hat, kezd derengeni a buz forrasa.... macska nem lehet, mert kb masfel eve nem jart erre egy sem, szal az nem most kezdene rohadni. komuves kelemen, jejejejeeeeeeeee
Hát nézzetek körül! (jó tanács, nem? :-) minden b?znek van forrása.. Nem épült v.mi új melléképület, vagy fal? Hallottam ilyet, hogy köcsög kôm?vesek, új építés? házakba befalaztak döglött macskát (jófejek) és ki kellett bontani a falat. Vagy a csatornában vagy, ha pöce van abban is rothadhat v.mi...
csodas, neked legalabb fizetnek, hogy elviseld. Nalunk 1 hete otvar rohadas szag van, de olyan szinten, hogy mar mindehova fustolot szurtunk, tarva-nyitva minden, es meg igy is bloaaa. G szerint olyan mintha egy kismacska hullaja rohadna a szamitogephazban.....Hat, ezert nem hivunk at senkit mostanaban:)
Nem tudom mitől, de az irodaházban ahol pénzért raboskodok, bizonyos helyeken pont olyan szag/illat van, mint amilyennel a szárított varázsgomba rendelkezik. És igen töményen jelentkezik ez a szag ráadásul. És nagyon furcsán reagál rá a szervezetem, szóval kicsit mintha hányingerem lenne, elkezd izzadni a tenyerem, ilyesmi. Na mindegy, csak gondoltam megosztom veletek. :)
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írom a javaslatomat, miszerint ezentúl Magyarországon is büntessük halállal a kormányzati korrupciót, lehetőleg visszamenőleg is!
A testek vágya, hajlékony álma Tán nem kavar nagy szelet bennem. Remélhetem, hogy lelkem szabadabbá Tettem a harmadik évtizedben. Mai életem vágya, hogy a lélek hátizsákja évről-évre elhagyott kövekkel lazul. S az út végén, ha csomagom lelapul, létem pille szárnyon lebben.
Én élni jöttem. Tapasztalni. Vágyni. Akarni, a ködben. S ahogy az elején, végig úgy akarom én, „csömörig“, nem küzdve, csak tele lenni közben.
Pürétől a sárig, csóktól elmúlásig. Lépés, aztán másik. A testem tok, csak vásik, érzékeimen mászik a végső szusszanásig minden. Minden, amiben addig hittem. S akiket magammal vittem, hihetnek bennem.
Én már teremtettem. A szerencse fia vagyok. Gyémántomat csiszolgatom, fénye rám visszaragyog. Nem úr, s nem szolga vagyok. Fajtám: Ember. Létét kutató, mindíg gyanakvó, folyton csavargó, születéstől gyarló, halni kész halandó.
Sok mindent láttam, s mind ez ezrelék. Sok mindent próbáltam, s mind ez nem elég. Sokakkkal háltam, s mind ez semmiség. Tapasztalni vágytam, s van mit, van mit még.
Dalolok. Életem dallamok, hosszú futamok sora. Mit egyszer rövidre vág a mindenkit elérő csend. A csend, mi rendet teremt. Ami új erőt jelent. Hisz a test csak tok, s én benne nem a hegedű vagyok, nem is a húrból zengő harmónia, én nem vagyok puszta allegória! Én a játszandó dal vagyok.
Kozmetikai cég reklám :-) : http://www.nothing-to-hide.co.uk/
Magyarországon forgalomban lévô (cukorral, adalékanyagokkal felütött) hamisított mézek listája:
terméknév:
Klenáncz Méhészet CBA akácméz Sólyomszigeti Méz teához-Ági Apker Bt. virágméz Takarékos profi Natur-sz Kft. Molnár méz Kft. Chira Alba Méz Honigmayr Nagy és fia Apimel Campo Dulce Bertalan Imre
Akarhogy is szamolom, nem jon ki a 11millio forint, vagy mennyit is ir ez a cikk...... 3,2kg hasis, 11millio forint ertekben... Hm... Jo draga hasis, mit ne mondjak... Ha 2000 ft-tal szamolom grammjat, meg akkor is csak 6400ezer... Hm... Halvany seged fogalmuk nincs, hogy mi folyik itt. Az elmult 10 evben se sikerult a szerveknek minimalis tudastobbletet termelni a sajat agyukba.