Van pár 90-es évekbeli eladó Mazda prospektusom, 30 db különböző kiadás és 10 db dupla példány. 34 db külföldi, 6 db magyar. Mind jó állapotban, firka, gyűrődés, hiányzó lap nincs.
Sziasztok! Ajándékba ajánlok Mazda 626/87 körüli hűtőt, és 323/91 körüli hűtőmaszkot. bézs vagy pezsgő? színű. Mindkettő jó állapotú. Egy tábla Tibi csokit elfogadok. Megpróbáltam képeket is feltenni. Akit érdekel írjon a macsessz@freemail.hu -ra! Józsi
Kinek mi a tapasztalata a Auchan/Tesco/Aldi-ban stb. kapható üléshuzatokról?
2009-es 6-os Mazdám van. Az ülések eléggé kagylósak sportosak. Régóta tervezem, hogy veszek rá huzatot, de nem tudom, hogy az íveket és a formákat mennyire venné fel a huzat. Az előbb említett boltokban 6-12K körül vannak huzatok amik a leírás szerint az én kocsimhoz is jó. Mennyire lehet ennek hinni?
Ha varratok méretre, az 40.000 HUF lenne, ami nem is lenne sok ha én magam tervezhetném meg. De mivel erre nincs lehetőség ezért kihagyom.
Új Mazda 3-as vásárlásán gondolkodom, a sajtórecenziók nagyon kedvezőek.
Viszont egy élő embert sem találtam egy fórumon sem, akinek új Mazda 3-asa lenne. Se a népítéleten sincs egy értékelés se, a mazdaklub.hu-n sincs senki aki ilyet vett volna, se a mazda3klub.hu-n sincs senki, se a mazda-auto.hu-s fórumon nincs senki ilyen autóval :-(
Tudnátok ajánlani egy megbízható mazda szervízet Budapesten? Elsősorban Buda déli részén?
Illetve egy kis tanácsot is szívesen fogadnék. Magánszemélytől használtautó vásárlásakor mire érdemes odafigyelni? Az érintett autó: Mazda 3 Sport (2008-as gyártás)
Mazda 323 benzines sedan vásárlásában gondolkodok és szeretnék segítséget kapni tőletek, hogy mire figyeljek oda a vásárlásnál. A kiszemelt évjárat az 1998-2004-ig gyártottak. - rozsdàsodásra mennyire hajlamosak? - motorikusan mennyire megbízhatóak? - karosszériában, váltóban, futóműben van valami buktató? - elektronikailag van valami amire kifejezetten figyelni kell?
MX5 vételét tervezem, 2001 második felétől gyártott faceliftes NB érdekelne. 1,6 110Le vs. 1,8 146Le között gondolkodom. Esetleg ezzel kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Egyebekben bármi egyéb tanácsot szívesen veszek a típussal kapcsolatban! Előre is köszönöm! Üdv
sziasztok! mazda2 14 diselem van valakinek esetleg egy kézi/vagy gépkönyve lenne eladó érdekelne,még valami akinek van ilyen megtudná mondani milyen intervallumban kell cserélni vezérmű szíjat? előre is köszi
Tudnátok javasolni alkatrész beszerzést, ami nem a gyári listaáron értékesít, hanem kedvezőbben?
Mazda3 motortartót keresek (olajos, jobb oldali) amit nem nagyon gyártanak után, ami van az meg hitvány. Gyárit vennék, de kicsit sokallom a 48e magyar Forintot rá... Bocs.
Nekem 5 éve egy 2000 évj. DITD Premacym van. Vétel után vezm szíj, és az összes szűrő cseréje illetve ismerős szerelőnél átnézetés. Pont azért vettem ezt, mert az adagoló hyagyományos, csak a gázpedál elekto,és böszme nagy a raktere.Idáig a kuplung munkahengert kellett karmantyúzni, ill egy hátsó lengéscsillapító felfogató rozsdált el, amit a haverral "gyári méretre" meghegesztettünk.Az ülésfoglaltság jelző már a vételkor hibás volt, ezt lehet pótolni egy kütyüvel 15-20 E ft.Egy bontott ir jelző kart vettem még 5 E ft. Még kellene 2 h lengéscsillapító ill az ABS gép nem mükxik kb 2 éve de ettől még megy a gép.Nagyjából tudtam, hogy vétel után még költeni kell rá és ez bele is kalkuláltam. 5 éve a Premacyk 1200 E ft körül voltak az olcsóbbak. Sztem nézz körül külföldön is , ennyiért regadóval együtt megbízható , szervizelt és jó állapotút lehet venni. A fogyasztást megpakolva sem tudtam 6 l fölé vinni.
Amint láthatod én inkább diesel párti vagyok, de az asszonynak a 20-on éves Peu D 205-ös helyett egy osztrák Swiftet vettünk , mer ott már 99-ben raktak bele légzsákot és egyebeket, amit itthon nem fizetett meg a pógár.
Ha jót akarsz magadnak benzinest vegyél ne dizelt, a jobb fogyasztáson kivül semmi más nem szol a dizel mellett, Lomhább, több a meghibásodás lehetősége ami drágábban javítható, több és nagyobb mértékű óra visszatekerések fordulnak elő a dizelnél.
A rozsdásodás nem tipusbaj sajna hanem márkagond az azonos korosztályba tartozó mazdáknál is előfordal hamarbb a korához képest.
Fő tipusbaj amúgy a dizelnél, szakad a vezérműszíj adagoló tönkremegy.
Ismerősnek 2.0i GT 130Le benzines van és edig semmi gondja a fogyasztása meg 7.5-8.5 között van budapesten belűl.
323F-n nem lehet kikapcsolni az anyos légzsákot ezért oda gyerek ülés sem rakható. Súly érzékelő van az ülésben azt nem tudod kijátszani, de ha jól emlékszem matrica is van a bal oldalt a B-oszlopra felragasztva, hogy gyerekülés nem.
Apa lettem és olyan dolog érdekel, ami korábban soha:
323F kocsinkon az anyós légzsák hogy kapcsolható ki?
Elolvastam a kezelésit, ha gyári Mazda gyerekülést használok, azt "érzi" a kocsi és folyamatosan világít a légzsák lámpa. Ilyenkor kiiktatja az anyós légzsákot. Nem villog, mintha hiba lenne, világít.
Feltételezem, valami trükk lehet benne (mágnes? rövidzár?)
Persze nem akarok gyári Mazda gyerekülést, így is van 3 féle gyerekülésünk...
2003as 6osba Aux :)..
bekotes a net szerint 1-13osszekotve a 3-5-7 (R-L-S), de megsem muxik.
Nem Bose hangrendszer csak sima CDs, de gyari navis.
Tudnatok tanacsot adni?
A gyari navi dvd egyseg helyett epitenek be 1Dines normal fejet a kesztyutartoba... az itt szereplo csatlakozok labkiosztasa kellene, az LCD monitor es a hang bekotesehez.