..akkor én most erősen szégyellem magam mert én tegnap már délben nem voltam a munkahelyemen. Úristen, ilyen munkamorállal mi lesz belőlem ha nagy leszek? :(
Jéééé. Én ennél később mentem a retekbe. KB 19:00-kor. Most pedig már itt vagyok, holott inkább amott szeretnákok lenni.
HOLNAP SZIGET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom, hogy nálunk mi van, de asszem tökmindegy. A lényeg az, hogy a big bráder vacsing ász. Pedig tudjuk, hogy nem a munkában töltött idő hanem a munka minősége a lényeges. (De krva nagy mákom van, hogy a födémet túlméretezték a rendes építők.)
Ma kiderült, hogy feljebbvalóm lelkesen nézegeti az elektronikus jelenléti ívet. Mondtam is rögtön, hogy ojvé!
Ma a retek kb 18:00-kor kezd el teremni és a termést egy helyi kotsmában fogjuk fogyasztani 19:00-től. Már előre élvezem: egy harapás a retekből, egy korty a sörből. Remek Les.
Amúgy szomorúan jegyzem meg, hogy ma a szigeten 19:00-től UHRIN BENEDEK koncsertó lesz és nem tudok rajta résztvenni.
De sebaj. Szombaton EGÉSZ NAP SZIGET és májkárosodás.
Mindenkinek fényes, napsütéses retket kívánok és nem átallom megjegyezni hogy mától a szigeten fogok retkelni (ott azért valamennyivel mégis jobb mint az asztal mögött, de ezt a tényt némileg kisebbíti az, hogy dolgoznom kell :(
Ésmégisretektagtársakakitehetinehagyjaki!
Előre!Tagtársak
Egy óriási kéréssel fordulok hozzátok. Tudom, hogy nem a megfelelő fórumot választottam, de itt kedves emberekre találtam, és hátha tudtok egy kis segítséget nyújtani. Csak hogy a lényegre térjek, és ne kalandozzak el sanyarú sorsom ecsetelése felé, gyorsan le is írom, hogy mire lenne szükségem, - nem túlzok - az életben maradáshoz. Könyörgöm RETKET akarok!!! Meghalok egy kis retekért!!! Küldjetek, adjatok!!
Egy reményét vesztett retegfüggő
Mi ippeg a retekszezon kellős közepén tartunk, túl különböző csavargásokon, kempingeken, kerékpározáson, sörökön, így már csak némi csavargás, kemping, kerékpározás és sör van hátra, no meg sör :-)))
No meg persze egy kis Sziget sörrel leöblítve :-)))
Amúgy brutális jó reggelt.
Kockásfülű megjegyzése miatt ma tényleg sokáig bent leszek és nem hagyom magam eltántorítani.
Most pedig RETEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Retek ezerrel. Ma este valami rettenetes Horvát nemzeti házi pálesz lesz az első fogás. A második fogás sör lesz jégágyon. A harmadik fogás jeges sör lesz. A negyedik fogás pedig sör lesz erősen lehűtve.