Szerintem az intrók szarok, de nagyon!!!!!! Úgy elszarták az első intrót is, mint állat!!!! A hangok meg ugyan azok, mint a HunCraft-ban. De a HunCraft az egységek, a AI és a végigjáttszás miatt tettszik. Meg azért az utolsó bemutatót jól megrajzolták (azér).
Sziasztok!Gergő vagyok és keresnék egy olyan embert aki le tudná irni nekem cd-re a HUNCRAFT-ot,hajlando vagyok többet is fizetni!CIMEM: gergokee@hotmail.com
Valaki le tudná írni CD-re nekem a Huncraftot, illetve az SC és a BW magyarítást? Utánvétel fizetem az ayagköltséget és a postaköltséget.
Ha igen, kérem írjon a ref@freemail.hu e-mail címre. Nagyon megköszönném.
Igen, War3 magyarításra gondoltam. Kb. egy hónapja kész a szövegek fordítása (ezt most csak ketten csináltuk, SC&BW-t pedig 4-en), most már csak egységhangok írása és a hangfelvételre készülés, szereplőválogatás, tesztelés van hátra.
Nagyon lassan alakul, mert előtte még az SC oldal új design-ja készül el, de mi egyelőre magát a magyarítás projectet tekintjük előbbrevalónak. Semmi pontosat sem tudok mondani, csak annyit, hogy a magyarítás a tervek szerint szeptemberben, de legkésőbb októberben elkészül.
Titkos pálya a Huncraftban:
A zergekkel, amikor meg kell védened a fészkeket a csatacirkálóktól, l?dd szét Hudson hajóját. A pálya után a titkos pályára ugrassz, aztán egyb?l a zergek utolsó pályájára.
HEEEEEELP!!!!!!!! PLZ!!!!!!!!
Most szedtem le a huncraftet, de a hc109b.r12 file a kitomorites soran hibat jelez. A kerdeses file-t ujra letoltottem, eredmeny nem valtozott. Tekintve, hogy a fejelsztok nyaralni mentek, s egy hetig nem elerhetok, arra szeretnem kerni a segitokesz usereket, hogy ugyan toltsek mar fel a filet, amennyiben az megvan nekik.
ftp://otthon.dns2go.com login: hc password: hc port: 21
Sziasztok.
Érdekelne hogy van e cheats a játékhoz mert hogy a kistesómnak elég nehézkesen megy és segíteni szeretnék neki.Ha igen hol találom meg?
Köszi
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a huncraft csak a brood war föltelepítése után működik?Nekem az sajnos nincs meg.Most akkor mit lehet tenni mert nem akar indulni semilyen patch-el sem.
Na végülis sikerült leszedni, minden egyből ment, és nagyon rulz lett a cucc!!! Gratulálok!
Nekiállok mégegyszer végigvinni az SC+BWt! Köszi nektek HC stáb!!! Remélem még lesz pár ilyen jó alkotásotok!
(és majd egy pár kérdéssel lehet megkeres titeket a Team2 stáb a jövőben)
Szóval nagyon cool lett a dolog! Megyek is gémelni. Ja és remélem hogy a magyar playerek ki fogják használni a multiplayer lehetőségét! Én biztos :)
Atom lehet amit csináltatok, egyszer neki is estem letölteni; vagy egy hétig izzadt a modemem 56k-val ebben a nagy melegben, aztán mire meglett CRC hibás lett az egész batyu. Majd lerágtam a bokám. :) Nem lehetne megoldani a CDírást meg a postát utánvéttel? Majd ha kérdezik azt mondom csak kölcsön van a cucc, nem kereskedelem folyik itt. :) Please kontaktoljatok velem mert kellene a HunCraft is és a SC&BW magyarítás is (már nemmerek nekiállni letölteni :)!
Előre is THNX!
Most nemtom tölteni a cuccot, mert nem találhatóak a fájlok!!! Remélem csak ideiglenesen nem elérhetőek... Vagy megváltozott a linkjük az utóbbi 1 nap alatt? Mert flashget tegnap még töltötte de ma már nem...
Valaki nem tudna segiteni, hogyan kell a "there is no cow level" cheat-et hasznalni a Huncraft-ban? Ugyanis eljutottam a terran 5-os palyaig, ahol a patch kijovetelig csak ezzel a cheat-tel lehet tovabbjutni, mert mindig visszadob a palya elejere (koszonet a segitsegert Cerberus-nak), es este mar szeretnem folytatni a Huncraft-ot, hiszen mar csak par palya van hatra. Mivel eddig nem hasznaltam cheat-et, igy "sajnos" nem tudom hogy kell hasznalni.