Keresés

Részletes keresés

bubu Creative Commons License 1999.04.16 0 0 148
na etypar tippet en is elolvasnek ;-)
originalqszi Creative Commons License 1999.04.16 0 0 147
Thor kedves: én is részt vennék a fotótenderen:-))))
Neked csakis kék a hajad
És piros az ajkad,
Krumpliból lehet az orrod
És 30-nál nem több a korod,
Smaragd zöld lehet a szemed
És villámgyors a kezed!
Arcodra szeplőket süthet a nap
És boldog lehet, ki Tőled csókot kap!
Csak ilyen lehet Thor,
Ki mást mond, az botor!
Most már küldheted a fotód,
Mást tenni nem lehet okod:-)))))**************
Itt külddök Neked egy csokor puszikát,
Hogy jobban kedvelhesd a qszikát:DDDDDDD
Előzmény: Thor (95)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.15 0 0 146
Rimbaud,
rulez!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Rimbaud (144)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 145
Így már mindjárt más!! :)
Előzmény: Rimbaud (144)
Rimbaud Creative Commons License 1999.04.15 0 0 144
Pardon, ez ilyen méretben nem igazán élvezhető. Nézzük nagyobban:

Rimbaud Creative Commons License 1999.04.15 0 0 143
Ezt ismeritek?

<>
SmartAss Creative Commons License 1999.04.15 0 0 142
A teás találkozón. Ismétlés május 8. Ha kíváncsi vagy, szívesen látunk.
Előzmény: Thor (137)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 141
Az olyan ember nem merne Veled egy sötét szobában beszélgetni.
Bennem sem mindenki esetében sejlik fel valamilyen kép. Van, aki tisztán elméleti síkon marad. Ez a témától is nagyon függ. A Logikai... topikban senkit nem próbáltam elképzelni. Éppen elég volt a megoldásokon törni a fejemet...
Előzmény: KillerJack (140)
KillerJack Creative Commons License 1999.04.15 0 0 140
Hali Palánk,

Én nem szoktam képzelődni. Megpróbálom csak a szavakat nézni, és a gondolatokat érteni. Sőt még akár hosszabb privát levelezés esetén sem képzelem el, hanem valahogy inkább úgy fogom fel mintha a sötétben beszélgetnénk. Nem számít a külső, inkább csak a lélek... vagy mi.

Viszont aki olyan képzelős az hogyan képzel el pl engem? :-)))

Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 139
Nos, lássuk. Minden felelosség nélkül, hiszen még alig beszélgettünk. Szerintem törékany alkatú vagy, ezért választottad mintegy kompenzáláként a Thor nevet. Rövid barna hajat tippelek, éles vonásokkal, esetleg hegyes orrincával. Dinamikus izgága habitust sejtek élénk fantáziával. Szemüveg, vagy kontaktlencse rémlik. Hm??
Előzmény: Thor (135)
meka Creative Commons License 1999.04.15 0 0 138
Egen, hat arrol mar kezdek en is leszokni, hogy megprobaljam elkepzelni, hogy fiu-e vagy lany, akivel tarsalgok... A nevekhez nekem is inkabb hangulatok, kepek kapcsolodnak, elofordul, hogy reg latott IRL ismerosok arca.
Egyebkent pont azelott gondolkoztam ezen, mielott a topic megnyilt volna...
Thor Creative Commons License 1999.04.15 0 0 137
Áruljátok már el, ugyan hol láttátok SmartAsst? Nincs is fent az Iszoldában.
SmartAss Creative Commons License 1999.04.15 0 0 136
Ha jól értem Mci és Álom képzettársítását, akkor itt én lassan a vén f@sz kategóriát testesítem meg? :-)
Na OK, azt én is éreztem a hangulatotokból, hogy meglepődtetek (hogy finoman fogalmazzak). De Mci, azt miből gondoltad, hogy nem tudok bekapcsolni egy számítógépet?

Egyébként a Ragikuval való összehasonlítást már visszautasítom. Egyrészt ő kb. 10 évvel idősebb nálam, másrészt itt azért a stílusból, mondanivalóból építi fel az ember a másik képét. Azt azért remélem, hogy az én megszólalásaim nem voltak Ragiku színvonalúak. Vagy mégis? :-(

Thor Creative Commons License 1999.04.15 0 0 135
Előbb legyél oly aranyos tippelni. Kép díj gyanánt megy.
Előzmény: Dr. Égely Palánk (134)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 134
Nem, még nem tudom. Az rémlik, mintha lenne rádiótelefonod, és mintha egy féltékeny éjszakai telefonálót csitítgattál volna...
Egyébként fényképet csak lányoknak küldesz? Nekem is van ám emil címem!
Előzmény: Thor (133)
Thor Creative Commons License 1999.04.15 0 0 133
Jahogy bezártam volna? Én úgy emlékeztem, nyitva hagytam. Akkor asse tudod, milyen vagyok. Örülök, hogy a vigyor bejött, tulajdonképpen ez volt az egyetlen olyan ismertetőjegy, amiről nem szívesen mondtam volna le. :)
Előzmény: Dr. Égely Palánk (131)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 132
Cateye
Ez az! Van valami meghatározatlan érzés az emberben, és inkább azt érezhetitek egy találkozón, hogy "bejött", vagy "nem jött be". De talán éppen akkor rá lehetne jönni, hogy mi volt annak a belso "képnek" a legfontosabb eleme, mi az ami "bejött", vagy ami nagyon nem olyan, mint amire ráéreztél korábban. Egyszer már csak elmegyek egy találkozóra, bár most nagyon élvezem, hogy senkihez nem kapcsolódik konkrét képem.
Előzmény: Cateye (75)
Dr. Égely Palánk Creative Commons License 1999.04.15 0 0 131
Ez igen! Micsoda pezsgés!!! Álom, fogadhattál volna! Szemüveg nincs. Thor, ezügyben nem jött be a dolog. Vigyor viszont van, magasság is van, mázsa pedig alulról megközelítve. Gondolkodtam is tegnap éjjel, hogy befeszítsem-e az ajtót, ugyanis véletlenül kulcsra zártad. Remélem azért átment valami a hipnózisból...
beep Creative Commons License 1999.04.15 0 0 130
Bocs, ezt most nincs idom eldonteni, huznom kell elfele. Szasztok!
Előzmény: Big-B (129)
Big-B Creative Commons License 1999.04.15 0 0 129
Hát nem igazán. Az egy tőr a kezemben. De ha ellátogatsz a www.extra.hu/sbalint -ra, akkor paintball markert is láthatsz a kezemben.

De még mindig nem mondtad, milyen vagyok. magas? mély?

beep Creative Commons License 1999.04.15 0 0 128
Atyauristen! Kesz, megadom magam, csak ne lojj! Ez ugye csak paintball fegyver ott a kezedben?
Előzmény: Big-B (127)
Big-B Creative Commons License 1999.04.15 0 0 127
Huhh, ez egy kissé durva volt. Csak elképzelem magam hát asszem egyből magamhoznyúlnék.
Inkább nézd meg a Pofavizitben.
beep Creative Commons License 1999.04.15 0 0 126
Akkor egy magas, szoke bolcseszlany vagy! Mas lehetoseg nincs! ;-))
Előzmény: Big-B (125)
Big-B Creative Commons License 1999.04.15 0 0 125
beep:

Hááát. Amit írtál, azon kívül minden igaz.

beep Creative Commons License 1999.04.15 0 0 124
Hat mittomen, aki a noi koldokot szereti az ugye alapbol rossz ember nem lehet. :-) Ettol fuggetlenul talan olyan kopcos fajta, koran oszulo tipus. Igazbul fogalmam sincs, majd jol megnezlek akkor az iszoldaban, hogy tudjam megis kivel Beszelgetek itten. Egyebkent meg ilyen rossz velemenye szgep elott gubbasztokrol informatikusoknak szok lenni ... OK, ez is csak egy tavoli tipp ...
Előzmény: Big-B (122)
bcsi Creative Commons License 1999.04.15 0 0 123
Házi feladat : doli bcsi - ből...
Big-B Creative Commons License 1999.04.15 0 0 122
beep:

Hát szoktam én viccelni? hi-hi

Szerinted én hogy nézek ki? Bár nem nehéz, hisz a Pofaviziten ott vagyok.

csinnnKA Creative Commons License 1999.04.15 0 0 121
Thor!
Köszi a képet, remélem megkaptaM! :-)
Egyelőre (alig egy hete) nem müxik a frímél nálam, de amint tudom, megnézlek! ;-*

Arabella:
sajnálom, hogy nem tudsz küldeni... esetleg belinkelhetnéd ide. ;-)
Viszont örülök, hogy "majdnem" eltaláltalak! :-)))

beep Creative Commons License 1999.04.15 0 0 120
Ezt most ugye nem komolybol irtad? Nyugtass meg.
Előzmény: Big-B (119)
Big-B Creative Commons License 1999.04.15 0 0 119
Cateye:

Szerintem te rendőr vagy, akit mindig éjszakai szolgálatba osztanak be. Azért kellett most is elmenned. A nickedet onnan kaptad, hogy az egyenruhád tele van pakolva macskaszemekkel, hogy még szentjánosbogarak se menjenek neked. Mert akkor aztán irgumburgum, Cateye lecsap a törvény szigorával egy 2000 Ft.-os bírsággal kísérve.

Amúgy te egy 2 méteres, 140kg fickó vagy, hogy kellő mennyiségű macskaszemet lehessen fölaggatni rád.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!