horigab:
Köszi a rövid leírást, azt a részt már láttam. Tényleg nem volt rossz rész, és a legjobb az, hogy ahogy nézed, úgy egyre jobban alakul a sztori, egészen a végkifejletig. (Na és sokszor ott még van egy-két csavar.)
Milyen eredeti Végtelen Határokra gondolsz? Ez most nem az ereseti? Más: a TV2 nem sorrendben adja le az epizodokat? (A honlapjukon ott vannak a leírások, de valahogy nem stimmel.)
John!
Most annyi történt, hogy egy fazonba szimbióta költözött(mint a csillagkapuban), és rendszeresen elvitték magukhoz hogy informéciót gyűjtsenek a világunkról, de amíg a fazonnak csak pár óra telt el, addig a Földön 10 év. A felesége meg minden 10.évben várta a férfit, a végén meg a nő rájött arra hogy miért tünik el a férfi állandóan, és rávette a szimbiótát hogy hagyja békén a faszit,
erre az visszacsinált minden, és boldogan éltek míg meg nem haltak...
Bocs, kicsit hosszú voltam.
horigab:
Jó lenne, ha röviden írnál a tartalomról is, mert én régen (még a TV3-as időkben ;-) láttam a legtöbb részt, de most nem nézem annyira, így ha csak annyit írsz, hogy "tegnapi rész", az nekem nem mond sokat.
Jo volt a tortenet, de elég szarul volt rendezve.
Valahogy nem volt hiteles ahogy a nő öregedett, meg hogy hipp-hopp meggyőzte a szimbiótát.Na mindagy, amúgy qrva jó így magammal elbeszélgetni.
Lehet még e-mailt is fogok írni.
Ez a mostani nagy rész volt! Elgondolkoztatja az embert, utána már nem is kíván más filmet, TV kikapcs, és bambulás ki az ablakon a Pesti éjszakába. Kb ezt érte el nálam.
Csátok.
Csak most találtam meg a cikk hatására ezt a topikot, de valóban ez az egyik legjobb sorozat ami fut magyarországon! Majdnem minden részt láttam, az egyik kedvencem mikor egy idegen fejlettebb civilizáció különböző lakott bolygókból kiszakít darabokat (így a földből is) és azt az űrben egymás mellé rakva, azt teszteli, hogy a különböző fajok, hogy bírják az ő légkörüket. Amelyik faj túléli azt a rabszolgájukká teszik! A többit nem mondom el mert gigapara! Egyébként a tv2 tényleg shiftee, mert bármi van az ujságban nem kezdik pontosan soha. A beállított videos felvételeknél már egy párszor megszívtam, de legalább leadják és ez már erdmény! Na egy nagy RESPEKT a Végtelen Határoknak! És mindenki nézze aki teheti, mert vannak megdöbbentő részek! :-§
a tv2 azt se tudja megjosolni mar honapok ota, h a hetkoznap reggeli gimi-dili mikor kezdodik, a musorujsagban megjeleno idopont douglas adamsi modon mindennel egyenlo, kiveve onmagaval, hat mit varsz toluk, mondd?
egyebkent a most szombati resz az egyik leggyerebb volt imho, ez a nyalas country-pop valtoztatja meg a vilagot, amit az a tok erdektelen nyolcvanasevek-frizuras csaj nyafog a mikrofonba, ugyanmar.
ja, es az rtl klubon meg hott ugyanakkor megy a poltergeist sorozat, amit a dizajnbol itelve ugyanazok csinaltak, mint a vegtelen hatarokat, monnyuk nagyon szar, de hatha esetleg vkit erdekel.
Képzeljétek, a TV2 teletextjében (febr. 24.) a sorozat eredeti címe: New outher limits.
Talán a "the outer"-t vonták össze "outher"-ré?! Az már csak a hab a tortán, hogy a teletextben leírt történet egy másik rész tartalma...
Ati-pati:
Azt hiszem, hogy valami "dead man's switch" vagy mi volt annak a résznek a neve. Az nekem is nagyon tetszett.
De ezt már leírtam a fórumban valószínűleg, csak vissza kell nézni ;-)
Ez a rész tényleg jo volt, csak már láttam, így
kicsit uncsi. Amugy örülök hogy rátok találtam, eddig csak magamban elmélkedtem a dolgokról, de mostmár lesz kivel megbeszélnem. Hurrá!!!
Nem tudom tudjátok-e, de azért szólok, jó honlap a
www.theouterlimits.com
----
csao
Az nem tudom volt-e már, mikor az űrhajósokat elkapja valami rovar, és miközben eszi őket azok álmodnak minden félét, és nem tudják eldönteni, melyik a valóság.
Izlések és pofonok. Nekem az a kedvencem, amikor a föld különböző pontjain vannak elrejtve azok az emberek, akik meg tudják nyomni az egész földet elpusztító bomba gombját, ha az idegenek netán győznének a földiek felett. Nem tudnak semmit a külvilágról, csak egymással kommunikálnak. Már alig várom, hogy újra legyen!
Ja és mert volt szó a twilight zone-ról , a kedvencem
-ENSZ
szokott anyázás.
-megjeleneik egy holoember (alien9 és elmondja , jön a flottájuk és megsemmisítika földet.
-Miért?
-Mert unják a kicsinyes területszerző-háborucskáinkat , a lemaradó fejlődésünket...
-Kérünk 1 napot
-Ok annyi ugyis kell , hogy ideérjen a flotta
-Mindenki összeül oroszok-usa , kávé , titkárnők.
reggelre kész a 600 oldalas totálbéke.
-Holo megjön átveszi, nevet.
-mindenki megkönnyebbül és csatlo.
-Holonk közli félreértettük ,: WE BREED WARRIORS , GENTLEMEN.TO FIGHT FOR US IN THE SPACE .
(űr-Harcosokat tenyésztünk)
Mi meg csak gunnyadunk a szaros atombombánkkal AND YOU STILL HAVE PEACE IN YOUR HEART...my god.
(és maguknak még béke van a szívük mélyén, jézusom...)
BUT AT LEAST YOU HAVE A FUNNY SENSE OF HUMOUR . THANK YOU FOR THAT AND GOOD BYE.
( de el kell ismerni van humoruk, köszi és csao)
lights out.
Őrület,ma is beleborzongok, főleg 1981ben amikor Gromikó volt a békeharcos az enszben és én azt hittem a film elején megint valami propagandát kapok a nyakamba...
Na mostanra olvastam végig az eddigieket. nekem ez a sorozat jött a legjobban be. Az x aktákban az újdonság volt a jó , a milleniumban a témaválasztások hátborzongató volta , de ebben minden benne van.
néhány téma .
szerintem a pro7 felvezetőszövege nagyon jó
itt már új a koreográfia .
szerintem a zárószövegek fontosak és érdekesek.
eddigi közvéleménykutatásaim alapján úgy tünt rajtam kívül senki se nézi de örülök, hogy vannak még ínyencek !!!
Egy kérdés , amikor a tv3 megszünt éppen indított volna egy scifi sorzatot . Nem tudja valaki mi volt az ? Link ?