Vera hosszas betegség után a múlt hét szerda délutánján egy nyári zápor kíséretében befejezte jelen életét. Aki ismerte tudja, hogy a leanderek sokat jelentettek neki. Szeretettel és nagy odafigyeléssel gondozta őket. Magokat is vetett, melyből született néhány egyedi szépsége, úgymint Blanche, Nana, Mille Fleurs, Lulu, hogy csak néhányat említsek. Egyik beszélgetésünk alkalmával arra kért, hogy adjam át nektek a következőket. Szeretettel ölel benneteket és virágokban gazdag nyarakat, sok szép új magoncokat kíván mindenkinek!
Utolsó útjára 2019. július elsején 11 órakor kísérjük a Kiskunlacházi temetőben. A család szívesen látja az elköszönő barátokat és ismerősöket.
Élvezni fogják a "szülőföldet"... ;) Sosem felejtem el, amit 3 éve egy olasz kempingben láttam, a sövényszerűen ültetett leandereket egy percig sem cicózva motoros sövényvágóval egyszerűen méretre fazonírozták... ;)
na néhány túlméretetes leandert visszaküldtem. Haza :)
(egy havernek sikerült benősülni egy horvát családba, akiknek véletlenül van egy tengerparti házuk. Néhányat, amit sikerült beszuszakolni a kocsiba valahogy, kiültetnek. De még lehet, h. jönnek még egy körre. Én meg majd megyek ellenőrizni, mit lett velük ott a szörnyű mediterráneumban! :)
A tegnapi vihar előtt csináltam egy nagy halom képet. Rengeteg eső esett, viharos szél kiséretében, ami tönkretette, és leverte a virágok nagy részé :(
Chopin 2x, La fontaine 2x, Sorrento, Rubis,
Rózsás sárga (PL), Habos (PL), Luteum Plenum, Ciklámenes Piros (PL) Habossal
:)) Egyesével tettem fel a képeket, nem is próbálkoztam több kép kijelőlésével.
Két Altinim van, az egyik teljes napon van, ő fakul egy kicsit, de nem vészes. A másik a nagyobbak között van, így azok valamennyire árnyékolják, kicsit védve van a teljes naptól. Neki nincs kifakult virága, lent a képen ő van.