Keresés

Részletes keresés

BEA Creative Commons License 2000.07.25 0 0 426
Sziasztok cimborak !
comguru !
Na ecceru a dolog csak at kell lepni ,ezen kritikus illeto fercmuvein es kesz ! ,mint anno "icmi-n" .
Ennyi ,es nem tobb !

Sziasztok mara : comguru ,gacsas II . granit ,Agyar , es a tobbi EMBER aki ide valoban beszelgetni ,vitazni jar vissza olykor .

B .

Előzmény: comodore (425)
comodore Creative Commons License 2000.07.25 0 0 425
Parser !

Ugye, ugye tudsz Te finomabb hangnemben is sertegetni. Nem kell mindjart le " ven hulye marhazni " az itt, idaig bekesen, eszmecserét folytato hölgyeket és urakat. Ez a hangnem kolonossen meglepo egy olyan illetotol aki olyan magasfoku inteligenciaval rendelkezik mint Te !
Kérlek szépen csillapodjal le !

comodore Creative Commons License 2000.07.24 0 0 423
Parser ur korabbi hozzaszollasi :

HUSZnapló

Parser
válasz erre | adatok | e-mail 2000.07.22 19:37 (745)

Hat, amennyire en emlekszem, ilyenekkel meg nem talalkoztam eletben. Hasonloval mar futottam ossze, de ennyire primitiv emberek...

Nem is tudok mit mondani. Aztan meg ok csodalkoznak, hogy miert nem szereti oket senki. Az eszem megall

Elotte igy ir a HUSZnaplo-ba

Parser
válasz erre | adatok | e-mail 2000.07.22 15:48 (742)

Ja, meg a konfrontaciorol.
Van egy topic a Politika reszen - en sem jarok oda sokat, csak neha olvasgatok - aminek az a cime, hogy MI,KULFOLDI MAGYAROK...
Mit mondjak, elkepeszto. Nem tudom, hogy sirjak, vagy nevessek, szoljak, vagy tegyek ugy, mintha nem is letezne.

Nezd meg, tanulsagos.

ELOTTE IGY IR MAGAROL AZ > INDEXES RANDIK - GÜGYÖGDE < - be :

Nyolc eves voltam, amikor apam otthagyott minket. Miert, hogyan, nem tartozik ide, de ketten maradtunk. Egy ido utan, anyamat behivtak az
iskolaba, mert a magatartasom turhetetlen volt. Allandoan balheztam, verekedtem. Persze, kaptam a tobbi gyerektol mint apa nelkuli, dehat ez
megint nem a tortenet lenyege. A tanarno ismerte a szituaciot, ezert azt javasolta anyamnak, hogy vigyen el egy pszihologushoz.

A HUSZnaploban :

Amikor zsakutcaba kerul az ember egy adott szituacioban, amikor ki kell zokkenteni a kornyezetet a megszokott hetkoznapokbol, amikor ra
kell ebreszteni valakit, hogy ez igy nem jo, akkor kell es szukseges. A trukk az, hogy az ember mennyire kepes kezeben tartani a kontrollt.
Mennyire kepes kiszamitani a reakciot, hogy ne legyen sokkal nagyobb a eredmeny, mint amit tervezett. Mint amikor lerobbantanak egy hazat.

Amint lathato gyerek korában is hulye volt es az is maradt. Amelett meg faragattlan paraszt is. Nem erdemes vele foglalkozni !

Agyar Creative Commons License 2000.07.24 0 0 422
Ivanpeti,
Ha eddig nem tűnt volna fel, az Internetnek van egy olyan jellemzője, hogy _teljesen_ demokratikus. Mindenki megjelentetheti véleményét, és azon a szerveren, amelyiken akarja, vagy jónak látja. Ha egyszer itt van olyan topic, ami ezzel foglalkozik?! 'Fennsőbbségeseknek' hozzád képest van némi előnyük: helyzetüknél fogva nagyobb a rálátásuk az itthoni állapotokra, van viszonyítási alapjuk.
Agyar
Előzmény: ivanpeti (417)
II.George Creative Commons License 2000.07.24 0 0 421
Kivancsian varom a folytatast!
Kezd verre menni!
Csak ne anyazzatok, mert meg kizarnak valakit!
Vagy torlik a topicot!
Firkalgatni, meg mindenkinek jogaban all!
Plane, ha tesztamassza (a toportoshoz) lassan kel!
Kikre, pardon kire gondoltal amikor ezt leirtad "...gyulolkodo ven marhak felett"?
comodore Creative Commons License 2000.07.24 0 0 420
Csak nyugi, nyugi !
Mindenkinek jogában áll hozzá szolni, hiszen szolás szabadság van. Hadd könnyitsennek a lelkukön. Otthon a sarokban a helyuk, itt nem all a hátuk mögött az asszony.

BEA Creative Commons License 2000.07.24 0 0 419
Petigyerek !

Nyiss magadnak tert es huzzal oda !
Ertekelni ,biralni + fikazni ! ,itt mara betelt a nezo es kuzdoter az en sz@rtam a spanyolviaszt figurakkal .

Na rad aztan vegkep annyit aldoztam itt ,mint egy rendes emberre ,pedig ?! ,hat hol vagy te attol ,kicsi habzoszaju idehivatlanul belepofizo (de ez volt az elso es utolso irasom is hozzad ! ) ezutan a kettes variacio lep eletbe .

B .

Előzmény: ivanpeti (417)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.23 0 0 417
BEA jó lenne, ha a saját maga által választott új "anya"nyelvén írna, akkor talán meg lehetne érteni. Bár attól tartok, hogy a magyart már, az újat pedig még csak így beszéli.

Nem kellene lefoglalni egy magyar szervert az itt elhangzott fajgyűlölő, fennsőbbséges kinyilatkoztatásokkal. Keressetek magatoknak ausztrált, vagy a fene tudja hol rontjátok a levegőt.

Hát azért nem akarjuk sokan, hogy a külföldön élők szavazzanak, mert ez a mi hazánk, és nem a tiétek.
Ilyen - minimális - szellemi potenciállal rendelkező emberek mint ti pedig azokba a társadalmi körülményekbe szóljanak bele, amelyek körülveszik őket. A miénket felejtsék el, mert sajnos itt is vannak ilyen beállítottságú zsenik mint ti, és nekünk ezek éppen elegek.

BEA Creative Commons License 2000.07.23 0 0 416
HA` IDEFIGYELJ TE !
hjozsi ! alias Parser ?!

Ki a feszkesfeketefene hivott ide es mit gondolsz,

Ki ,mi vivta ki itt ezt a finoman fogalmazva is osiosztont ,kozerthetobben bunkosagot ?!
Ez olyan J.A .argostilusban :---hogyaszongya --- "Alkotni jottem ,nem dicserni " ! (na ez tobbek +botrankoztatasara SIKERULT ! )

Na most ezt csak neked ez a te ertelmi szinted es stilusod : NEM oriztunk egyutt libat !, vedd ki a kapanyelet a szadbol ,ha tarsasagba mesz ! ,szalj le ill. TE EMELKEDJ FEL ! akarhanyeves ,akarhonnan ideszabadult lelkitoprongy( eccerubben --- (siman) seggfej) !

Nem kerek toled se ,tanacsot ,se kalacsot es persze kioktatast ,minositest sem !

Ajanlom vegervenyesen lepd at azt a kuszobot amit mar elkezdtel korabban es mahol villogtasd ezt a "fenyedet" ,itt koztunk nemigen van ra vevo !

Maris tul sok idot szantam rad , te gyarihibas sotet szinu kivul belul !

B .

Előzmény: Törölt nick (412)
granit Creative Commons License 2000.07.23 0 0 415
Parser!
Aki egyszer igy ir, az máskor és máshol is megengedi ezt magának.
Menj el!
BEA Creative Commons License 2000.07.23 0 0 411
Szia GRanit !

HAAAT ez a kovikiirologia ,es akko` most itt ebben a helzetben te vagy a LENKE II . ,
mert "odaat" + igy lett aranyermes UGYET-lenke comguru .
(micsoda veletlen,-ek mennek itten index-neten ?!)))) )
Roviden: ------ a gepnek is van lelke ,masnak + szeme ,+ keze ?! ecetetra ,ecetetra ........ .

B .

Előzmény: granit (408)
BEA Creative Commons License 2000.07.23 0 0 410
Parseres , hjozsi !

Nem tom honnan es merrol ?
De igy, itt nem szokas ------megnyilatkozni !!!--- ,plane csak ugy neha -neha berobbanva .

Ha nagyon szenvedsz ,---nyiss magadnak anyazoszobat es aztan ott mindenkirol , mindent bele !!! ,igerjuk MI , nem zavarunk + ott .

B .

Előzmény: Törölt nick (409)
granit Creative Commons License 2000.07.22 0 0 408
Sziasztok!
Kedves Bejám, nálad válaszoltam az éppen szóbanforgó témára, de egyből ki lett törölve.
Kérlek olvass más ujságot, ne az ott emlitettet, ez félretájékoztat.
Csak idézni tudom az elöttem szólót,(nagyon mérges vagyok, mert olyan jól megfogalmaztam)
Pihenjetek jól a hétvégén, ne is törödjetek, azzal ami itt történik.
Üdv mindenkinek
granit Creative Commons License 2000.07.22 0 0 407
"Régi téma"
Korábban vita folyt a külföldön élő magyarok szavazati joga körül. Nos gondoltatok-e arra, hogy aki szavaz, azt MEG IS VÁLASZTHATJÁK.
Lehet bekőle képviselő, akár minsizter, vagy miniszterelnök. Nosza rajta, fel a küzdelemre, hátha bejön az ötlet, és hat lesz belőle.( Vagy politikus )
Mi itthon edzettek vagyunk, kiváncsian várjuk a történéseket.
comodore Creative Commons License 2000.07.22 0 0 406
Az a " mindent meg magyaz" =magyarázt" akar jelenteni. Bocs a szo keveredesert, itt ossze-vissza lokdosnek mert PARTY van itt es nehéz koncentralni. csaoooo udv mindenkinek es csokolok mindenkit, ketto megy a Beanak mert o nekem regi haverom. Szevasztok
BEA Creative Commons License 2000.07.22 0 0 405
Hi !
En itt vagyok ,hova kell kapcsolodni ?

Es melesleg a bekes sziget kikotojebe is betette labat a politika !

Ejnye -bejnye ,hat nem + mondtam ,hogy az 1 bekes csevegde ?! ,ahool mindenrol azaz szinte mindenrol ami nem mocskosugy ,mer` szvsz a politika nagyonis az + szovevenyes ecceru foldihalandok reszere akik raadasul nem is ernek ra ,hogy aprolepesekben kovetni tudjak .

Na yokat akarhol eloek !
U.i;
Egyebkent kutattam es sok hely van ,volt ami valahogy nem muxik + elhalt .
---Green Card
Szoloban kulfoldon
EMIGRANSOK ,Idegenbeszakadt Honfitarsak !
Szavazati jogot kulfoldieknek
Ujravalasztasi torveny
Jo-e a magyar valasztasi rendszer ?

(comguru :----,ne mond ,hogy nem "keszultem" es ezeket +nezheted sorba , a legtobb nem el .)

B .

Előzmény: comodore (403)
comodore Creative Commons License 2000.07.22 0 0 404
.Ez mindent meg magyaz,
comodore Creative Commons License 2000.07.22 0 0 403
Meglepo, hogy milyen keves kulfoldi magyar kapcsolodik be, vagy ide, vagy oda. Valoszinu azert mert nincs haboru. ( van, csak oket vagy minket nem erint ) Csak mondok valamit :/ ez a mondat utan kb. 4 oldal politikat toroltem ki. Ha megmondom mi tortent igazabol ( a II haboruban ) amibe en is eltem kivagnak innen. Nagy ám a szabász ollo. Hofi, szegeny baratunk abban a bekes evekben uldozesi maniaba szenvedett. O azt hitte, hogy a komcsik kinyirjak otet. MOST AZTAN NYIRJA OT A KAPITALIZMUS.( bar sose tudni a kis kaput melyik nyissa, neki van kulcsa hozza )
comodore Creative Commons License 2000.07.21 0 0 402
Kedves kacsa baratom. En csak megdobbenve nezem, hogy ez a feher faj mennyire degenerált. Irto haboru folyik ellene minden vonalon es csak bamba vigyorral a fejen turi es meg lovat is ad alajuk.Egyszeruen felre forditsa a fejet es nem akar tudomast venni arrol ami korulotte tortenik. Ha en most kimennek az utcara es tokon rugnak egy feketet az egesz vilag sajto hetekig targyalna a feher ember brutalitasat. Remelem a tortenelemben meg fog maradni a kacsa meg a comodore nev akik figyelmeztettek a feher fajt, de azok nem vettek tudomast rola. Rábasztak. Valami oknal fogva a XX. szazad vegen elparolgott a jozan esz a fejukbol. ( ezeket a sorokat mar egyszer leirtam fél oraval azelot de eltunt, vagy ketto lesz belole )
comodore Creative Commons License 2000.07.21 0 0 401
Hallottam valamit, hogy Canadaban az indianok jovatetelt, vagy mit kovetelnek az anglikan church-tol ? Keso figyeltem fel ra, a talk-back show-n a radion beszeltek errol. Nalunk a helyi benszulottek is ebben torik a fejuket. Mi volna ha a szerbek is valami hasonloval jonnenek elo a torokokkel szemben hiszen azok vagy 500 evig rontottak a levegot egy kis meszarlassal egybe kotve, szerbiaban, mi csak 150 evi terort tudunk nekik felszamolni. Aztan kerhetunk valamit a tatároktol is es ha jol korbe neznenk meg akadna fenn a " hálon " egy jo par szomszéd. Lehet it kerem penzt csinalni csak akarni kell. Kuldje mar el valaki azt az Orban gyereket hozzam, hogy hagy okositsam ki egy kicsit.
BEA Creative Commons License 2000.07.19 0 0 400
Na itt vagyok !

Mi a fenerol hapoghat ez a--- 79-es rendszamu ?!

helyesbitek : topiclatogatas alol a nagyondolgozok,szabin levok es a betegeskedok FELMENTVE !!!
(a ket elozobe tartozoknak Yokat ,az utobbiaknak Yobbulast kivanok !!!! )

B .

BEA Creative Commons License 2000.07.18 0 0 398
Hi kiral / II .

Nem tom ,hogy ebren vagy-e mar ott nyugaton ? ,
de ma Sik Ur az informatika ugyekben lesz tasztalon ,es arrol azaltalad "elveszethir" ugyrol is lesz szo az elozetes szerint amit anno ugy kerestel .
(Singapur, egyezmeny ,vagy mi a szosz .)

Pa gacsas II .
(hogy igaz legyen rad az az "orokos kettes"!)))))) )

BEA Creative Commons License 2000.07.18 0 0 397
Napokat !

Mi van comguru ,meg mindig "szorulasos" allapotban vagy ?
----Te ez hosszabb tavon egeszsegtelen !!!))))

Ki az a Parser ?

Es ez a hapogo aki itt bedobta magat hirtelenjeben ,uj ,vagy regi ujgunyaban ?

Es a tobbiek ?

Keremszepen ma mar kedd van ,hetkozben vagyunk ,leszamitva aki szabin .

Na talan kesobb benezek !

Cao .

BEA Creative Commons License 2000.07.15 0 0 392
comguru !

Szia en mar fent,es te talan meg fent vagy .
Koszi ezt a("top sicret"!) elozetest ,es folyt .kov. ? ,mert az nagyon yol esik majd ,hogy nem ott megis csupa firissel el latva itt a huvosodo oszben .

Az + termeszetes ,hogy a magyarok a konyha kozeleben ,mert talan azzal az1 dologgal lehet sakkban tartani a nepet szvsz .

Pa ,most megyek ebredezek tovabb ,neked szep estet ott lent,alul !))))

Előzmény: comodore (391)
comodore Creative Commons License 2000.07.15 0 0 391
Kedves Bea !
Asztan van itt meg sok hely eltunni.Tegnap en es meg egy ( szekuriti altal kivalasztott ) jonep kb. 250-en volt szerencsenk bemenni az Olympiai villagebe ( felig magyarul irom ) Itt mi be lettunk mutatva, hogy amikor megerkezik egy olynpiai csapat hogy lessz fogadva es eljatszottak a mai napig is titkos Aszi szongot ami akkor jatszva lessz majd. A Moszkvai es a rest - el ellenkezoen, ez valoban nagyon egyszeru, nem commorcialiazed bullshit song, ez tenyleg az egyszeru ausztral ember ( AKI NAGYON JO EMBER )
vendegszeretet fejezi ki. Volt szerencsem itt meghallgatni ezt a songot es ha ezt most elarulom nektek, hogy a GOOD DAY MATE songot fogjatok hallani rovidessen es nagyon sokszor ( az olympia alatt ) ne lepodjetek meg.Szinte hihetelen volt a security, a zsidok auswwitcz-i elmenyeikkel elmehetnek a turoba. ( En betudom bizonyitani hogy itt voltam ) Szerencse hogy megusztam, mert egyszer leleptem a vonalrol !E honap vegen teljesen atveszi a falut a security, bomb squad.( a legolcsobb lakas 500-ezer dollar ) (Nemzekozi velemeny az hogy ilyen meg nem is volt meg, csak megkozelitoleg, hogy atletak min. 500-ezer dolaros LAKASOKBA lettek volna elszallasolva es a meglepo, hogy ezeknek a lakasoknak a nagy resze el is van adva. A magyarok komplejnoltak de kozelebb kerultek a konyhahoz.( Aligator section )(fogadom hogy ilyen fajta lakasba a nagy szazaleka meg be se tette a labat )
Exlusive eria + exlusive lakasok !Sziasztok sydney- olimpiai tudositotok. Gyurka
BEA Creative Commons License 2000.07.15 0 0 390
Szia comguru !
Szoval ez az ujabb eltunes ,oka ?!
----"Mig a lecket firtatjak" -effektus ?!
Teljes egyutterzesem ! ,de nalatok ilyen keson ?
Otthon a "nagymerteku " az marciusban van ,itt apr 30 ig .
No ,csak ugyesen ,ugyesen , + ovatosan ,ahogy a kecske-elv muxik !!!))))

Az a kacsakerdes ; lattal te mar pl. kacsat ludtalppal ,akarom mondani libatalppal ???)))))ez sokkal eccerubb es jobb mint hangilag !

Na tovabbi jo kikecmergest neked !!!))))

Pa .

Előzmény: comodore (389)
comodore Creative Commons License 2000.07.15 0 0 389
Nekem tokéletessen mindegy,hogy hápog vagy gágog, plane most mikor az évégi ado bevalással kuzkodok.
BEA Creative Commons License 2000.07.12 0 0 387
10teletem nepek !

Granitom ,+ mindenki ,akit erdekel erint .
Azt hiszem ,hogy a valtozasok ezt is "elsoportek " azaz nincs ilyen ma "nyilvantartva" !
Tehat az allampolgarsaga minden ecceru "bokorugronak" + van .
MERT ,ha nem akko ` ,hogy kaphatott pl. comguru magyar utlevelet nemreg ?! ,marpedig +kapta .
TEHAT allampolgar ,mert ezt nem kellett kervenyeznie ,az okmany kiadasahoz .
Ezen tul ,mar maganugy ,hogy minek erzi magat az emberfia-lanya magat ott bent melyen a lelkeben szvsz !!!!
A "sarga veszedelem " !
Tegnap azt mondta a Petofi ,hogy minden 5.ember kinai ma ,tehat ez eljovo evezred errol szol egyre erosebben .
Ergo ,tanuljunk palcikaval enni ,rizst tomni magunkba legalabb 3x ,de lehet tobbszoris ,
a nyelvet ("visszafele beszelni") azaz nekem artikulatlan erdeiul beszelni , amit meg naponta tapasztalok azt nem irnam le ,mert >>>>>, de nekem pl. hatborzongato ! (az az 5 ezer eves kultura ,ami szerintem 5 ezer ev elotti , sokesetben es meg finom voltam !)
En biza nem engednem ki onnan az anyaorszagbol oket ,es a teruleti "visszaadasok" is errol szolnak a datumokon tul .A legnagyobb baki viszont ide nyulik vissza ,mert az okmanyaik sok mindenre jogositottak es ez az "elvandorlas ,szetszorudasuk alapja is ,lasd Hond-Kong ---angol
mivolta es az "angolsag " nagyon sok helyre zoldut volt ,es meg az mais .
Itt sajna lassan mar az orszagtablat is ki lehet cserelni csendben ,azaz be kene szurni 1 H betut a C utan kozvetlen .
A szuk kornyezetemben rovid ido alatt 6 ezerrel nott a lakossag es szinte ferdeszemuek mind ,mert itt szaporodhatnak szamolatlanul .
ES szvsz nem eletkepes ,hanem a szaporan van a hangsuly ! ,amit "otthon igyekeznek szabalyozni ,fekezni azt a vilagban "behozzak " ! (ez olyan nesze semmi fogd + jol ! )

Es meg itt van a masik szapora ; ---- INDIA ( es az angol eloelet itt is dominal !),de minek es mire ?!
Ide a szazad eleje ota jonnek szinte folyamatosan es igennepes csaladokkkal ,mert ez is csak 1 angol-colonia es ezt meg ma is igy mondjak a kodos Albionban .

Na , Pa !

Előzmény: granit (386)
granit Creative Commons License 2000.07.12 0 0 386
Szia Comodore és mindenki!
Ami az állampolgárságot illeti, én is ugy tudom, hogy akit nem fosztottak meg a magyar állampolgárságától valami politikai, vagy más büntény miatt, kettős állampolgársága van. Az eredeti magyar és a késöbb megszerzett akármilyen.
A jelenleg élő magyarszki nyelv kétféle módon nevezi a magyarokat. A világban szétszórodottan élőket külföldön élő magyaroknak, a "keleten élőket"(Románia, Ujvidék,Szlovákia, Ukrajna, stb)
határon túl élőknek titulálja.
Köztudott, hogy a magyar nyelv igen képlékeny,
szinte rögtön alkalmazkodik minden uj behatáshoz, ujabb és ujabb szavak alakulnak, jönnek létre.
Ami a " sárga veszedelmet " illeti, érdekes módon a biblia megjósolta ugyan, de az emberek a "veszedelem" szó alatt rögtön háborút, gyilkolást értenek, erre senki sem gondolt, hogy egyszerű túlnépesedésről, és a világban való szétszórodásról lesz szó. El kell ismerni azonban, hogy életképes nép.
Visszatérve az állampolgárság kérdésére, ahol élsz, nyilván van követség/konzulátus, ahol teljes felvilágositást kaphatsz, ha valamiben problémád van.
Üdv:Gránit
BEA Creative Commons License 2000.07.11 0 0 385
Szia comguru !

Na mi lelet ?!, vagy csak a kovetkezo akarmilyen gombegyengetesig jottel vissza ide piciket ?!

Ja ,amit nekem cimeztel ,bocs ,DE NEM ERTEM ,milyen nyelvu ill. mi a kod ?!

caoooooooo .

Előzmény: comodore (384)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!