hopp az elso mondat ervenytelen:)
Amsterdam az uticel, btw, de ha valaki jonni akar, akkor surgosen szoljon, mert jegyeket is el kell intezni(nekem mar megvan)
nagyon extrem esetben engem ez erdekelne, es meg jogsim is van :)
csakhat en 14-en megyek haza franciaorszagbol, szal inkabb maradok itthon egy darabig
szallasnak nezzetek forma1-et (katalogust tudok kolcsonadni), esetleg vmi etap hotelt, fra-ban szoba johet premiere classe is!
ezek nem tul dragak es a 3fos szobaba nyugodtan befer egy autonyi ember :)
The Roots Present Okayplayer Nights - Europe
feat. The Roots, The Jazzyfatnastees, Jaguar Wright, Scratch
September
9/20 Amsterdam Paradiso Live (TV Shoot)
9/21 Amsterdam Paradiso
9/22 Rotterdam NightTown
9/24 Brussels Botanique
9/25 Paris Elysee Montmartre
9/26 London Jazz Cafe
9/27 London Jazz Cafe
Volt kint vki a Parádén, a HipHop kamionnál? Nekem tetszett, csak azt nem értem, hogy elméletileg az AC lett volna szokás szerint a "műsorvezető" de 1/2 7-kor már nyomuk sem volt. Na ez persze a szervezők hibája, mert ha legalább nem tudnak egyik kamionnál sem biztos időpontot mondani, hogy kik mikor lépnek fel, legalább olyan támpontot adhattak volna, hogy még a vonulás alatt, vagy a Felvonulási téren. Valószinüleg az előbbi történhetett, mert egyetlen kamionnál sem láttam egyetlen fellépőt, szóval 1/2 7 után már csak a Dj-k mindenütt. Na persze azért nem volt rossz, de azért mégis meghallgattam volna mást is...
ugye?:) ha erdekel valakit, lesz egy kisebb turne Europaban szeptember masodik feleben. Roots+Jazzyfatnastees+Jaguar. Rotterdam/Parizs/London. ha valaki erdeklodne, lehetne szervezni egy kocsit(2en mar vagyunk,kocsi is akad,de jogositvany nem igen), meg olcso szallast.
Az AudioGalaxy-val találtam 1260 db EPMD zenét. Persze sok zenét többször is megtalált. De olyan sac/kb 200 db-ot tettem be a letöltendők közé.
A Morpheus(Kazaa??)-val pedig másik régi kedvenceimet, a Boogie Down Productions-t töltöm. Sajna csak kazettán van meg az albumjaik közül pár darab. Esetleg, ha valaki tud valami BDP letöltési címet, légyszi közölje!!
THX!!
Jah és hiphop arcok, gyertek chatelni, az ircneten a #hiphop.hu csatira, eléggé meghalt mostanában, páran tartjuk a lelket benne, de jó lenne pár új arc.
Nem tudja valaki, hogy Sticky Fingaz Black Trash című albumát egyáltalán kiadták cenzúrátlanul? Én több helyen találtam, de mindenhol cenzúrázva volt, és így nem nagyon élvezhető.
OFF
na megint az en "menedzseri"(ezt tobszoros idezojelnek vegyetek:)) tevekenysegemrol. ugy nez ki, hogy osszel egy kis promocioval elkezdik a terjeszteset a lemezeknek(addigra meg lesz a masodik is).
most mar el merem mondani a nevuket: Jazzyfatnastees. akikkel egyutt dolgoztak:The Roots, De La Soul, Outkast, Eric Benet, Pharcyde, Stevie Wonder, es Michelle N'Degeocello. a lemezuket is nagyreszt Questlove-ek kevertek/producereltek, de sajat maguk irjak a dalokat
toltsetek le 1-2 szamukat a netrol(az AG van boven). a Wound-ot, Unconventional Ways-t, a Let It Go-t ajanlom, ill. a Four Walls-t ami mar az uj albumon lesz rajt.vegul is barmelyiket. megeri, aztan ha van kedvetek irjatok le mit gondoltok.
Ja és van egy Reliz.hu FTP kereső. nekem eddig bejött.
de amit Mighty Mike mond az is tuti. Az Audiogalaxy-t én is használom.
Azzal töltöm a kurtis Blow zenéket, meg Derek B és még Rock Steady Crew-től is találtam vagy 15 zenét.
Jah egyébként aki még olvassa a topicot, és nem járta a sportszigeten, annak üznenem nagyon frankó volt a buli is, a sportolási lehetőségek, a versenyek is. Sajna én csak a vasárnap délutáni TRIÁL-t láttam, de az tényleg fergeteges volt. Esések, borulások, az ugratókon a bringák átcipelése gyalog :)) és még sok egyéb. Szabi is hozta a formáját, és a Footbagesek népes tábora is kivonult. Egyszóval minden nagyon klassz volt, remélem jövőre is megrendezik.
ah, asszem megirom nekik, hogy sok ertelme nincs Mo.-i terjesztot keresni, par szaz eladott lemezert. Magyarorszagon csak ugy lehet befutatni egy (kis)kulfoldi zenekart,ha felevente itt jarnak(lasd Asian Dub Fundation).annyit meg nem er az egesz.
igazabol azt sem ertem, miert nincsenek kulfoldi (az en izlesem szerint inkabb underground) hip-hop bandaknak bulijai itt, szerintem a magyar hip-hop szin eltartana 1-2 havonta egy-egy ilyen bulit. nem enne a fene, hogy mar megint Memetorszagba kene menni... na mindegy, errol ennyit.