Keresés

Részletes keresés

shairon Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2
Jól látom, itt bársonyszékeket osztogatnak? Lehetnék például miniszterelnök-helyettes?
Előzmény: Dominika (1)
Dominika Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1
Akkor ezennel kihirdetem, hogy megalakitom az ideiglenes kormányt, egyelore egy miniszterrel. Kedves micu, Te milyen miniszter szeretnél lenni?

Továbbá, az elso parancsom: Minden alattvalóm köteles itt naponta lejelentkezni. Különben árulásért ki kell végeztetnem.

Előzmény: micu (0)
micu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 0
Egy diktátornak nem 0 alattvalóra van szüksége.
Előzmény: Dominika (-)
Dominika Creative Commons License 2000.10.20 0 0 topiknyitó
Kedves Herék és Dolgozók!

Nagy terveket tuztem ki magam elé! Azt gondolom, hogy tökéletesen alkalmas lennék arra, hogy elkormányozzam ezt a világot. Viszont ehhez teljhatalomra van szükségem.
A segítségeteket szeretném kérni. Ti olyan okosak és tapasztaltak vagytok, biztos tudnátok jó tanácsokat adni nekem abban, hogy hogyan is kezdjek bele a világ meghóditásába. Sajnos, most még nincs túl sok jó ötletem :'-(
Úgy gondoltam, az elso, kis kaptáramat itt, a fórumon belül építeném fel. Kezdetben megelégszem azzal, hogy minden hozzászóló engem csodáljon és az én parancsaimnak engedelmeskedjen. Talán bevezethetnénk az I Love Dominika polók kötelezo viselését is, de egyelore, erroforrásaim hiányában, ezt nem tudom ellenorizni. De lojalitásotok jeleként talán megpróbálhatnátok ezt önerobol finanszírozni.

Dominika.Világdiktátorno.Várományos

UI: Alattvalóimat boséggel megjutalmazom. Viszont ellenségeimmel könyörtelenül leszámolok! Ne is próbáljatok ujjat húzni velem!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!