Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 1999.08.31 0 0 134
Super Pipeline 1-2,igen jött a skorpió srófhúzó stb. a csővezetéken.
A felsőbb pályák elég kemények voltak, és az a azene.........
Nitro Creative Commons License 1999.08.31 0 0 133
Emlékszik valaki a Super Pipelone című játékra?
eMM Creative Commons License 1999.08.31 0 0 132
Igen én is a nyert pénzen csinált kocsituningokat élveztem a legjobban.
Meg ha autót nyertem, szarabb volt mint az enyém,ment a levesbe újabb lóvé.
Kár hogy PC-n ócska volt ez a játék.
wice Creative Commons License 1999.08.31 0 0 131
sikerult megtalalnom egy olyas .d64-et, h 'corruption', nemtom, mond-e ez a nev vkinek vmit, fasza kis (nagy...) edvencso:r volt c6d-en, ugyanazoktol, akik a 'fish!' es a 'guild of thieves' elkoveteseert is felelosek.

namost, az a baj, h bizonyos emulatorokon el sem indul (monnyuk ez az 'eureka!'-ra is igaz), masokon meg lefut a hulye hotline intro, aztan ker vmi GAME disket, de hiaba valtok a CORRUPT2.d64 file-ra, csak nem ismeri fel. probaltam azt is, h ures lemezt krealok, es arra kapcsolok, de igy se megy. tudja vki, h mi a teendo?

maganba is johet: wice@uproar.com

ja, ratkai fele magyar szoveges kalandok .d64-ben v ilyes, vkinek?

ZöPö Creative Commons License 1999.08.31 0 0 130
Lehet, egyszer a Novotrade-tól kaptam egy olyat, tíz percig sem volt a kezemben. A kollégám nem is értette, mi baja, azt hitte, rossz. Mondtam neki, hogy NTSC, erre gyorsan visszavittük.
Degeczi Creative Commons License 1999.08.31 0 0 129
Remelem nem mondok nagy hulyeseget azzal, hogy az amerikai NTSC verzio tenyleg 1 MHz-es volt.
ZöPö Creative Commons License 1999.08.31 0 0 128
"1 MHZ-en"

Volt az 980 kHz is... :o))

jordan23 Creative Commons License 1999.08.31 0 0 127
THX Mr. Lipton! de volna egy kerdesem!!
Vegig akartam nyomni a Zak-ot, de ez nem a feltort verzio es mikor a repteren vagyok akkor keri hogy ussem be a visa kodot, de nem tudom es lecsuknak, pedig tok jo ez a jatek.
Nem tud valaki valami torest hozza? Vagy egy feltort verziot?

J23

Stiggs Creative Commons License 1999.08.30 0 0 126
Kedvencek:
Pitfall (izgis és végigjátszható)
Last Ninja 1-2-3 (gép jó garfikája volt)
Stunt Car Racer (3D autószim. 1 MHZ-en !!! rulez)
Street Rod (a kocsituning állat volt)
Decatlon (a dzsojsztik aljához (egy lemez volt a kapcsoló ) csináltattunk egy kivágó szerszámot, mert kb 1 hét alatt szét lehetett rángatni, de akkora versenyeket nyomtunk (képzeld el az 1500 méter síkfutást, jobbra balra, dög gyorsan)
...ennyi nem sorolom föl a néhai kb 400 lemezemet.
edus Creative Commons License 1999.08.30 0 0 125
Köszi a linket. Letöltöttem, de még kell rajta dolgozni, hogy menjen.

Olyan csekélységektől eltekintve, hogy a configure után a joystick.h-ba kell egy #include -t rakni, bugzik tőle az egcs!!!

A CPUC64_SC.cpp fordításánál elkezdi zabálni a memóriát, kénytelen vagyok félbeszakítani, amikor már elkezdi a gép a trashinget.

Érdekes mindenesetre, majd később foglalkozok vele, most kezdek melózni.

uh... köszike, tényleg :-)))

Légtornász Creative Commons License 1999.08.30 0 0 124
eMM, teljesen igazad van, épp most süllyedek a föld közepe felé.... Azért egy játékot még említenék: Barbarian. Amikor levágtam az ellenfél fejét, na az a pillanat alázta a Mortal összes verzióját!
eMM Creative Commons License 1999.08.30 0 0 123
A második játék, a Donald,s Duck.
Az elsőhöz meg zalán olvass vissza 1 picit, mielőtt megkérded......
Légtornász Creative Commons License 1999.08.30 0 0 122
Valami Dungeon c. játék, emlékszik valaki? KIs labirintus, kék és sárga emberke, lehet lövöldözni, vannak szörnyek, a végén begyorsul a dolog és jön valami pillangó... kb. ezekre emlékszem. Rémlik valakinek? Ja, még valami: Donald kacsa játszóteret épít (komoly!!!!!), s ehhez dolgoznia kell, úgy mint reptéri rámolás, dobozolás. Hatalmas volt, emlékszik valaki?
azopi Creative Commons License 1999.08.30 0 0 121
"Milyen c64 emu van meg Linuxra? "

Frodo!

Ez a forrás, tar.gz-ben, forgasd le!

uh Creative Commons License 1999.08.30 0 0 120
Another visitor. Stay while. Stay forever!

* KANE
* Falcon Patrol (Nahát ennek aztán tuti a zenéje. Mármint az a néhány akkordlehúzás miután beírod a neved.)

eMM Creative Commons License 1999.08.30 0 0 119
MPS 801v 803 printer.
Emlékeztek még,micsoda vagyonokba kerültek?
eMM Creative Commons License 1999.08.30 0 0 118
Ebbe az árba az MPS 801 (talán 803? h fontos megkérdezem).
Én tavaly novemberben adtam el c-64 et floppyval joystickal, játékkal (printer nélkül) 1 tízesért.
A régi sajátomat,dehát minek, nem csinálok számítógép múzeumot, else fér.
MacFly Creative Commons License 1999.08.30 0 0 117
A sok felsorolt kedvenc mellett, most hirtelen a Hat Trick jut meg az eszembe amivel ketten lehetett olyan verre meno jegkorong partikat nyomni, melyek mar orok emlekek maradnak. :)
edus Creative Commons License 1999.08.30 0 0 116
Ez az! Wings of Fury!!!

Mar le is toltottem, de sajnos a vice-on nem megy, 3-as hibaval elszall... :-((

Viszont a demora emlexem, a grafika es a zene egybol visszajott :-))

Milyen c64 emu van meg Linuxra?

Ja, a Google-val talaltam meg egy allat linket, http://www.poli.studenti.to.it/mirror/martin/fullidx2.htm

Az elobb "logoutolni" akartam a c64-ablakban:

LOGOUT

?SYNTAX ERROR
READY.

:-))

Kham Creative Commons License 1999.08.30 0 0 115
Wings of Fury. Nekem megvan a PC version de nem bírok felszállni az anyahajóról. Elindulok aztán a hajó végén nyomkodom a felt, de mindig belecsobban a vízbe. Fuj.
SebDani Creative Commons License 1999.08.30 0 0 114
Hát persze, hogy emlékszik valaki az Iridiumra!!!

Az első találkozás élménye máig megmaradt bennem: tátott szájjal bámultam az űrhajó mozgását és a hang is letaglózott. Meg az a rengeteg pálya... ;-)

edus Creative Commons License 1999.08.30 0 0 113
Mi az, hogy "mi _volt_"?? Ha beizgulok, még ma is ledörgetek egy ATOMIX-ot a vice-on...

Egyébként Impossible Mission II rulez. (apropó: nem tudja valaki hogy mit mond a faszi mielőtt a zene elkezdődik a főcímben?) Meg az F14 Tomcat.

+1 kérdés: volt egy játék, ahol egy bombázóval kellett a japánokat lebombázni, meg lehetett géppuskával is lődözni, az egészet oldalról látta az ember. Ja, az elején fel kellett szállni az anyahajóról, ez nem mindig sikerült. Ez melyik volt??? (lehet nem is C64-es?).

Egyébként a www.c64.org, és www.c64.com-on rengeteg játék meg miegymás letölthető.

Próbálta már valaki a C64-re készült Linux-féle oprendszert?

mace windu Creative Commons License 1999.08.29 0 0 112
Szerintem a Test Drive volt olyan játék akkor,mint a nfs4 most.
Meg van valakinek a Summer Games?
Ez volt az elsö játékom?
Hevia Creative Commons License 1999.08.29 0 0 111
Raid Over Moscow (a király)
Beach Head
(Természetesen ezek most is itt vannak a winchesteren elérhető közelségben. A Raid Over Moscow-t még most is végig tudom játszani örökélet nélkül.)
Apropo, nem tudja valaki kb. 1 eve kiadtak audio CD-n C=64-es zenéket. Nem látta valaki valahol? Kapásból megvenném.
Filburt Creative Commons License 1999.08.29 0 0 110
Kicsit off, mert nekem Plusim volt, most PC-zek, de előástam itt a Krynn trilógiát, illetve össszeszedtem a hiányzó részeket és most bő 8 évvel utánuk újra rátszom őket. ISZONYÚ JÓÓÓÓÓÓK! /Még save editort is írtam gyorsan a Knight-s hoz. B-) /

Filburt

Stiletto Creative Commons License 1999.08.29 0 0 109
Úgy van, az volt a legkirályabb!!!

WIZARD
OF
WAR!!!

Nem lehet véletlenül online játszani valahol?

Hancu Creative Commons License 1999.08.29 0 0 108
Az árakról: néhány hete egy karton ásványvízért bartereztem le egy 64-est...
weirdo Creative Commons License 1999.08.29 0 0 107
Nem voltam nagy 64-es, de ez tetszett nagyon, és még valami: Iridium, emlékszik rá vki?
ZöPö Creative Commons License 1999.08.29 0 0 106
Ugyanmá'! :o))
Kenyértartó dizájn rulez! A kávébarna billentyűzet a teveszőrszínű házzal!
A 1541 különben is ugyanolyan formájú maradt, talán kicsit világosabb, csak az előlapon a platni lett határozottan halványabb és színtelen.
kzolee Creative Commons License 1999.08.29 0 0 105
15-ot nem adok erte. Azt hittem olcsobb :(( Amikor meg megvolt (nekem a feher, "aramvonalas" verzio) akkor a lemezegyseg nem passzolt hozza, mert az regebbi verzio volt. Ugy megneznem milyen szep ;-)) egy osszepasszolo szett...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!