Aha, menjen. Úgyis kéne valami nagy lepedőt rajzolni ezeknek, de én nem vagyok az az iparművész alkat, úgyhogy segítsetek majd pls. Valami látványos transzparens kéne, "Budapest grüsst Campino", "Redet weniger, Unsichtbarer" (bár ennek a nyelvtanában nem vagyok biztos, de alkalmas időben lehetne lobogtatni, biztos örülnének neki), esetleg "Ich mag dicke Schlagzeuger(n? - vagy valami többesszám)", vagy akármi.
Majd Dant fogom hívni a Szigettel kapcsolatban, úgyhogy aki találkozik vele, az velem is fog. De ha addig kitaláltok valami meetinget, akkor én is megyek. Végső esetben ott futunk össze...
Tényleg! Nem jön valaki megnézni a Rocky Horror Showt július 31-én? Birka és én valószínű.
Duke: Magyar szakra 118 pont, ez asszem elég lesz...
Megvan a jegyünk (még rajtam kívül két barátnőm jön)!!! A számuk 5, 6, 7. Mi az, még nem vettetek??? :))) Remélem ez egy életreszóló koncert lesz!!! Tuti jó, hogy Bp-re jönnek, most kezdem beleélni magam.
Nem olvastam a hozzászólásokat baromi régen, de lementettem őket, úgyhogy ami késik nem múlik. Most csak annyit akarok kérdeni, hogy ki jön a Szigetre és mikor?
Bátyus: Nem kell megvenni a jegyünket, mert Birka is jönne, így már három, az meg sok pénz. Azért köszi, majd megrendeljük.
Csá
Ja! Felvettek az ELTE-re, úgyhogy szeptembertől én is pesti leszek. Jó, mi?
Hello minden Ärzte fannak Nemetorszagbol.
Hat nem lemaradtam az Ärzte koncertekröl?Nem igaz, hogy nem tudtam ra jegyet kapni!
Sebaj, remelem a pestire eljutok (mindenkeppen).
De hogy milyen kicsi a vilag, jun 25-en ugyanis Hamburgban jartam,es talalkoztam egy Farin Urlaubbal egy Hotel Astron oder so was elött.
A pesti Hosenröl is lemaradtam, ugyanis akkor indultam Nemetbe. de itt lattam a Hurricane Festen, a masodik sorbol elveztem a fellepest, valami super volt. A Blitkrieg Boppal kezdtek, es ketszer is visszajöttek. De az Ärzte megis jobb!
Bocs hogy nem csörgök rátok cd-ügyben, de egyszerüen nem tudom még a jövő heti munkabeosztásomat. (Ez azért fontos mert nem tudom hány órát beszéljünk meg)
Arpee, igen, ezt már én is mondtam neked tavaly, rengeteg oka lehet, hogy valaki nem követi a Aerztet/Hosen csaknem mindenhova, nyilván a legfontosabb a pénz. Érezd magad szerencsésnek, hogy megteheted.
Nekem ez a koncert nem jött annyira be, kicsit kiégettnek tűntek Campiék, szemben a csodalatos Arena-beli Aerzte koncerttel Bécsben.
Remélem nem élesztem ujra a régi vitát, de számomra ez a két koncert ismét megmutatta, hogy a két zenekar közül az Arzte az, ami igazán fontos a szamomra, akikrol telleg elmondhatom, hogy die Beste Band der Welt!
Persze a Hosen is jo, de az Arzte az igazi szerelem...
Bela, fölvettem Neked cd-re a Runter+ a 13 maxijait! Most megyek Berlinbe(DÄ Heimspiel) jövő héten talalkozzunk, es odaadom!
Az Exciter kibaszott jó, főleg a freelove!
nekem életem egyik legszerencsétlenebb napja volt a Hosen koncert napja.
Önhibámon kívül maradtam le róla.
És az a legszebb hogy volt 2 vendégjegyem és már nem is tudtam odaadni senkinek.
Augusztus 30.-án ezért 2-szeres erővel bulizok majd.
Hi Campi,
...de miért haragudnék? Végül is ezert van ez a fórum, hogy ütköztetve legyenek a vélemények, úgyis olyan állóvíz volt már mostanában.
Nem, itt szó sincs "lenézésről" ,asszem, hogy akik ismernek (Bela,Helmut,Tidzse,és a többiek), sem gondolják, hogy bárkit/bármit lenéznék!
Én nyílván nem gondolom, hogy mindenki legyen ilyen, vagy olyan, és mondjuk Sydney-ben, Tókióban,Buenos Airesben, vagy a legutóbb Kubában nem voltam velük.De az "es gibt unterschiedliche Fans" abszolút találó, én azért élek félig Németországban, hogy ott lehessek a koncerteken, meg lemezmegjelenési napokon nyitáskor a lemezboltban, nem pedig fordítva (hamár amúgy is ott vagyok, elmegyek a bulikra, stb...)
...és nem arról van szó, hogy nyolcvanmilliós piac, mert Ausztria csak 7 milliós, és ott is százezreket ad el a Hosen (meg a DÄ, stb), és ott 199 Schilling minden cd, ami joval alacsonyabb az itthoninal, reálértékben is.Itthon ugye a vezető rockzenekar a Tankcsapda, kb. húszezres eladásokkal, és még így is kénytelenek megalkudni: maxi, slágerek, nagykiadó,csak hétvégi bulik, stb.
És a TCS után ott a nagy űr, kész vége, a köv. csapatok max. 5000 db-ot adnak el.Ez pedig egyáltalán nem pénzkérdés, mert a sok fos, az megy.Miért van Kiskegyed, Őnagysága, Meglepetés jellegű újságból ezer, HVG- féléből meg kettő?
Mikor én 10-12 évvel ezelőtt ott voltam a szarul szóló TCS-bulikon a Lyukban, meg hasonló helyeken, azok közül az arcok közül már majd' senkit nem látni a bulikon.nem az a baj, hogy jönnek a fiatalok, a Hosenre is jönnek, ez természetes, hanem hogy hova tünnek a régi arcok??? Az Ärzte-koncerteken ott vannak a szülők a gyerekeikkel, és ugyanúgy élvezik a bulit, ott minden régi arc megmaradt, nem érzem magam utolsó mohikánnak, kövületnek, mint itthon.Minden tisztelet az Aurórának, hogy lejöttek a Hosen-bulira, és lám, ők tudják nyomni kint is!
Nem lenézés ez, de értem, hogy mit akarsz mondani! Inkább intolerancia. Én nem a munkához/tanuláshoz/pénzhez igazítom a szórakozást/szabadidőt, hanem első: a koncert!
Jövő héten szombaton Hamburg mellett, vasárnap meg majd' 1000km- rel lejjebb Bodensee. Offspring, Hosen. Hamár Csehország: 30- án szivesen elviszlek Prágába, legalább dumálhatunk, és szerintem a belépőt is meg tudom oldani! Majd írd meg, hogy van-e kedved!
Az ilyen budapesti koncertekkel még az a bajom, hogy az utolsó három ráadás mind periférikus cover volt mondjuk az alles wird gut, vagy a Wort zum Sonntag helyett...
na üdv!
"Nagyon jo arc, es tökre örült, pedig mondtam, hogy kicsit eifersüchtig vagyok, ha Budapestre jönnek, mert ilyenkor hirtelen sokmindenki Hosen-fan lesz, mikor meg Becsröl, vagy Nemetorszagrol van szo, akkor altalaban egyedül megyek. Erre csak annyit mondott mosolyogva: "Es gibt unterschiedliche Fans..." "
Orulok arpee, hogy jot beszelgettel Campinoval. Sok hozzaszolasodat olvastam mar a regi szigetes topicban. Egy valamit ne felejts el: nem csak egyedul te szereted a Hosent. Es az hogy Te ott voltal/vagy majd minden koncertjukon, nem biztos hogy Te vagy az echte Hosen-fan. Biztos szimpatikus srac vagy, es lehet hogy most meg pont en nem tunok annak, csak mar kicsit unalmas hogy "lenezed" azt aki csak Bpesten van Hosen koncerten. Egyetemista vagyok 5500 Ft-os osztondijjal (3.4, amit nem konnyu a BME-n hozni), otthonrol mar regen nem kapok igazan penzt, amit en jonak is tartok. Ebbol a penzbol en max egy Csehorszagot tudok magamnak megengedni, de emiatt egyaltalan nem tekintem magam semmilyen Hosen-fannel kevesebbnek . Orulok hogy Te ott vagy minden koncerten, mertmegengedheted magadnak, ezt NE felejtsd el.
Bocs ha ugy erzed kicsit igazsagtalan vagyok, ez nem csak penzkerdes, elismerem. Egyebkent pedig remelem hogy normalisan ertelmezed hozzaszolasomat es nem kotozkodesnek veszed, mert a lenyeg ugyis az hogy a Hosen mindenekfelett!!!