Az NSKIT tényleg király. Egyébként van az oldalon letölthető bass, piano, woodblock és timpani is. Azok sem rosszak.
Akinek pedig vannak Reason Refill CD-i, az lszi írjon, vagy küldjön listát! Köszi!
Egy nagy kérésem lenne hozzátok!!!
ORANGE Microwave Xtension Cd-t keresek!!!
Akinek megvan, legyen olyan jó és dobjon fel nekem egy e-mailt!!!
Köszi!!!
Pá!!!!
Planet Breaks (Zero-G)
Return t. t. Planet of the Breaks (Zero-G)
Percussive Adventures (East Weset)
2rAw The Drummers of Motown (Pover FX)
Jazzistic (Univers Sons)
Keresek WAV, HAlion, SampleTank, SamplerChan vagy vagy PC-re importálható formátumú CD-ket. Érdekelnének gitárok, akusztikus dobok (nem loop), zongorák, hegedűk, szintihangok (nem analóg) pad-ok, lead-ek. Elég sokrétű a zenei világom, ezért tulajdonképpen minden érdekel, ami "emberi fogyasztásra" alkalmas.
Wav-os CD-k közül olyan érdekel, amin a wav fájlok tartalmazzák a rrot note és loop információkat.
Nem sok, amit fel tudok ajánlani cserealapnak, de hátha valakit éérdekel:
XX Large Extreme 2 - Wav formára konvertált adat CD. Ütős dobloopokkal. Főleg dance stílusban. Nagyon jó. Kérésre audiót tudok csinálni belőle.
Audiostore I és II Fast Trackeres formátumban elmentett hangszerek, kategorizálva. Két CD. Egy magyar srác állította össze. Lehet ebből is jó zenét csinálni.
Kategorizált Wav fileok úgy 4-500 Mega lehet. Még nincs teljesen összeállítva, főleg netről, általam letöltött cuccok.
Sonic-O-Tools Sampling CD A héten fogják kipostázni. Véleményt még nem tudok róla mondani. A demo mp3 jó volt, de a demo sf2 az elég gyatra. Majd meglátjuk.
Régóta keresek Spectrasonics, ill. Zero-G által kiadott SampleCD-ket. Nincs nagy cserealapom, ezért bizonyos CD-kért fizetni is hajlandó vagyok. Várom bárki jelentkezését, aki ilyesmivel rendelkezne!
Nekem elsősorban Reasonhöz kellenének sampling CDk. Nyilván nem bízhatok senki emberbaráti szeretetében, hogy csak úgy kölcsönpasszintja egy leírás erejéig a kis kincsét, így mérsékelt összegért hajlandó vagyok vásárolgatni bárkitől. Persze ha nincsenek anyagi gondjaid, akkor leegyszerásíthetnéd az életemet.. Na majd fogok itt könyörögni :))
Sziasztok!
Ha erre jár valaki, kérem segítsen!
Van nekem a Music Recognizer programom (thesoundsite.net-ről letöltve), amivel wav-ot lehet midibe konvertálni. Hogy kell helyesen beállítani a beállítandókat, hogy el is végezze amire kérem? Valamint keresek olyan kiadványt, amiből a midi okosságait el tudnám sajátítani.
Köszi!
Pihen nálam 4 CD-nyi SF2 formátumú anyag. Ez a www.thesoundsite.net teljes készlete, 2000 decemberi állapot. Eredeti, legális CD-kről van szó. Ezen kívül van még 2 CD-nyi SF2 gyűjtemény innen-onnan. A topikra évente egyszer jövök, tehát érdeklődni magánban (email) tessék.
Láttam ezt a SONIC-O-TOOL nevü sampler CD-t egy hazai internetes oldalon hirdetni.
Kiváncsi lennék van-e itt valaki, aki már vásárolt ilyet, és ha igen, mi a véleménye róla.
A leirás alapján elég jónak tűnik, a srácok is készségesen válaszoltak a kérdéseimre, de manapság annyi bóvli van a világban, hogy én bizalmatlan vagyok.
van egy tucat külföldi - igen egzotikus - cd-m, kínai, koreai, japán, thaiföld, etc,etc. audio cd-k, ha ki akartok nyúlni mintát...
emellett stílusonként dobok, szintik, human voice, kutyafüle