Keresés

Részletes keresés

clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 315
Leea: remélhetőleg már tényleg csak egy utolsó hozzászólás! Szóval, lehet, hogy próbáltál távol maradni, de ha korábban (mondjuk tavaly, amikor uilyen problémák voltak, és Istenem, hány ezerszer) vetted volna a lapot és maradsz az 5.-an, akkor mindenki jobban járt volna. Az is tény, hogy én már arra is allergiás vagyok, hogy a nap minden percében, amikor kimegyek valahova, éppen te is akkor mész, sőt, már arra is, ha találkozunk. Erről sem tehetek, belém ivódott az elmúlt két év "állandó összezártsága", főleg a tavalyi év alkalmával és olyan mértékűvé fokozódott, hogy az elviselhetetlen lett. Na látod, ez ellen védekeztem. Magamat próbáltam védeni azzal, hogy megsértelek, hátha így veszed a lapot, ha szép szóval nem. De így is minden hiába volt. Vedd már észre, nem vagyunk/voltunk szerelmespár, mire volt jó így veszekedni? A haverokkal poénkodni kell. :-) Azt hiszem, soha nem foglak érteni és talán te sem engem. Nincsen magyarázat.
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 314
Forest: már nem fog durvulni - részemről legalábbis nem. Lezártam. Különben bocs, hogy itt történt mindez, de valahogy így alakult (órán nincs idő chatelni).

Mit dolgozol te, hogy nem tudsz verselni? Írj a monotóniáról. :-)
Különben küldhetsz régebbieket is. Remélem, márciusra készen lesz az újság.

Előzmény: ForestGoku (311)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 313
Kaptál egy részben ön-, részben kritikus mailt, ott leírtam mindent, utoljára !

Azt azért sajnálom, hogy annyi ember előtt - tudom, akaratlanul, úgyhogy nehogy ezen is kiakadj - befeketítettél, lejárattál. Már előre várom Etit vagy Vikit, hogy jöjjenek beszélni velem, miért vagyok szemét! :-(

Ha erre vetemednének, mondd meg, hogy konzultáljanak Daisyvel, neki zaklatottan mindent elmondtam. Többször nem kívánom. Részemről lezártam mindent. Ha mégis meg akarnak ítélni egy embert, akkor ezt olvassák el (és Viki meg különösen, mert azért ő is tudja, hogy nincs helyén a természete, és még finom voltam, ám én őt ezért nem b*sztatom, milyen jogon is tehetném, sőt, nem is ítélem el.)

Amikor középiskolában (talán még az általánosban) a gyerekek tanulják a 2.világháborút, akkor tudják, hogy az oroszok a jó oldalon vannak, mert a rossz hitleristák ellen küzdöttek. Csak később ismerik meg a sztálini rendszert és jönnek rá, hogy bizony: az se jobb.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy könnyű úgy valakit elítélni, hogy csak a másik (elítélő) álláspontját ismerik. Viszont jelen helyzetben az elítélt eccer már elmondta védőbeszédét, többet (másnak, senkinek) nem kívánja.

A mailben mindent leírtam, amit itt nem akarok.
Minden jót!

Előzmény: Leea (312)
Leea Creative Commons License 2001.02.15 0 0 312
Én nem akartam... Tudom, hogy hülye vagyok, meg semmire se vagyok jó - már keresztanyám is megmondta. De BOCS.
Előzmény: clairvoyance (310)
ForestGoku Creative Commons License 2001.02.15 0 0 311
meséljetek mi történt....:) én csak itt figyuzok és ámulok....

Ha eldurvulna gyertek át a "Cseszd le az előtted szólót!" topickba a tasztalon...
:)

Előzmény: clairvoyance (310)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 310
Úgy, hogy ezt volt az UTOLSÓ alkalom, hogy leégettél az utcán. Ha csak ennyit tudsz, akkor hagyj békén!!!
Előzmény: Leea (309)
Leea Creative Commons License 2001.02.15 0 0 309
Ez hogy van értve?
Előzmény: clairvoyance (308)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 308
Gyere ide, Forest. Van itt elég balhé. Meríthetsz ihletet.

Leea: leave me.

Előzmény: ForestGoku (306)
Leea Creative Commons License 2001.02.15 0 0 307
Én észrevettem, hogy Te is kivagy. És próbáltam segíteni, ahogy mindig mindenkinek szoktam. De a magam hülye módján...
Előzmény: clairvoyance (304)
ForestGoku Creative Commons License 2001.02.15 0 0 306
wowww, nem akarok közbeszólni, de onlineba könnyebb volna nem? vagy mégsem? na jó nem akaraok bele szólni az online teleregénybe :)

nem küldtem anyagot mert .....szóval....mert nincs...nem megy mostanában....nincs inspiráció...tán az agyamra megy a munka rutinja.....erőltetni meg nem akarom....

Leea Creative Commons License 2001.02.15 0 0 305
Már csak annyit, hogy az idegkimerültségemben a Te viselkedésed is eléggé belejátszott. De remélem nem haragszol rám (nagyon).
Előzmény: clairvoyance (303)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 304
nem, nem tudom. De felb*sztattad az idegemet.. nem is érdekel már az egész
Előzmény: Leea (302)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 303
Hogy egy ideje biz. szempontból (tudod te jól, miről van szó) már ZOMBI vagyok :-((((((, arról nagy részben te is tehetsz. Én is kimerült vagyok idegileg, nemcsak te! Ezt nem veszed észre, ugye? Te a magad módján - öntudatlanul - ugyanolyan "embertelen" - ahogy te fogalmaztál - voltál/vagy velem, mint ahogy én válaszként voltam veled. Úgyhogy te ugyanúgy kiborítottál engem, mint én téged.
ENnyi. Priv. vége.
Leea Creative Commons License 2001.02.15 0 0 302
Már bocsi, de Te sem tudsz igazán megérteni. Egy szóval nem mondtam, hogy önző vagy szemét lennél. Tudom, hogy nem vagy az. Csak néha számomra nagyon sértő módon tudsz kinyilvánítani dolgokat. És az előző vita nem arról szólt, hogy ki, kinek, mikor, mit intéz el. Remélem ezt észrevetted. Egyébként részemről bocs, de elég szarul vagyok emiatt. Azt hiszem tudod, miért...
Előzmény: clairvoyance (301)
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.15 0 0 301
Leea: nyugodjál meg, aludd ki magad. Sajnálom, hogy nem bírsz megérteni. Akkor rájönnél, hogy nem csak én vagyok önző és szemét, de te is, mert nem hagysz élni. Ciao!
clairvoyance Creative Commons License 2001.02.06 0 0 300
Numero háromszáz:

IDOMÍTOTT BETŰK lapzárta a jövő héten (szerdán). Az anyagokat mindenki küldje el a gondkor@freemail.hu címre.

Bert: ha tucc (és van kedved), akkor este jer fel :-)) a koliba..

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2001.02.05 0 0 299
Mikor gyüjjünk öszve a pájázatot +beszélni?
Előzmény: clairvoyance (298)
clairvoyance Creative Commons License 2001.01.21 0 0 298
Szóval te is a koliban vagy. Hát, az Új IB még messze van, szerintem február végénél elobb nem számíthatsz rá, de meglehet, hogy március is lesz belole (nincsenek még kész rajzok). Egyébként akarsz küldeni új verseket?

Jó algebrázást, én is épp azt tanulom, holnap matek szigorlat uv, 3*2 (6!!) félév matekból: anal, algebra, diszkkrét (na jó, az anal múltkor 3-asra sikerült, csak kettobol kell mennem).

BERTet pedig továbbra is várom jelentkezésre!

Laslow Creative Commons License 2001.01.21 0 0 297
elhalasztani helyett elszalasztani.
Elememben vagyok, biztos jól fog menni az algebratanulás is.
Előzmény: Laslow (296)
Laslow Creative Commons License 2001.01.21 0 0 296
Én semmi olyat nem mondtam, hogy unalmas, csak azt mondtam, hogy kutya. :)
Mikortájt lesz új IB? Kell belőle, nem akarom elhalasztani, hogy pont aznap ne menjek le a koli portájához és _elkapkodják_ :) előlem.
Előzmény: clairvoyance (276)
clairvoyance Creative Commons License 2001.01.21 0 0 295
BERT (szal Balu): ha benn vagy, jelentkezz (pályázat)!!!!!!!!

Én szerdáig leszek Veszprémben, kedd du.-tól totál ráérek..

Csá.

Leea Creative Commons License 2001.01.08 0 0 294
Ja, OK, leesett...
Előzmény: Leea (293)
Leea Creative Commons License 2001.01.08 0 0 293
Bocs, le vagyok maradva. Milyen verseim?
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (292)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2001.01.08 0 0 292
Múúúúúú... :)
Ahhoz képest a verseid nem is rosszak. Vagy loptad őket? (Rászox a mutogatásra, vigyázzá, ba+!:)
Előzmény: Leea (291)
Leea Creative Commons License 2001.01.02 0 0 291
Azaz ??????? csak nem tudok írni:)))
Előzmény: Leea (290)
Leea Creative Commons License 2001.01.02 0 0 290
<13>?<13>
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (289)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2001.01.02 0 0 289
dadogsz? :)
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (288)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2001.01.02 0 0 288
Jóvanna, félsz valamitől, hogy dadogsz
Előzmény: Leea (287)
Leea Creative Commons License 2001.01.01 0 0 287
Meg 1szer boldog uj evet/evtizedet/evszazadot/evezredet mindenkinek!:)))))))
Leea Creative Commons License 2000.12.30 0 0 286
Hali, Suttyó!
Baj van: Ricsi meggyőzhetetlen... Nem megy klubba...:(((((((((((((((((((((((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!