Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

KLOzetor Creative Commons License 2000.02.18 0 0 15
Érdekes, hogy eddig szinte csak BMW szimpatizánsok irogattak, ugyhogy gondoltam hozzászólok én is, mint ősöreg Audi rajongó,és használó. Szerintem a két márkát egy napon nem lehet említeni, az Audi annyival királyabb.
Volt már mindkettőhöz szerencsém, jelenleg egy A8-al nyomulok, csak jót tudok róla mondani, sokkal jobb, mint a BMW hasonló kocsija, gyorsabb, sokkal kevesebbet fogyaszt, és százszor kényelmesebb.
Egyébkén volt S6, S4, -esem is,2.2turbo,és 4.2 is.
És a legfontosabb érv a négykerékhajtás.
300 LE kétkeréken egyszerüen nevetséges !!!
A BMW gyenge reklámfogásátol, a hajtott kerekektől
röhögőgörcsöt kaptam.Borzalmasan gyenge ! Aki gondolkodna a két típus között csak az Audit javaslom. A BMW kibaszott szar, ha ingyen adnák akkor se kéne!Ja és még egy az alpin nem a BMW gyárból gördül le a szalagról, ugyhogy ne hasonlítsuk már az S8-hoz !
bgyokos Creative Commons License 2000.02.10 0 0 14
Ma próbáltam ki egy 320d , ÁLOM!!!
DE D nélkül kellemesebb.
uprow Creative Commons License 2000.02.09 0 0 13
Eddig biztosan csak ratyi elsőkerekes szarokat hajtottál és nem próbáltál egy igazi hátsókerekes autót sem! Szerintem elég badarság rápakolni az első kerekekre mondjuk 200 lóerőt, vagy még többet.

Szerintem nem gagyi a reklám. Ráadásul az autó is gyönyörű!

Az Audinak is jó reklámai vannak, de azért még nem fogok azt venni!

Előzmény: avantage (12)
avantage Creative Commons License 2000.02.09 0 0 12
A kettő közül inkább Audi.
Milyen gagyi az a biemdablju reklám, amiben azt mondják azért hátsókerékhajtású a bm, mert igy minden kereknek megvan a maga feladata.
850 Creative Commons License 2000.02.08 0 0 11
BMW, ez egyértelmű. De azért az Audi is nagyon király.
uprow Creative Commons License 2000.02.08 0 0 10
Szerintem ha S8-ról beszélsz akkor a BMW-ből vedd a B12 Alpina-t!

Ha a 7-est akarod összehasonlítani akkor simán vedd az A8-at.

BMW forever!

Előzmény: I. Blasius (9)
I. Blasius Creative Commons License 2000.02.08 0 0 9

Az S8-at nem az M5-tel, hanem a 750-es BMW-vel kellene összehasonlítani, mert azok vannak egy kategóriában. az M5-höz az S6-os passzol, és az E55 AMG.
Előzmény: jpmaster (8)
jpmaster Creative Commons License 2000.02.07 0 0 8

Fórum:
Autó-motor
Téma:
BMW kontra Audi

Vélemény:
mint az ördög kontra angyal!!! Ég és föld!

Csak szerintem az Audi javára.
Pl.: S8 vs. M5? Izgi lehet!

hali:

JP

Kispajtás Creative Commons License 2000.02.07 0 0 7
I. Blasius
Azt azért ne felejtsd el, hogy a bömcsi 6 hengeres, a Honda meg csak 4. Ez a nagyobb belső "veszteségek" miatt +1 liter minimum... Előnye, hogy sokkal "simábban" jár a motor (kisebbek a rezgések), és hát a 6 henger hangja 6000-nél...
Toms Creative Commons License 2000.02.07 0 0 6
fnt!

75e+ÁFA egy olajcseréért, nem igazán csak anyagár.
Én saját magam szoktam lecserélni az olajat kb. 30-35eFT-ből megvan.
Mobil F1 0W 50-es olaj 30e Ft
Szűrő kb. 5eFt

Előzmény: fnt (4)
uprow Creative Commons License 2000.02.07 0 0 5
Hi!
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz! Szóval: BMW!!!

Itthon azért adtak el több Audit, mert az egész belügy azzal jár! :-)
Többek közt ezért sem vennék itthon a márkából.

fnt Creative Commons License 2000.02.05 0 0 4
hali,

BMW forever...
Nekem egy 318i (e36, 3 eves) van, szervizrol annyit, hogy olajcsere multkor 75e+AFA volt... mindenbol a legjobb... szinte anyagar...
Amugy a valasztas egyeni stilus kerdese... nekem hatsokerek meghajtas jon be+ a BMW-k designje.. kulso, belso, hang.. minden... egy quattro audit azert kiprobalnak :)

Előzmény: I. Blasius (3)
I. Blasius Creative Commons License 2000.02.04 0 0 3

Az autósújságok alapján a BMW szervíz nem drágább az AUDI-nál, pl. a Renault szervize majdnem olyan drága mint ezek, pedig mennyivel gagyibbak a Renaultok.

BMW-t vezettem már, és ültem is többfélében, nekem nagyon tetszett, szép a hangjuk, gyorsak, de a benzinesek nem éppen koplalóművészek, hiszen egy 325-ös BMW literekkel fogyaszt többet, mint egy Honda Integra, pedig ugyanolyan erősek,és a menetteljesítményeik is hasonlóak.

Ellenben a dízel BMW-k fantasztikusak, takarékosak.

Ha a két márka közül kell választani, én a BMW-t választanám. PL. 330d-t.

I. Blasius Creative Commons License 2000.02.04 0 0 2

Az autósújságok alapján a BMW szervíz nem drágább az AUDI-nál, pl. a Renault szervize majdnem olyan drága mint ezek, pedig mennyivel gagyibbak a Renaultok.

BMW-t vezettem már, és ültem is többfélében, nekem nagyon tetszett, szép a hangjuk, gyorsak, de a benzinesek nem éppen koplalóművészek, hiszen egy 325-ös BMW literekkel fogyaszt többet, mint egy Honda Integra, pedig ugyanolyan erősek,és a menetteljesítményeik is hasonlóak.

Ellenben a dízel BMW-k fantasztikusak, takarékosak.

Ha a két márka közül kell választani, én a BMW-t választanám. PL. 330d-t.

Toms Creative Commons License 2000.02.04 0 0 1
Talán, mert azonos kategóriát nézve olcsóbb az Audi, illetve köztudott, hogy a BMW szervízköltsége nagyon magas, ha márkaszervízbe hordja az ember.
Én a BMW mellett szavazok, nem is tudom, hogy miért nem vettem még egyet?
Előzmény: Kispajtás (-)
acid Creative Commons License 2000.02.03 0 0 0
Az AUDI egy nagy 0.
Kispajtás Creative Commons License 2000.02.03 0 0 topiknyitó
Kiváncsi lennék,hogy a fórum tagok közül ki melyiket tartja jobbnak. Nem az egyes típusok boncolgatására gondolok, hanem úgy cuzamme.
Az eladási darabszámok alapján idehaza az AUDI a favorit. Az AUDI néhány éve tartó látványos előretörése ellenére nálam a BMW a befutó. Szerinem az "image-e" lényegesen jobb, mint a konkurensé.+ A német tesztújságokba is általában a müncheni márkát hozzák ki jobbnak az egyes "párviadalok" végén.
Nálunk mégis miért az AUDI-t sztárolják...?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!