Keresés

Részletes keresés

John Zero Creative Commons License 2001.03.19 0 0 500
horigab:
Köszi a rövid leírást, azt a részt már láttam. Tényleg nem volt rossz rész, és a legjobb az, hogy ahogy nézed, úgy egyre jobban alakul a sztori, egészen a végkifejletig. (Na és sokszor ott még van egy-két csavar.)
Előzmény: horigab (498)
alric Creative Commons License 2001.03.19 0 0 499
Ez az új VH (New Outer Limits), az eredeti valamikor a 60-as években ment, azt hiszem még fekete-fehérben.
Előzmény: horigab (498)
horigab Creative Commons License 2001.03.19 0 0 498
Milyen eredeti Végtelen Határokra gondolsz? Ez most nem az ereseti? Más: a TV2 nem sorrendben adja le az epizodokat? (A honlapjukon ott vannak a leírások, de valahogy nem stimmel.)

John!
Most annyi történt, hogy egy fazonba szimbióta költözött(mint a csillagkapuban), és rendszeresen elvitték magukhoz hogy informéciót gyűjtsenek a világunkról, de amíg a fazonnak csak pár óra telt el, addig a Földön 10 év. A felesége meg minden 10.évben várta a férfit, a végén meg a nő rájött arra hogy miért tünik el a férfi állandóan, és rávette a szimbiótát hogy hagyja békén a faszit,
erre az visszacsinált minden, és boldogan éltek míg meg nem haltak...
Bocs, kicsit hosszú voltam.

alric Creative Commons License 2001.03.18 0 0 497
Ez a rész elég átlagos volt, nem rossz, de semmi extra. Bár lehet, hogy azért volt, mert már másodszor láttam, így nem volt túl izgalmas.

Amúgy én kíváncsi lennék az "eredeti" Végtelen Határokra is, de kétlem hogy valamelyik magyar adó megvenné.

Előzmény: horigab (495)
John Zero Creative Commons License 2001.03.18 0 0 496
horigab:
Jó lenne, ha röviden írnál a tartalomról is, mert én régen (még a TV3-as időkben ;-) láttam a legtöbb részt, de most nem nézem annyira, így ha csak annyit írsz, hogy "tegnapi rész", az nekem nem mond sokat.
Előzmény: horigab (495)
horigab Creative Commons License 2001.03.18 0 0 495
Jo volt a tortenet, de elég szarul volt rendezve.
Valahogy nem volt hiteles ahogy a nő öregedett, meg hogy hipp-hopp meggyőzte a szimbiótát.Na mindagy, amúgy qrva jó így magammal elbeszélgetni.
Lehet még e-mailt is fogok írni.
horigab Creative Commons License 2001.03.11 0 0 494
Ez a mostani nagy rész volt! Elgondolkoztatja az embert, utána már nem is kíván más filmet, TV kikapcs, és bambulás ki az ablakon a Pesti éjszakába. Kb ezt érte el nálam.
Csátok.
GALA Creative Commons License 2001.03.07 0 0 493
Ez úgy igaz , hogy már régóta megy a NEW OUTER LIMITS a Pro7en , ergo szerintem elég sokat nem adtak le itthon , pláne , ha még forgatnak is.
Előzmény: alric (492)
alric Creative Commons License 2001.03.07 0 0 492
Igen, még forgatnak új részeket. Hogy összesen mennyi van, azt most nem tudom. A TV3 majdnem mindet leadta, talán egy-két szezon maradt ki.
Előzmény: thrawn (491)
thrawn Creative Commons License 2001.03.06 0 0 491
El a legkirályabb sorozat ami valaha is ment a TV-ben(napersze csak a sci-fi kategoriában mert ugyebár ott van a Rém rendes is:))

Nemtudja valaki, hogy folyik-e még a sorozat "gyártás" és hogy kb. hány rész van összesen?
Elliot Creative Commons License 2001.03.02 0 0 490
Csak most találtam meg a cikk hatására ezt a topikot, de valóban ez az egyik legjobb sorozat ami fut magyarországon! Majdnem minden részt láttam, az egyik kedvencem mikor egy idegen fejlettebb civilizáció különböző lakott bolygókból kiszakít darabokat (így a földből is) és azt az űrben egymás mellé rakva, azt teszteli, hogy a különböző fajok, hogy bírják az ő légkörüket. Amelyik faj túléli azt a rabszolgájukká teszik! A többit nem mondom el mert gigapara! Egyébként a tv2 tényleg shiftee, mert bármi van az ujságban nem kezdik pontosan soha. A beállított videos felvételeknél már egy párszor megszívtam, de legalább leadják és ez már erdmény! Na egy nagy RESPEKT a Végtelen Határoknak! És mindenki nézze aki teheti, mert vannak megdöbbentő részek! :-§
wice Creative Commons License 2001.02.25 0 0 489
a tv2 azt se tudja megjosolni mar honapok ota, h a hetkoznap reggeli gimi-dili mikor kezdodik, a musorujsagban megjeleno idopont douglas adamsi modon mindennel egyenlo, kiveve onmagaval, hat mit varsz toluk, mondd?

egyebkent a most szombati resz az egyik leggyerebb volt imho, ez a nyalas country-pop valtoztatja meg a vilagot, amit az a tok erdektelen nyolcvanasevek-frizuras csaj nyafog a mikrofonba, ugyanmar.

ja, es az rtl klubon meg hott ugyanakkor megy a poltergeist sorozat, amit a dizajnbol itelve ugyanazok csinaltak, mint a vegtelen hatarokat, monnyuk nagyon szar, de hatha esetleg vkit erdekel.

Előzmény: SebDani (488)
SebDani Creative Commons License 2001.02.25 0 0 488
Képzeljétek, a TV2 teletextjében (febr. 24.) a sorozat eredeti címe: New outher limits.
Talán a "the outer"-t vonták össze "outher"-ré?! Az már csak a hab a tortán, hogy a teletextben leírt történet egy másik rész tartalma...
alric Creative Commons License 2001.02.22 0 0 487
Szombat, TV2
Előzmény: GALA (486)
GALA Creative Commons License 2001.02.22 0 0 486
Én leragadtam , hogy nincs hétfőn , akkor most van valahol és mikor ?
John Zero Creative Commons License 2001.02.19 0 0 485
Ati-pati:
Azt hiszem, hogy valami "dead man's switch" vagy mi volt annak a résznek a neve. Az nekem is nagyon tetszett.
De ezt már leírtam a fórumban valószínűleg, csak vissza kell nézni ;-)
Előzmény: Ati-pati (482)
horigab Creative Commons License 2001.02.19 0 0 484
Ez a rész tényleg jo volt, csak már láttam, így
kicsit uncsi. Amugy örülök hogy rátok találtam, eddig csak magamban elmélkedtem a dolgokról, de mostmár lesz kivel megbeszélnem. Hurrá!!!
Nem tudom tudjátok-e, de azért szólok, jó honlap a
www.theouterlimits.com
----
csao
alric Creative Commons License 2001.02.19 0 0 483
Igen, az is nagyon jó.

Az nem tudom volt-e már, mikor az űrhajósokat elkapja valami rovar, és miközben eszi őket azok álmodnak minden félét, és nem tudják eldönteni, melyik a valóság.

Előzmény: Ati-pati (482)
Ati-pati Creative Commons License 2001.02.19 0 0 482
Izlések és pofonok. Nekem az a kedvencem, amikor a föld különböző pontjain vannak elrejtve azok az emberek, akik meg tudják nyomni az egész földet elpusztító bomba gombját, ha az idegenek netán győznének a földiek felett. Nem tudnak semmit a külvilágról, csak egymással kommunikálnak. Már alig várom, hogy újra legyen!

Ati-pati

Előzmény: alric (481)
alric Creative Commons License 2001.02.19 0 0 481
A múlt szombati rész az egyik legjobb, szvsz.
Előzmény: Ati-pati (479)
Vogon Creative Commons License 2001.02.19 0 0 480
Az a baj, hogy már láttuk ezeket a tv3on.
Ez a rész azért nem volt rossz (Amikor először láttam, és újdonság volt még tetszett is.)
Előzmény: Ati-pati (479)
Ati-pati Creative Commons License 2001.02.19 0 0 479
Na mi van, rajtam kívül nem nézi senki?

A szombati rész kicsit uncsi volt hiába vetettek be jó szinészeket, pedig döglök az űrhajós részekért.

Ati-pati

alric Creative Commons License 2000.10.27 0 0 478
TV3: haminden igaz, Pray a címe.

Ezt a sorozatot 13 rész után leállították, ami nagy felháborodást keltett a rajongók körében. Mostanában volt szó az újraindításáról.

Előzmény: GALA (476)
GALA Creative Commons License 2000.10.26 0 0 477
Ja és mert volt szó a twilight zone-ról , a kedvencem

-ENSZ
szokott anyázás.
-megjeleneik egy holoember (alien9 és elmondja , jön a flottájuk és megsemmisítika földet.
-Miért?
-Mert unják a kicsinyes területszerző-háborucskáinkat , a lemaradó fejlődésünket...
-Kérünk 1 napot
-Ok annyi ugyis kell , hogy ideérjen a flotta
-Mindenki összeül oroszok-usa , kávé , titkárnők.
reggelre kész a 600 oldalas totálbéke.
-Holo megjön átveszi, nevet.
-mindenki megkönnyebbül és csatlo.
-Holonk közli félreértettük ,: WE BREED WARRIORS , GENTLEMEN.TO FIGHT FOR US IN THE SPACE .
(űr-Harcosokat tenyésztünk)
Mi meg csak gunnyadunk a szaros atombombánkkal AND YOU STILL HAVE PEACE IN YOUR HEART...my god.
(és maguknak még béke van a szívük mélyén, jézusom...)
BUT AT LEAST YOU HAVE A FUNNY SENSE OF HUMOUR . THANK YOU FOR THAT AND GOOD BYE.
( de el kell ismerni van humoruk, köszi és csao)

lights out.

Őrület,ma is beleborzongok, főleg 1981ben amikor Gromikó volt a békeharcos az enszben és én azt hittem a film elején megint valami propagandát kapok a nyakamba...

Előzmény: GALA (476)
GALA Creative Commons License 2000.10.26 0 0 476
Na mostanra olvastam végig az eddigieket. nekem ez a sorozat jött a legjobban be. Az x aktákban az újdonság volt a jó , a milleniumban a témaválasztások hátborzongató volta , de ebben minden benne van.

néhány téma .
szerintem a pro7 felvezetőszövege nagyon jó
itt már új a koreográfia .

szerintem a zárószövegek fontosak és érdekesek.

eddigi közvéleménykutatásaim alapján úgy tünt rajtam kívül senki se nézi de örülök, hogy vannak még ínyencek !!!

Egy kérdés , amikor a tv3 megszünt éppen indított volna egy scifi sorzatot . Nem tudja valaki mi volt az ? Link ?

ezekiel 2517 Creative Commons License 2000.10.21 0 0 475
Amúgy: Október 30. TV2 23.50 Végtelen határok
ezekiel 2517 Creative Commons License 2000.10.21 0 0 474
Amanda Plummer játszotta a tudós csajt, és mások szerint sem rosszul, mert ezért a szerepért Emmy-díjat kapott.
Előzmény: Daoldin (465)
Sparkys Creative Commons License 2000.10.20 0 0 473
Na azért ne keseredjünk el azonnal. Nemzeti ünnepeken x-akták sem mehettek soha, egy hét és kiderül tényleg vége van-e.
Sysygy Creative Commons License 2000.10.18 0 0 471
off
John Zero, KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
on
Előzmény: John Zero (463)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.10.17 0 0 470
én is mindig videóra vettem aztán úgy néztem meg, hihetetlen műsorszerkesztőik vannak
Előzmény: Daoldin (469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!