Remélem adóilag tiszta vagy, sőt nincs is vállalkozásod azon kívül, hogy itt maradtál. Jól mondják, Te is kalandor vagy.
Egyébként baromi kíváncsi lennék, hogy %ban ki kapna több-összes kritikát! DG, vagy BG. Egyébként az egyik talán sz7olgál (off, a másik meg kiszolgál. Ez nem ugyanaz a tökfödő. Bár lehet,hogy..
TBU - Mikor lesz (ha lesz vegre) ismet magyar politika (akarmilyen rossz is) megnyilvanulva a kormany reszerol, mert bar eddig nem sokan vettek eszre, ebbe az amerikai mintaju sikerpropaganda/problemak tudomasul nem vetele kicsit mar faraszto.
A legborszasztobb pedig az, hogy az alant felsorolt kerdesek 90%-a ki lesz hanyva a majd feltevesre kerulo kerdesek sorabol (ilyen-olyan minosegi etc. hivatkozassal), a feltett valaszok 80%-ara nem lesz semmilyen valasz, a maradek meg azzal fog foglalkozni, hogy milyen sikeres is a Fidesz politikaja... Mar felteve ha ugyan akar erre is valaszt kapunk ugye...
Legjobb tudomásom szerint, Ön felel a kormány kommunikációs tevékenységéért.
A következő kérdésekre szeretnék választ kapni:
- A felelősség mellett van beleszólási lehetősége is a kormány kommunikáció tevékenységébe?
- Ha igen mivel magyarázza azt, hogy a kormány felvette a sajtóval szemben az elődeinek pökhendi stílusát.
- Hogyan fordulhat elő, hogy a siófoki frakciógyülésen kizavarják a sajtót, még az előtérből is?! (Igy születnek a Járai-Orbán sajtótáj. képek a WC-k előtt. ;-))
- Mikor jönnek rá, ha a sajtót nem hagyják dolgozni elúszik a PR-ba befektetett tőkéjük.
Ugye ha most valaki kellemetlen kérdést tesz fel, annak
- nem küldik nyakára az adórendörséget (azonnali ellenörzés-majd csak találunk valamit!)
- nem jön a rendörség házkutatást tartani (majd csak találunk valamit!)
- nem kobozzák el a számítógépét...
Mert ebben az országban én már félek. Adócsaló kommunista bünözö ellenzéki létemre lopott szoftverrel még szabadlábon vagyok. (igény szerint választható FIDESZ melléknevek) Mivel normál kisemberként sem jó ügyvédem, sem kollégiumi kapcsolataim nincsenek...
Tehát én nem is tennék fel nektek kérdést! Bemutatta már ez a rezsim az aroganciáját.
SZERINTEM ENNEK A TOPIKNAK SEMMI ÉRTELME.
Bármibe fogadnék, hogy rózsaszín fingon kívül semmit sem fog mondani bábú Borókai.
Az én kérdésem az lenne, hogy:
1 Mi történt azzal az előző kormányzat által elkülőnített 40 milliárd forintnyi útalappal amely az autópálya építések finanszirozására szolgált volna?
2 Miből kivánja finanszirozni a kormányzat azt az évi 40 km autópályát amelyet vállalt? (egy km kb 1 milliárd ha jól tudom)
3 Mi igaz abból a hírből, hogy a fennt említett építkezésekhez hitelekből kivánják előteremteni a szükséges fedezetet és ezeknek a hitelnek a kamatai beépülnének az autópályhasználati díjba?
Nagyon sokan szeretnénk egy/több gyereket. (Mi speci, másodikat), de ha arra gondolok, hogy gyes/gyed után már nem vesznek vissza a munkahelyre, akkor igencsak meggondolandó. Mit lehet ez ellen tenni?
Egyébként szép dolog, hogy visszaállítják a Gyed-et (gyest?, ezt sose tudtam megjegyezni).
>>Egy PR-s megoldás csupán arra jó, hogy egy vak kormány vak szóvivője letudja ezt is.<<
Demszky beharangozott egy hasonló akciót, aztán amikor valaki illetékese meglátta a kérdéseket, gyorsan visszamondták az egészet. Persze lehet hogy nagyon rosszak a fpm PR-esei.
T. Kormányszóvivő Úr!
Nem olyan régen láttam egy fényképet a FIDESZ hőskorából. A BM előtt tüntet Kövér László mostani miniszter, nyakában egy táblával, melyszerint:
A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb mint a tanáré. (Vagy valami hasonló, pontosan nem emlékszem, de ez volt a lényeg.)
Mit tesz a FIDESZ MPP a rendőrállam megszüntetése érdekében?
Csak egy városképi kérdésem lenne. Nem messze a Parlamenttől a Szabadság téren áll az Amerikai Nagykövetség. Ez idáig teljesen rendben. DE! Városképileg megnézte már valaki, hogy az oda szó szerint össze-vissza lerakott betontöltetű virágtartókat hogyan tették le ? Nincs a védelemre valami jobb módszer, minthogy egy teret teljesen elrondítanak ? Nem tudom kihez tartozik de nagyon kiváncsi lennék a válaszra. Vagy akkor tegyék valami jobban őrizhető helyre..... De NE a belvárost akarják KÖRBEBETONOZNI.
Hangsúlyozom, ennek a kérdésnek CSAK városképi viszonylatban van értelme...
Valóban az láccik a legtöbb kormánytagon, hogy nem volt gyerekszobája, csak most próbál görcsösen úriembernek láccani. Sajnos, télleg nem sok sikerrel.
Talán Lotz Károlytól kéne órákat venniük, bár szerintem ijen korban már nehéz lesz pótolni a hiányosságokat, főleg az alázatos hozzáállás tejjes hiánya következtében.
Tisztelt Borókai Gábor!
Tkp. már feltettek minden kérdést, ami engem is érdekel. Alábbi kérdésben nem biztos, hogy Ön a legilletékesebb, de Ön legalább "leereszkedik" a néphez, tudva, hogy azér itten nem tengenek túl a kormánypárti hozzászólók.
Csak két kérdésem lenne:
1. Ha valamelyik kormánytagról kiderül, hogy totálisan alkalmatlan a posztjára (Pepó Pál), miért nem váltják le?
2.Miért csinál a kormány hülyét magából alkalmatlan miniszterekkel?
Hagyjuk a süket dumát! A szellem a palackból valóban kiengedtetett. Egy PR-s megoldás csupán arra jó, hogy egy vak kormány vak szóvivője letudja ezt is. Bár féltem a személyes szabadságom, hiszen a Szabadsajtó utcát át lehetne keresztelni (horribile scriptum) OV utcára. Olyan terrort tudott ez a kormány kialakítani a demokrácia égisze alatt, hogy 20 éves korom gondolatai felfrissültek. INNEN MENNI kell! Vagy menjenek ők?!
up:
Láthatjuk-e kérdéseink szerkesztett változatát?
Mielőtt az egész topic feledésbe merül, tájékoztatsz-e arról, mi is történt Borókai pajtás és köztetek?
off
Üdv a kormány sajtófigyelőinek!
tenyleg annyira be vagytok tojva, hogy valogatas nelkul az osszes regisztralt vadasz meg sportfegyvert be akarjatok tiltani? komolyan asziszitek hogy ettol csokkenni fog a fegyveres bunozes ?
Csatlakozni szeretnék Carpyhoz, úgyis mint beszélgetőpartnerhez a DBR topicban. Miért nem lehet alternatív megoldásokról hallani? A közvéleménnyel azt akarják elhitetni, hogy a hős Főváros önfeláldozó harcot vív a 4-es metróért, amire a gaz kormány, amelynek egyetlen célja, hogy megbüntesse Budapestet, nem akar pénzt adni. Úgy tűnik, elég egyszerű lenne bizonyítani, hogy kevesebb pénzzel is sokkal többet lehetne elérni. Erről miért nem hallani?
Igaz a hír, miszerint Szenes Andreától megválik az MTV és ez az adófizetők újabb 50 milliójába kerül?
A kormányzat milyen intézkedéseket tervez az állam tulajdonában lévő intézmények vezető beosztású alkalmazottainak leváltása során felmerülő végkielégítések felülvizsgálatára?