Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Elszomorító volt nézni a tegnapi produkciónkat (is), pedig reménykedtem még mindig egy kicsit, hátha. Sok újdonságot már nem lehet írni a csapatról.
Amin elgondolkoztam az az, hogy hosszabb távra visszatekintve, a Pioli éra végét is ide véve gyakorlatilag nem sok minden változott, sem Fonsecaval, sem most Conceicao alatt. Ugyan az a fos, elképzeléshiányos valami. Egy-két meccs kivételével a támadójátékunk szinte semmi, sok eladott labda, ellenfél átrohan rajtunk és gyorsan helyzetbe kerülnek. stb... Látom, hogy sok eszetlen játékosunk van, de volt valamiféle frissítés is, de az összkép nagyon nem változott semmit egyik edző alatt sem. Pedig én optimista voltam Conceicao-val kapcsolatban. Nem tudom, hogy idő kéne-e még neki, vagy ez ennyi volt. Minimális előrelépés jelét sem látni meccsről-meccsre, sőt, inkább egyre rosszabb.
Most már azt mondom ne végezzenek a fiúk fél munkát, célozzuk meg a 14. helyet a tabellán, hátha úgy nem lehet elsimítani a szart és történik valami.
Egy ket rosszarcunak megmutatni merre van az ajton ... Management & Ibra included ... Most kezd fajni hogy mekkora gyalazat hogy egy Ibra ul ott mint a klub arca ...
Na hogy rohadna meg ez az index forum is, epp elbeszett a rengeteg fontos gonfoltaom Amit beirtam :))
Szoval megneztem a masodik felidot felvetelrol, voltak Jo idoszakok de aztan teljesen szetestunk
A f.szkalap Leao nekem a legalja, keretbe se tennem , de persze ezt nem varhatjuk SCtol
Aki teljesen lecsuszott a szememben, elkezdte osztani, hogy o mekkora eddzo es hogy Piolit kiverte gyengebb csapattal. Hat baratom itt ax ideje megmutatni. Micsoda faszkalap. Ossze vissza birozott pedig csak a jatekosai vannak szetesve fejben
Innen mar csak azt remelem 8-9.ik helyen vegzunk jovore ne kelljen bohoc kupakban energiat fecserelni
Volt mar ennel lennebb is az elmult 35 evben, szoval Sempre Milan !!!!
Sztem különösen Maignan esetében sántít ez az ötlet. Nála azért mentalitásbeli gondokról nem hallottunk, az meg h most bakizott párat.. ezért elküldeni elég logikátlannak tűnne. Ami persze kitelhet a vezetőségtől :)
A másik meg h csak remélni tudom, h semmi valóságalapja nincs.. Nem is azért mert bármelyikbe szerelmes vagyok, hanem ha ilyen terv lenne, az garantáltan csak adhoc ötlet lehet, hisz ha verjük a Feyenoordot meg most a Torinot, garantáltan nem merülne fel. Szóval ha van valóságalapja, akkor random hülyegyerek módban van a management.
Nekem am Theo pénzbüntetésétől is kirepült a zselé a hajamból. Persze simán jogos, de akkor egy Origi-vel mi a helyzet? :D Ő nem hibázott, uh felveheti a full fizut a futuróban?