Változás van a Gödöllői HÉV-nél is! Aki felszáll olyan helyen, ahol van automata vagy pénztár, az mindenképpen váltson jegyet, mert már október 1-től csak így lehet közlekedni. Büntetést kap, aki nem így tesz... :( Nem tudom, hogy ez milyen eredményes lesz. Mindenesetre akinek bérlete van, az ne aggódjon! :) Erzsébet Parkra ez a törvény nem érvényes, mert ott semmi sincs! Annak a kalauznál kell mindezt megtennie! :D
Múltkor a Gödöllő Facebook csoportjában hírdették a vácrátóti arborétumot! Én is nagyon szeretem azt a helyet, már-már kultikus helyszín a számomra! Az a környezet csodaszép! ;)
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy folyamat része, hogy próbálok optimistábban élni! :) Mert a pesszimizmus sem jó dolog! :P Pozitívan kell élni és látni az egész életed! :D
Örvendetes hír, hogy Gödöllőn már férfi Nb2-es röplabda csapat is van! :O Odáig vagyok ettől a hírtől! :) Persze a röpis lányok számomra vonzóbbak! :P Érdekes, hogy én a Vasast is bírom a női bajnokságban, pedig Gödöllőn nem nagyon szeretik őket...
Lakik valaki a Palotakertben, esetleg a parkra néző típusú lakásban? Nagyon nagy szükségünk lenne egy kis segítségre. Szerelnék a villanyt nálunk, mert kiderült, hogy nincsenek földelve a konnektorok, de egy két kötődobozt nem találunk meg a tapéta alatt. Esetleg akinél látszik és csinálna róla fényképet, azt nagyon megköszönném!
Június 30-án sűrű programom volt! Csak a GIM-házba akartam menni, de aztán felhívta a figyelmem a Magyar Szabadság Napjára a Facebook. Gondoltam egyet és elmentem rá. Minden évben színvonalas előadás szokott lenni, de Isten tudja, hogy milyen régen voltam már az Alsóparkban... De nem bántam meg, hogy most ott voltam. Lenyűgöző produkció volt! :)