Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.25 0 0 8
Szia Moozees

Volt egy elég hosszú Van Halen időszakom, amikor csak ezt hallgattam. Most is a lkedvenceim között vannak. Habár én előbb ismertem meg Sammy-vel a zenéjüket - első élmény : 5150 - mégis inkább DLR-re szavaznék ha kéne választanom (ne kelljen :))). A VH III-ról meg annyit, hogy amikor megjelent rohantam megvenni, úgy tűnt mintha az új fickó az előző 2 énekes keveréke lenne. Nem mondom, hogy rossz, DE szerintem ha 1X végighallgattam, akkor sokat mondtam, és azóta sem :(. Különben ugyanilyan feldobott hangulatban voltak az előző lemez után is (a Best of előttire gondolok) azután mégis összevesztek, és Eddie VH leszarozta Sammy H számait :(. Az utolsó jó lemez számomra a koncert volt.

Moozees Creative Commons License 2000.02.25 0 0 7
Britney?????????????????????????????
Hülye vagy?
Te nem vagy normális.
Még egy ilyen beszólás és ráderesztem a hacker haveromat!
Előzmény: getom (5)
mud Creative Commons License 2000.02.25 0 0 6
a David Lee Roth, az 1 majom...
Persze a Sammy Hagar semegy nagy ász...
getom Creative Commons License 2000.02.25 0 0 5
Nem, a mittu ... izé, satöbbi nem dance nyomi, én tudom, mert jól ismerem, mi mindketten britney spears-fanok vagyunk, mert ő az, aki zeneileg és filozófialilag is a legtöbbet tudja mondani a zenei életbe, már, izé, a britney és nem a mittu ... izé, satöbbi, és ha már kérdezted, hogy ki lenne alkalmas a van halen együttesbe énekesnek, hát biztos, hogy a britney alkalmas lenne, csak azt hiszem, hogy hiábavaló próbálkozás lenne őt megkérni, mert nem fogja feladni a szólókarrierjét egy eggyüttesért, és nehezen is illeszkedne be, mer ő olyan fiatalka, és nem találná fel magát az ő finom izlésével a között a sok öreg ember között.
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.25 0 0 4
Isten ments! Méghogy denszes! Kikérem magamnak, csakhogy az ilyen irányú zenék kimaradtak az életemből, és szerény hozzászólásommal nem minősíteni akartam...
Előzmény: Moozees (1)
supertzar Creative Commons License 2000.02.25 0 0 3
Én is Sammy Hagarre szavaznék, de tartok tőle, hogy a Warner kiadó inkább David Lee Roth-tal kényszerpárosítja őket. Roth hatalmas volt a maga idejében, gyakorlatilag az első négy VH abszolút rulez, de a Van Hagar dalokat Roth akkor sem tudná elénekelni, ha többmillió dezsőt nyomnának a zsebébe. Márpedig giganóták születtek Hagar hangjával is, azokat mindenképp játszaniuk kell egy turnén.

Szerintem max. egy amcsi nosztiturné és valami újabb Best Of, persze pár kiadatlannal, ami benne lehet egy Roth/Van Halen kooperációban.
Új énekest viszont nem kéne kipróbálniuk.
A Coverdale/Halen párosításra viszont nagyon kíváncsi lennék, ha ez mondjuk project jelleggel, Coverdale/Page módra jönne ki.

A VH III egy kísérlet volt, ami nem jött be. Ennyi. Fátylat rá. Red Rockerhez képest Gary Cherone nem tudott teljesíteni.

Előzmény: Moozees (-)
SOWHAT Creative Commons License 2000.02.25 0 0 2
David Lee Roth vagy oszoljak fel :))

Ez a lenullázás meg fárasztó már :(

Moozees Creative Commons License 2000.02.25 0 0 1
Kösz az érdekes és rendkivül kimeritő hozzászólást? Csak nem valami Dances nyomi vagy?
Előzmény: mittudoméneztet (0)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.25 0 0 0
Én nem ismerem annyira a Van Halen-t, hogy bárminemű véleményem legyen róla, úgyhogy nem is fogok ebbe a topicba írni nagyon sűrün, csak most lenullázom így az elején.
Moozees Creative Commons License 2000.02.25 0 0 topiknyitó
Szerintem egy nagyon eredeti hangzásu, utánozhatatlan bandáról van szó.
Kiváncsi lennék, kit szeretnétek az új énekesnek?
Én Sammy Hagarra szavazok.
Kedvenc számaitok?
Mi a véleményetek a Van Halen III-ról?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!