"mit mondott az iraki tudósító az iraki háborúról? "
- hogy Szaddámot különgép vitte Moszkvába, és ott is van, és hogy
- a Köztársasági Gárda (vagy két hadosztály, nem emlékszem) parancsnokával már meg voltak egyezve az amik, meg
- Szaddám fiatalkori (18 éves kora beli?) magántanítójával találkoztak
Mondott volna mást is, de Fábry nem sokat hagyta szóhoz jutni (vagy vágták erősen?)
Bár, az a tudósító leginkább kurdok között mozgolódott, és gondolom azt mondta, amit ott hallott (hacsak nem becsülöm alá).
Sztem Fábry régebben jobb volt, mostanában mintha semmi más mondanivalója nem lenne, csak a genitáliák.
Nem az a bajom hogy közönséges (pedig az) inkább azt nem szeretem, hogy tényleg semmi más érdemi mondanivalója nincs.
Amit meg a kormányról mondani szokott, az-bár tisztelem a véleményét-egyszerűen elfogult anyázás.
off
(Ami azért szomorú, mert volna bőven mit szidni a kormányon, de ő valahogy sosem azon szívózik, ami tényleg fontos/érdemi kritika lenne, hanem olyasmiken, ami egyszerű demagógia. Tőlem rajonghat akár teljesen kritikátlanul is Orbán Viktorért, de ez még nem ok az állandó féligazságokkal összemosott mellébeszélésre, csak azért mert az hatásosabb, mint az érdemi kritika...)
on
Nekem bejön. Igaz minden müsorba beletesz egy kicsi "altesti humort", de hát az meg kell az eladhatóság miatt. Teccik hogy mindenre tud valami vicceset mondani, és amit előre megírnak neki, azt elő tudja adni normálisan, nem úgy mint a 7i7-ben (néha alig tudják kiolvasni a spontán poénokat...). Ja és nem 0 az IQ-ja sem.
az első negyed óra még csak OK.
Aztán jön a menetrendszerű savazása valamilyen aktuális (leggyakrabban politikai) helyzetnek/személynek stb.
A következő blokk a vendégek. Ennek forgatókönyve:
1.vendég behívása, egy-két enyhe poén.
2.Mesélj magadról fejezet (kb 15sec, mert utána úgyis Fábry beszél végig)
3.vendég előadna egy halálgyenge sztorit, ami általában nem jön össze, ezért újfent Fábry poénkodik végig
Persze menetrendszerűen megjegyzi minden vendég, hogy "hadd beszéljek má' én is"- megjegyzem jogosan. Emellett nem múlhat el Fábry Show anélkül, hogy műsorvezetőnk lebiggyedt ajakkal ne tenne valami megjegyzést egy sztori kapcsán, hogy "de szar nekünk", vagy "én itt már nem vagyok fontos", "hát mi pórnép nekünk csak xyz jut, ezek meg...."
mit mondott az iraki tudósító az iraki háborúról?
Arra emlékszem, hogy azt mondta, le volt zsírozva az egész háború, de mondott részleteket?
Hogy az iraki politikusok kaptak cserébe valamit?
Tenyleg elneztem, de az index 9.900-50.000 kozotti arakrol ir. A szinvonalba meg ne menjunk bele, ha lehet, maradjunk annyiban, hogy keves dologtol van jobban hanyingerm, mint a beatlestol.
Hát mit mondjak, hótt gyenge volt. Ez az ember és ez a műsor készen van, még egy kicsit viszi a korábbról megmaradt lendület, álmában dudál néha, és vége. Fábry valamikor tudott vicces lenni, ez mára csak a genitáliák emlegetésével megy neki, illetve, már úgy se. Kár érte.
Ez igaz. És az is igaz, hogy a show nem az ô találmánya. szinte minden ilyen műsornak állandó kelléke a színes bögre, a régimódi mikrofon meg az íróasztal mellé odadobott fotel. És kötelezô hülyét csináni minden vendégbôl. Csak van akinek ez a szerep jól áll, van akinek nem. A fridi szvsz elég gáz, a Sanyit meg bírom, a röfögô-böfögô cigányvajda figurát egy már únom, nem tudom miért erölteti. (Ja, de tudom! Mert röhögnek rajta, de hát a Maksán is röhögnek, annak a humora meg egy agylágyulásban szenvedô, amúgy rendesen is tök zokni kertitörpe humorát sem éri el.)
úgy érzem, hogy amit ő csinál, soxor a meghívott vendégek rovására megy, mert túlzásba viszi saját magát
és persze, ettől fábrisanyi a Fábry Sanyi, de vki épp ezért szereti, vki meg épp ezért nem