Lassan egész jó kis gyűjteményt lehetne csinálni a TV2 elkezdett, be nem fejezett, újrakezdett, abbahagyott, össze-vissza időpontba pakolt sorozataiból. Family Ties, Step By Step, Friends, JAG...
Nem csak három részt csináltak meg az új szinkronnal. László Zsolt tizenkettőt említ. Ebből az ismétlés előtt 3-4 lement, most is 3, akkor még kell legyen pár. Nagy @ a (2), ha az egyik legnagyobb nézettségű sorozatot abbahagyja, vagy szünetelteti. Ráadásul semmit sem szólnak róla.
Új vagyok a fórumon, a tegnap esti "J.A.G.-hiány" miatt írok! Ma reggel a TV2 honlapjával kezdtem, de mégcsak a J.A.G. nevét sem említik rajta. Írtam nekik is egy levelet, de tudom, hogy semmit nem érek vele. Mi történt????? Évek óta vártam már a folytatást...
Idáig tartott a lelkesedésük?
Nagyon vagány 3 részt megvenni, leszinkronizáltatni és bedobni főműsoridőbe... :-)
Vagy nem akarják a nyárra elszórni és megvárják a szeptembert? Vagy mégis visszaadják az eredeti szinkroncsapatnak a nézők követelésének engedve? Vagy belelóg a kezem a bilibe?
László Zsolt: A J.A.G.-nek már vége, ugyanis az utolsó tizenkét rész átkerült egy másik stúdióhoz, én viszont nem mentem velük. Nekem ez a munka összefonódott azokkal, akikkel csináltam, a hangmérnökkel, a rendezővel és a többiekkel, nélkülük nem akartam folytatni."
Tudja valaki, hogy amit keddtől főműsoridőben ad a Tv2, az honnan folytatás? Ahonnan legutóbb az ismétlést abbahagyták? Vagy ahonnan az első sugárzást abbahagyták (Bud elmondja Chagwidden-nek, hogy meghalt a gyerek)?
Levették a műsorról :(
Nem igazán akarom elhinni, hogy nem volt Mo.-on sikeres a sorozat...
Vagy nálunk tényleg szinte csak a nyálas brazil szappanoperáknak van esélyük???
A "Dock of the Bay" (amit Mikey énekelt) elég nagy kedvence lehet a sorozat vmelyik készítőjének,
úgy emléxem Rabb is elgitározza/énekli vmelyik másik részben.
Picit bénának, laposnak éreztem a mai részt, Henriette viszont nagyon jó volt! :)
És a Magnumból ismerős két szereplő (Rick meg a sütizabáló :-) ) is kellemes meglepi volt.
Ahhh, Magnum! Bárcsak megint műsoron lenne!