Keresés

Részletes keresés

source Creative Commons License 1999.05.14 0 0 9
Ugy tűnik belülről a struccpolitikát választották, de az első téma legyilkolása azért jelzi, hogy kicsit kényes az ügy. Biztos vagyok benne, hogy azóta már azt is megbánták.

A moderálási szabályok között az alábbiak szerepelnek:

... hivatalos jogszabályi rész...

Ezek azok a jogszabályok, amelyeket az iNteRNeTTonak kötelessége betartani, betartatni. Ha olyan hozzászólást lát, amely az ön véleménye szerint megsérti valamelyiket: kérjük, küldjön egy e-mailt a moderator@mail.internetto.hu címre.

A fentieken túlmenően fenntartjuk a jogot, hogy a beszélgetés menetét zavaró megnyilvánulásokat (flood, nagyméretű képek, hangok, stb.) eltávolítsuk a fórumokból, a működőképesség biztosítása érdekében. Ugyancsak fenntartjuk annak jogát, hogy a megítélésünk szerint nem az adott fórumba illő, de valamely másikban helyénvaló témát áthelyezzük oda, ahol szerintünk jó helyen van.

A fórumokban megjelent olvasói hozzászólások nem okvetlen tükrözik a szerkesztőség véleményét.

Nyírő András, főszerkesztő.

A fentiek szerint nem kellett volna bántani az elsőt.

rolling Creative Commons License 1999.05.14 0 0 8
Hazamentek az illetők? Péntek délután van?
Na akkor mégegyszer, de rövidebben: a Hét vicce már 2 hete a hét vicce (NY. A., ez már nem vicc), bizonyos karbantartások szünetelnek (Humor Harold, hírek), s mintha egy-két *kényes* témához nem lehet már hozzáférni.
source Creative Commons License 1999.05.14 0 0 7
STOP THE MADNESS

"...oly távol vagy tőle(!) és mégis közel" - bár ezt csak a lábjegyzet, hiszen a topic neve nem "Vajon inf0rmer és source egy és ugyanazon személy?", sokkal inkább az amit gondolom te is a képernyő középső harmadában látsz.

Azért az ijedt lojalitásod tiszteletre méltó.

source

rolling Creative Commons License 1999.05.14 0 0 6
Az eredeti topicra írtam egy véleményt, amelyben kifejtettem, hogy bizonyos jelek valóban változásra utalnak. Most nem fejtem ki, valószínűleg sietnem kell :-((
Az a vélemény még elment, aztán már csak a puszta űr...
Előzmény: inf0rmer (-)
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.05.14 0 0 5
Hogy ez a sok hihetetlenul jol tajekozott ketto (inf0rmer) illetve egy (source) hozzaszolasos egyen most honnan kerult elo ilyen gyorsan?!?
Tan csak nem ugyanazt takarja a ket nick?
source Creative Commons License 1999.05.14 0 0 4
Nagy lehet a futkosás most a szerkesztőségben, mert ez a topic már legalább 10 perce él. Lehet, hogy a moderátor is most cserélődik...
Szerintem tisztább lenne azonnal közölni az ügyet, nem pedig régi szovjet módra a jővő hétig csámcsogni rajta, majd kellően PR-esített formában felkérődzni.

"....Nyirő András és az IDG, közös megegyezéssel, Nyirő A. érdemei elismerése mellett...."

source

Péter Creative Commons License 1999.05.14 0 0 3
Van valami indok? Vagy csak úgy?
És mi lesz a további sorsa?

P.

Kham Creative Commons License 1999.05.14 0 0 2
Tényleg ma már nem volt Koszovó percrol-percre.
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.05.14 0 0 1
Ha kiugtak oket akkor szerinted ki gyilkolta le a topicot es miert?
originalqszi Creative Commons License 1999.05.14 0 0 0
Ez egy 0-ás hír!!!!!
inf0rmer Creative Commons License 1999.05.14 0 0 topiknyitó
10 perce sincs, hogy ugyanezzel a címmel, de kérdőjellel a végén nyitott topicomat legyilkolták.
Sajnálattal kell konstatálnom, hogy ezek szerint a hír igaz.

Feszegetném a dolog miértjét, de félek tőle, hogy az új topic se lesz hosszú életű.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!