Volt egy elég hosszú Van Halen időszakom, amikor csak ezt hallgattam. Most is a lkedvenceim között vannak. Habár én előbb ismertem meg Sammy-vel a zenéjüket - első élmény : 5150 - mégis inkább DLR-re szavaznék ha kéne választanom (ne kelljen :))). A VH III-ról meg annyit, hogy amikor megjelent rohantam megvenni, úgy tűnt mintha az új fickó az előző 2 énekes keveréke lenne. Nem mondom, hogy rossz, DE szerintem ha 1X végighallgattam, akkor sokat mondtam, és azóta sem :(. Különben ugyanilyan feldobott hangulatban voltak az előző lemez után is (a Best of előttire gondolok) azután mégis összevesztek, és Eddie VH leszarozta Sammy H számait :(. Az utolsó jó lemez számomra a koncert volt.
Nem, a mittu ... izé, satöbbi nem dance nyomi, én tudom, mert jól ismerem, mi mindketten britney spears-fanok vagyunk, mert ő az, aki zeneileg és filozófialilag is a legtöbbet tudja mondani a zenei életbe, már, izé, a britney és nem a mittu ... izé, satöbbi, és ha már kérdezted, hogy ki lenne alkalmas a van halen együttesbe énekesnek, hát biztos, hogy a britney alkalmas lenne, csak azt hiszem, hogy hiábavaló próbálkozás lenne őt megkérni, mert nem fogja feladni a szólókarrierjét egy eggyüttesért, és nehezen is illeszkedne be, mer ő olyan fiatalka, és nem találná fel magát az ő finom izlésével a között a sok öreg ember között.
Isten ments! Méghogy denszes! Kikérem magamnak, csakhogy az ilyen irányú zenék kimaradtak az életemből, és szerény hozzászólásommal nem minősíteni akartam...
Én is Sammy Hagarre szavaznék, de tartok tőle, hogy a Warner kiadó inkább David Lee Roth-tal kényszerpárosítja őket. Roth hatalmas volt a maga idejében, gyakorlatilag az első négy VH abszolút rulez, de a Van Hagar dalokat Roth akkor sem tudná elénekelni, ha többmillió dezsőt nyomnának a zsebébe. Márpedig giganóták születtek Hagar hangjával is, azokat mindenképp játszaniuk kell egy turnén.
Szerintem max. egy amcsi nosztiturné és valami újabb Best Of, persze pár kiadatlannal, ami benne lehet egy Roth/Van Halen kooperációban.
Új énekest viszont nem kéne kipróbálniuk.
A Coverdale/Halen párosításra viszont nagyon kíváncsi lennék, ha ez mondjuk project jelleggel, Coverdale/Page módra jönne ki.
A VH III egy kísérlet volt, ami nem jött be. Ennyi. Fátylat rá. Red Rockerhez képest Gary Cherone nem tudott teljesíteni.
Én nem ismerem annyira a Van Halen-t, hogy bárminemű véleményem legyen róla, úgyhogy nem is fogok ebbe a topicba írni nagyon sűrün, csak most lenullázom így az elején.
Szerintem egy nagyon eredeti hangzásu, utánozhatatlan bandáról van szó.
Kiváncsi lennék, kit szeretnétek az új énekesnek?
Én Sammy Hagarra szavazok.
Kedvenc számaitok?
Mi a véleményetek a Van Halen III-ról?