Köszi szépen a segitséged, és bocsi hogy csak most válaszolok de elég időbe telt még betudtam ide jelentkezni. Még egyszer kösziiiii ja és Boldog újévet!!! :)
Egy ilyet találtam, nem ugyanaz, szerintem az eredeti '84-es kiadásnak a bővített változata 1990-ből:
Bojtorján együttes: BUCHWART LÁSZLÓ KEMÉNY GYÕZÕ POMÁZI ZOLTÁN VÖRÖS ANDOR Köremûködnek: Halász Judit - ének Barna Zoltán - dob, tamok, ostor, vokál Bornai Tibor - billentyûs hangszerek Párniczky Ede - hegedû Sötét Gábor - basszusgitár Várkonyi Eszter - ének Pomázi Zoltán - ének BAKFARK CONSORT Benkõ Dániel - gitár, vibraslep, ének Pászti György - pánsíp, furulyák, béka Zsoldos Béla - ütõhangszerek, szintetizátor továbbá Czidra László - furulyák, görbekürt Kállay Gábor - furulyák, görbekürt, ének Róbert György - furulyák Endrõdi Sándor, Mészáros László - kürt BUDAPESTI VONÓSOK, Zs. Szabó Mária vezetésével
1 Adeste fideles (gregorián dal) 1'33" 2 arckép (Radnóti Miklós verse) 0'19" 3 Karácsony este (Trad. amerikai; szöveg: Droszmér István) 3'17" 4 Téli alkony (Kosztolányi Dezsõ verse) 1'14" 5 Éjfél elõtt (Pomázi Zoltán - Vörös Andor - Droszmér István) 4'00" 6 A mai nap (Pomázi Zoltán - Vörös Andor - Droszmér István) 3'36" 7 Kis, karácsonyi ének (Ady Endre verse) 0'56" 8 Mit mondanál? (Trad. francia; szöveg: Droszmér István) 2'02" 9 Nõl a dér, álom jár (Weöres Sándor verse) - részlet 3'57" Középkori karácsonyi szvit (Benkõ Dániel feld.) 10 Csengõszó (S. Pierpont - Muszay András) 3'29" 11 December (Heltai Jenõ verse) - részlet 0'35" 12 Téli ünnep (Pomázi Zoltán - Vörös Andor - Droszmér István) 3'10" 13 Ballett (H. Praetorius - Benkõ Dániel) 2'36" 14 Szép a fenyõ (Weöres Sándor verse) 0'30" 15 A fenyõfa (Pomázi - Vörös - Droszmér - Andersen meséje nyomán) 2'44" 16 Száncsengõ (Pomázi Zoltán - Weöres Sándor) 1'56" 17 Waltz (Benkõ Dániel) 3'20" 18 Karácsony III. (Ady Andre verse) - részlet 0'08" 19 December végén (Pomázi Zoltán, Vörös Andor, Buchwart László, Kemény Gyõzõ) 2'26" 20 Összetartozunk (Pomázi - Vörös - Horváth) 3'04" 21 Vigyázz magadra, fiam! (Pomázi - Horváth) 2'48" 22 Silent Night (Csendes éj) 2'57"
Nem tudom. Ha a keresett album valamelyik fizetős honlapon (Itunes, Hungaroton zeneáruház) elérhető lenne, akkor belehallgatnék az albumon levő számokra, s az a részlet elég lenne ahhoz, hogy beazonosítsam.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a Maximum Hit Power 2001/1 CD-n milyen számok vannak. A google a Rockdiszkont-ra mutat, de ott ez a szöveg fogad engemet: "Sajnos nincs a keresésnek megfelelő találat!" Ráadásul Tárolt változat sincsen. Akinek megvan a Maximum Hit Power 2001/1 című CD, az legyen szíves nekem leírni a számok címét!
Sziasztok ! Keresem SZŰCS JUDITH - VALAMI FORRÓ c. lemezét mp3 - ban jó minőségben , illetve az album borító képét nagy méretben . Esetleg az Lp ha megvan valakinek , és eladná ... Köszönettel : majfer65@citromail.hu
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy az alábbi zenéket szeretném letölteni, de nem sikerül. A linkek nagyrésze egy olyan oldalhoz vezet (www.terror-blind.com) amiben már nincsen tartalom, a másik részük meg ilyen fals helyekre vezet, meg szir-szarokat akar velem letöltetni. Ha esetleg valakinek lenne ötlete, hogy honnan tudnám letölteni/megszerezni az alábbi számokat (vagy valakinek esetleg meglenne), azt nagyon megköszönném!
Ezekről lenne szó:
TERROR BLIND - SPECIAL REMEMBER SET 02 LEM-X LIVE@TERROR BLIND B-DAY TERROR BLIND - LEM-X LIVE@TERROR BLIND B-DAY TERROR BLIND - LIVE RHONE FM BPM 23.10.2004 TERROR BLIND - TRAXPOWER TERROR BLIND - HARDCORE IS MY LIFE part1 TERROR BLIND - HARDCORE FOR LIFE SPECIAL SUPPRESSOR TERROR BLIND - TOTALLY HARDSTYLE TERROR BLIND - I LOVE HARDCORE TERROR BLIND - WHITE WOLF CD TOUR TERROR BLIND - RHONE FM 24.07.2004 TERROR BLIND - HS AND HC (TRIOLOGY) part2 (hardstyle mix) TERROR BLIND - CATALYSED REACTIONS TERROR BLIND - TBT ITALIAN MEGA MIX TERROR BLIND - SPECIAL HARDCORE REMEMBER 1 TERROR BLIND - SPECIAL HARDCORE REMEMBER 2 TERROR BLIND - SPECIAL HARDCORE REMEMBER 3 TERROR BLIND - BPM LIVE 08.01.2005 HARDCORE MIX