? Nekem mindig elfogy a konvojom, mire átérek. Melyik a legjobb útvonal?
2. Red Hammer, amikor egy szál magadban egy T72-essel kell bosszút állnod az amcsikon, kb. 4 M60-assal szemben. Ez nekem sohasem jött össze, min dig kilőttek. van vmi nyerő stratégia?
Meg tudna egyebkent valaki mondani, hogy a CSLA2 fegyverrablos misszio miert nem sikerul, mikor ki van minden pipalva, es varunk az extraction point-nal? Ott van a heli, meg ket hajo, de csak nezzuk egymast.
Ne hagyjuk, hogy elsullyedjen a topic. vagy ez j-vel van? Na mindegy.
A multkor kerdezte valaki, hogy CSLA2-modban a 3. palyan a megfigyelopontot nem pipalja ki: tovabb ott kell maradni es mindent lejelenteni, legalabb 6 dolgot fog a pali bemondani, utana mondjak, hogy mostmar eleg lesz nyomas haza.
Utana a fegyverrablos misszio meglepetes, tetszeni fog.
Hirtelen tutort összeütni nem megy, de csinál az OFP automatikusan default küldetéseket is.
és azok utána az editorban szerkeszthetőek, azokat alakítsd át...
Kösz a helpet srácok!
Leszedtem a lodzsitek drájvert és megy frankón a menü meg a kiválasztás meg a ilyenek
Holnap hármasban LAN party-t tartunk a haverokkal és gondoltam hogy nyomhatnán a Flashpointot is, mivel elég ritka az olyan fps ahol koop-olne lehet meg ilyenek.
Nincs vhol vmilyen tutorial hogy hogyan lehet ilyent kreálni? Vagy ez olyan láma kérdés hogy nincs is ilyen?
Én még soha nem kreáltam szervert, a másik 2 haverom meg nem is ismeri az ofp-t, hiába próbáltam terjeszteni az igét...
Nekem az A4Tech rádiós optikai mausz akkor görgeti a középsőre a menüt ha fentvan a driver:D
De látnád Stormbird-et, mikor a menüben turkál, közben elengedi az egeret és balkézzel fötör alőszerek közt vagy épp beszáll egy járműbe.
Olyan rossz nézni hogy az embernek égnek áll közben a haja:D:D:D:D
Mindenképp kipróbálom hogy leveszem az egér drivert.
Azér nem árt ha fent van a logitech driver, mert figyelmeztet ha kifogy az elem benne.
Köszi srácok!
Húú ofp guruk helpjetek plíz!
A vadiúj lodzsitek optikus rádiós egeremmel nem működik a játékben a görgő gomja. ;( Így egyrészt nem tudom felhozni a menüt, másrészt ha van is menü, nem tudok szelektálni! Görögni görög :)
Mit kell csinálni hogy jó legyen?
Nekem is hasonlo a gondom, nem sikerul az a palya, pedig nem tul nehez, a megfigyeloponton nezegettem korbe, sorba jelentette a tengeralattjarot, meg a pancelosokat, de aztan csak elindultam haza, es nem volt kipipalva raadasul kerulovel mentem haza es azt mondta, hogy eltevedt :)) Most ujra kell kezdenem..
Van egy kis gondom a CSLA 2 MOD-dal.
Azt hiszem a 3-ik palya vagy melyik, ahol az amerikai fickoval kell egy megfigyelo pontra eljutni eszrevetlenul, amit persze a gonosz orosz erok mar elfoglaltak Itt ki is nyirtam mindenkit, jott is egy bejatszas, hogy megvan a megfigyelo pont, de a PLAN-ban NEM PIPALODIK KI (tehat nem lesz teljesitett) ez a feladat resz, igy nem is enged tovabb. Vagy kell ott meg valamit csinalni???? Mit rontok el?????? SEGITSEG!!!!!
ZSIR és OLAJ!
Hétvégén felmentem a szerverre CTI-ni, és kb 45 perc után leszakadtam /session lost/ szombaton és vasárnap is ugyananyi idő után. Más is szokott igy járni, vagy csak nekem 45 perc a játék időm?
Ugyan akkor hogy ha Crow[41st]indit szervert ott gond nálkül tudjuk órákon át nyomni, bár nála 1.91 fut, lehet hogy az 1.94 bugja lehet.
Akkor lesz még egy köröm, majd a telepítéssel. A kampányt szeretném végigjátszani.
Amúgy a történet tekinetében nem gáz, ha előbb a Resistance-t nyomom végig?
A red hammert elvileg res előtt szokás, de mivel az addonok a res-ben is benne vannak...lehet, hogy elég bemásolni res telepítés után az rh kampányát a megfelelő helyre. Viszont mintha 1.91 után kellene vmi javítás a rh kampányhoz, talán az eredeti cwc-hez is, de ezek a hiv oldalon megtalálhatóak. Szóval a legegyszerűbb, ha res előtt teszed fel (viszont ha nem kell a kampány, akkor felejtsd el egyszerűen a rh telepítését, másra nem jó).