elöször az életben játszottam multit, de nem utoljára. a sebességgel nincs gondom (modem) de olyan gondom van hogy a tüzgomb lenyomása és a lövedék indulása között van 1 mp késés. lehet ezt állitani valahol, vagy ilyen marad? ez a 40és a 400 as pinggen is uo.
Hát én NagyBritanniai szervereken nyomtam, és nem volt probléma a sebességgel. Nem egy LAN, de semmi durva lag nem volt, csak akkor gázos, ha bazi nagy nyílt területen mondjuk hatan rohangásznak és lőnek mindennel. Akkó nem lehet jól fejbesnipperezni őket...
Nekem is ez a "verzió" van... minek a peccs? Eddig minden ment. A magyar szerver egyból lenyomott nekem egy 1.3M pályát (egyéni design), de lent volt vagy három perc alatt, nem is hittem el... (Az más kérdés, hogy itána meg ott álltam egyetlen humanként...)
Biztos vagyok benne, hogy lehet kultúráltan kommunikálni, csak még nem mélyedtem bele. A srácok éjjel pofázták a sok (egyéni!) szöveget...
Biztos nem V-ztek meg kattingattak...
Azon kívül tab "say:" blabla
Amúgy hihetetlen ahogy a többiek skinje meg hangjai seperc alatt leömlik a gépemre...
Volt egy két arc, akiknél nem jöttem rá, hogy már csítelnek vagy ilyen profik, pl. három rakétát lőtt egyszerre a kezdés után 15 mp-el, meg ilyenek.
A taktikát, némi "lassulást", hogy ne lőlőlő nyerveszít töltölttölt legyen a téma, hiányolom, de amúgy napok óta az asztal alatt van az állam, ettől a netprogramozástól amit levágtak a srácok... a sebesség, az összehangoltság (soha nem kellett senkire várni), ahogy megkeres 4 mp alatt többszáz szervert... Fantasztikus jól megírták.
Hali!
antagonyst: Nekem 400 as verziójú van, é írott, tehát crackolva van az exe. Fel akarom rakni a 402-t, desehol se találok hozzá crackolt peccset.. :(
Próbáltam magyar serveren.. Assault volt, és annyira lag volt, hogy mire bejutotta a serverre, már töltötte a következő pályát :(( (assaultnál kb 5 perces egy pálya.
A kommunikáció télleg suxx az UT ben.. folyamatsonak nyomni kell a V-t, és úgy kiválasztani a parancsokat.
Q3a ban ott maradt a menü, csak 1x kellett benyomni az F3-at (vagy bármit amit rábindedltél), és logikusan ESC-el lehetett kilépni a menüből.. Cs ben is sokkal jobb a rádiózás..
Szóval aki tud egy 402 crackolt pecsről az szóljon!
Az egyik lentebbi IP élt tegnap, da a kutya nem volt rajta (kb.éjjel 2-3 között).
Az 500 alatt pingelt szerverek (pl. UK meg ilyen szomszédok) mind süvtítenek. Néha azért zavaró, hogy a sniper fegyverrel nem ugyanolyan finom a mozgás, mint egyedül vagy lanon, úgyhogy nem lehet olyan jól használni.
Marha zavaró, hogy mondjuk egy CTF-et nyomnak, beszállsz, mire körülnézel, szanaszéjjel lőttek, és már nyert valaki, következő pálya minden nyerés után ... stb, csak kapkodom a fejem, pedig nem vagyok lamer a témában...
Csak a vérprofik, mondjuk akik egy klánban vannak, és amúgy le se lehet robbantani őket a netes UTről, képesek épeszű TAKTIKákat játszani, többen CSAPATként, nem csak eszetlenül rohangálni fel alá ...
Szóval ez sem fenékig tejfel... A kommunikáció meg nekem nehézkesnek tűnik.
Ha valakinek van kérdése, írjon, legfeljebb nem tudok válaszolni.
Sajnos nagyon kevés időm van játszani, de jó lenne összehozni magyar klánt, vagy valamit szerveződni... meg ugye jáccani...
Én még itt új vagyok és azt szeretném megkérdezni,hogy mit kell tennem ahhoz hogy játszhassak neten.Gondolom UT CD,de jó az írott is?
És fel tudok menni külföldi serverekre is írottal?
Asszem egyenlőre ennyi a kérdésem.