hátigen, én se vagyok nyugodt, ha kilenc után jön haza a nagyobbik. hál'istennek ilyen ritkán van. vagy elmegyek érte, vagy hazahozzák a barátja szülei, vagy a barátja elkíséri a buszhoz, én meg itt lesem az utcán.:-)bár itt nincs veszélyben, erre nincsenek rossz emberek:-) de a kutyáktól tartok. van egy-két nagyobb termetű az utcában.
azért vannak kellemes percek is, mikor kamaszok a gyerekek. elmennek mindketten itthonról, mint pölö most, és végre nyugodtan lehet zenét hallgatni és fórumozni:-)
töröltettem azt a bizonyos hozzászólásomat, amiben 2 nicket ugye, balga módon összekapcsoltam. nem tehetek róla, meg kell kérdenem, mert nagyon bacca a csőrömet: miért mindig ketten jösztök/jöttök/gyösztök egyszerre?
Szerintem meg járjon el, vedd rá. Megbánja még keserűen ezt a "jó a 3-ast" amikor valami szar egyetemre veszik fel, utána pedig mehet a papírjaival a levesbe.
Szerintem is normális időben nyugodtan elengedheted. Az enyimek is pont ennyi idős korukban kezdték el a rexezést. Ismerem a baráti kör nagy részét. Figyelnek egymásra.
nos az eredeti célhely egy ócska kricsmi,de oda jár a fiatalság zöme---én ajánlottam neki kevésbé lepukkant helyeket dehát a tobbség oda akar menni-----sajna nincs itthon egy árva ukrán se meg az uzzi is bent van a zaciban :)))))))
14 éves lány a szentem és baráti társasággal szeretne menni valami kocsmaszerűségbe csocsózni délután----na most én aggódok hogy kiszolgálják szeszesitallal,de örülök hogy megmondta az őszintét és nem hazudta hogy könyvtárba megy---engedjem?
emberek,segítség! kitalálta a 14 éves gyermekem hogy szórakozóhelyre menne,igaz nem este hanem délután,olyan randi féle,de csak haverral---micsináljak?
Nálunk a fiam, mint szendvicsgyerek (két lány között), mindig azzal jön, hogy a nagynak mindent lehet, a kicsi meg el van kényeztetve. Közben meg ő volt a törpezsarnok születése óta. Most már nem törpe (194 cm), csak zsarnok.
Ma itthon maradt, mert tegnap este lázas volt, erre ma megsértődött azon, hogy du. nem mehetett el kártyázni...
A te gyereked is folyton visszakérdez? Sose mondaná azt, hogy OK anyu igazad van. Direkt probálom többször ugy befejezni a vitát, hogy elismerem, igaza volt. Azt remélem, hátha egyszer ö is elismeri majd, ha nekem van igazam, de soe teszi. Ha vegképp nincs igaza, akkor a szemembe vágja, hogy "azert van az egész, mert te jobban szereted a hülye hugomat" Mármint a kisebbik lányomat. Erre mit lehet mondani? A kisebbik szo nélkkül hordja a nagy kinött ruháit, türi, hogy parancsolgasson neki, verekedéskor mindig a kicsi huzza a rövidebbet stb nincs irigyésremélto élete... Erre kiderül, hogy a nagy irigykedik rá...