Ezt lehet, hogy én is megpróbálom, mert szerintem rám férne egy kis méregtelenítés. Holnap egész nap kizárólag ásványvizet iszom amúgy is...végül is, legalább lesz okom a félbemaradt dobszólókoreográfiam befejezni, mert ugyi nem lesz kifogás, hogy épp most ettem, stb.:)
Olvastam a meglepibe a jojóeffektust, és azt írja , hogy a szervezetből az éhezéssel kiürülnek a zsír és fehérjeraktárak.
A fogyókúra után a szervezet azonnal ezeket tölti fel ugyan oda ahonnan elindultunk, sőt elsőnek a zsírt .
Amíg azonban még a fehérje hiányzik a szervezetből, az agyunk mindig azt a jelzést kapja, hogy éhesek vagyunk.
Tehát ki is alakul a jojo.
EZ ELLEN:
kezdjünk minden étkezést fehérjetartalmú ételekkel. pl: sajt, joghurt, falatnyi hús, vagy hal, és csak ezután lehet szénhidráttartalmú ételt enni, tésztát ,kenyeret.
Valóban nem vók olyan kövér)))Vagy csak kicsi volt a videó kép? )))) Bocsika
De a lényeg az, hogy ügyi voltál.
Akkor nem látszana a hasad, ha szoknyád dereka mellalatt lenne)))
És úgy néznél ki, mint egy jólakott kisovodás.
Tehát jó minden így ahogy ott a videjón van.))))
A nagy zabálás után nem szabad hirtelen leállni az étellel.
Mert nem úgy műkszik, hogy ma jó bezabálok, és holnaptol csak iszok.
Nehéz ám , így is 66 kört teszek a konyhába)))
de reggeltől már kezdem a csak lét.
Paradicsom lé,-csalán tea,-theodora csendes, -bár azt amúgy is, -bió vegyes zöldséglé ,leves lé,-holnap husi leves lé, amúgy meg rántás nélküli vegyes z.-lé
-gyümi lé,vegyes ez alma, meg sárgarépa, ananász lé,15 kcalos.
Óránként, ezeket váltogatom. Délben a zőldség és a leves lé.
Este meg 2-3 korty anyalevél tea, amitől másnap reggel tudok wc-ni.
Kb egy hét, vagy amíg birom, mert a kajára csak fokozatosan lehet vissza állni.De 10 napot szeretnék.
Aranyos vagy, de tudod mikor azt mondják, hogy nem vagy olyan kövér, az bizony azt jelenti, hogy bizony kövér vagy anyám:) Mit iszogatsz és hány hétig???:)
Attól, hogy te csak ezt az egy topikot olvasod, még nem voltam csendben, csak a többiben volt mostanában nagyobb élet.
Bicóóó? Pillanatnyilag járni sem tudok, csak előrehajolva csoszogni, úgy fáj a derekam -- becsípődött v. meghúzódott vmi, vagy vmi hasonló vénemberes probléma. Úszni még tudnék, sőt szerintem használna is, de a hátamon meg övsömör nőtt, amivel nem nagyon látnának szívesen az uszodában... (És még azt hiszed, h. te viszketsz?!)
De úúúúúgy tudtam, ha te csendben vagy, akkor nincs fogyózás.))))
Bicózgatól már? A múltkori náthád sem fogyasztott le egy kicsit?
Én elárulom, most pár napja kezdtem a léböjtöm- mit mondjak éhes vagyok, mint a dög- mert nincs mindig időm lafatyolni, és annyiszor kell menni pisilnem ,hogy az észbontó. De majd beáll, és komolyabban veszem, bár lehet ,hogy csak a nasik hiányoznak.))) HÚSVÉTIG.
De a lábamnak jó, és még bekrémezem magam paprikáskrémmel is.Ettől vörös vók meg viszkedek.
Na, tegnap már nem is ettem egy táblával! Mert egy háromszög-alapú rúd (Toblerone) már igazán nem "tábla" ugye? :)
Attól tartok, ez nem is nátha (mert fáj a kezem-lábam is és 38,5-öt produkáltam estére), hanem maga az influenza A! Tehát most az az elméletem, h. azért parancsolta az ösztönöm rengeteg kalória bezabálását az elmúlt 2 hétben, mert észlelte a járványveszélyes időszakot, és tartalékot akart azokra a napokra, amikor majd nem leszek képes elhagyni a barlangot és vadászni.