Keresés

Részletes keresés

Alfred Creative Commons License 1999.04.16 0 0 56
stevie wonder, jpmaster:
Honnan gondoljátok...? :-)
bot Creative Commons License 1999.04.15 0 0 55
Ez lehet, hogy így van, de aki most hétvégén megynyerte a 722000000 Ft-ot az biztos nem ért veled egyet...
Előzmény: csn (50)
jpmaster Creative Commons License 1999.04.15 0 0 54
Skacok!
Tudjátok mi a baj:
Nem az nyer nagy összeget aki el tudná költeni !!!
Hanem az:

Á ltalában
L átványosan
L éhűtő
A gyament
M anusok.

Vagy nem?

Alfred!

Ott tombolnál az LR-rel? :))

Csá:
JP

MAMAhal Creative Commons License 1999.04.15 0 0 53
Hirtelen rengeteg barátom lenne.

egyébként pedig...félnék...nehogy rájöjjenek.

SigmundFraud Creative Commons License 1999.04.15 0 0 52
Megszabadulnék az összes zsugori embertől. Fognék belőle 2-3 milliót, átváltanám fém 100 forintosokra, az országos napilapokban meghirdetnem, hogy jövő vasárnap déli 12 órakor az egészet beleöntöm a Lánchíd közepéről a Dunába. Közben a parton a segédeim ingyen búvármaszkokat és uszonyokat osztogatnának. Aznap jóllaknának a halak, az ország pedig könyebb lenne pár kapzsi emberrel...
Egyébként az a 722 millió nem lenne olyan sok, Duna Plazat nem lehetne belőle venni. Frankfurtban most készült el egy 200 méter magas irodaház. Az ára 700 millió, csak márkában. 135ször annyi, mint a lottó 5ös. A 722 millióból csak a 200 méteres torony 135öd részét lehetne felépíteni, úgy másfél méter magasat. Mondjuk elég széles lenne, ez lenne a világ legalacsonyabb tornya.
Mci Creative Commons License 1999.04.15 0 0 51
Pofátlanság volt megnyerni azt a halom dellát. Én akartam volna. Csak egy a böki, nem töltöttem ki egyetlen szelvényt sem.
Ha nyernék a lottón, nem tudná meg senki, csak azt, hogy eltüntem. Mondjuk Floridába, vagy San Fransisco-ba, de Ausztrália sem rossz. És a háttérből támogatnám azokat, akik rászorulnak.

Mci

csn Creative Commons License 1999.04.15 0 0 50
A Lottó a matematikához nem értő emberek önkéntes adója.

Nem én költöttem, de azért találó...

dugesz Creative Commons License 1999.04.15 0 0 49
Figyu,uglykidjoy!
1.ez a név helyesen:Ugly Kid Joe!
2.ne kamuzz ilyen hülyeséget,hogy te nyerted meg a főnyereményt az ötösön!!!!
Cossyc Creative Commons License 1999.04.15 0 0 48
722,5 milla....Egy embernek.....A rohadt életbe....:(
stevie wonder Creative Commons License 1999.04.15 0 0 47
Te Alfred, Te csak azert hagynad a birtokodat elvadulni, hogy ott Landyzhassal rajta fel-ala! Ismerlek ;)
Előzmény: Alfred (46)
Alfred Creative Commons License 1999.04.15 0 0 46
Szétraknám a pénzt, és azonnal elkezdeném kiutalgatni Svájcba.
Az itthon maradó részt is elapróznám a bankok között, illetve államkötvényekbe fektetném.
Egy jelentős összegből itt Budapest és Székesfehérvár között vennék a hegyekben egy hatalmas területet (kiállok a közepére, a legmagasabb pontjára, és körbe nézek, az mind a "birtok" legyen!), megszüntetem rajta a termelést, és hagyom elvadulni. Közepébe kerülne a "váram". Felvennék egy házaspárt, a férfi lenne az intézőm, az asszony pedig a házvezetőnő.
Ezen, és az utazáson kívül más extrával nem számolok.
Minden bizonnyal változna az életünk, de ez sajnos együtt jár a nagyobb vagyonnal...
Ja, én nem is lottózom!
vomit Creative Commons License 1999.04.14 0 0 45
most meg van...
Előzmény: vomit (12)
SzaKing Creative Commons License 1999.03.26 0 0 44
Ime az enyém történet:

Széttépném és azt mondanám: Micsoda Pech. :-))))))))))))))))))))))))))
Alexfux Creative Commons License 1999.03.22 0 0 43
Szerintem szivrohamot kapnek!
Joco Creative Commons License 1999.02.26 0 0 42
Befizetnek egypar politikusnak egy habostorta arcbakenest...

Apóca Creative Commons License 1999.02.26 0 0 41
NaNe Creative Commons License 1999.02.26 0 0 40
Én bent hagynám a pénzt a nyereményalapban, hogy hízzon az összeg.
Aztán majd ha jó sok lesz, megint nyerek egy ötöst és majd akkor veszem ki.
:)
Előzmény: uglykidjoy (-)
Apóca Creative Commons License 1999.02.25 0 0 39
Nem lottózom, de a hír érték.
Ma 24 éves Dobó Kata!
egészségetekre. Hozzám öreg.
Apóca Creative Commons License 1999.02.25 0 0 38
Nem lottózom, de a hír érték.
Ma 24 éves Dobó Kata!
egészségetekre. Hozzám öreg.
DESTROYER Creative Commons License 1999.02.25 0 0 37
Megvenném a Duna Plazát...meg abban a Dobó Katás dologban is benne lennék...
Supercow Creative Commons License 1999.02.25 0 0 36
Mr. Spock!

Engem erdekel a lottos program, el tudnad kuldeni? ronaig@mail.digitel2002.hu cimre. Elore is koszi.
Töfröcsó Creative Commons License 1999.02.24 0 0 35
Ennyi pénz pont elég volna ahhoz, hogy nyomtalanul megpattanjak Nemzetbiztonsági Hivatal elől, akik azért üldöznének, mert rájöttem miként csalnak állami szinten a lottóval. ;-)
kisvacak Creative Commons License 1999.02.22 0 0 34
Valami hasonlót képzelek én is, de néha azért jóóóóóól kirugnék a hámból!
Előzmény: fargo (3)
Mr Spock Creative Commons License 1999.02.18 0 0 33
Kedves Zso,

Mr Spock, Keno szimulátorod nincs??

Nincs.
De lattam Keno jatekot az interneten, ugy hogy letoltheted. Azon persze csak jatszani lehet, nem olyasmi mint amit en irtam a lottoval kapcsolatban.

Gabor
Előzmény: Zsó (30)
XBass Creative Commons License 1999.02.17 0 0 32
Szerintem már az is elég, hogy gondoltok valamire. Hiszen azaz iciripiciri agyatok csak olyan dolgokból tud táplálkozni amit beléprogramoztak... : )
Ezért építenék én egy VIRTÁLIS SZIMULÁTORT és beleültetném az összes Törzsasztalost... lenne ott ejakuláció rendesen.. ha az kell nektek..hehe
Nem értem én a mai fiatalokat.. mindent a saját bórükön akarnak tapasztalni, nem elég nekik a saját fantáziájuk...ejnyebejnye, no, de sebaj, ha meglesz a gép ingyen beleülhettek (a dobókata másba.. : ))
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.17 0 0 31
:-))) Ilyenkor mindig eszembejut az a bizonyos rész Adrian Mole naplójából amikor azon gondolkodik, mit csinálna a sok pénze lenne. Azaz (kicsit átköltve):

Vennék egy kegyetlen jó kocsit és feldudálnék az összes ismerosömhöz. :-)))

De az a Dobó Katás ötlet se rossz... Legalább valami lenne a fejében, ha már ész nincs :-)
Zsó Creative Commons License 1999.02.17 0 0 30
Mr Spock, Keno szimulátorod nincs?? :-)))
Mr Spock Creative Commons License 1999.02.17 0 0 29
Amig Magyarorszagon eltem, lottoztam. Minden heten egy szelvennyel. Aztan eljottem USA-ban, ahol egy ideig olyan allamban eltem ahol nem volt lotto, ugyhogy abbahagytam az egeszet. Amikor megtanultam programmozni, poenbol irtam egy Lotto Szimulatort. Abba, be lehet irni 5 szamot, es a program szimulalja a heti huzast, osszehasonlitja a te 5 szamoddal, jegyzi ha nyertel valamit es megy tovabb. Ezen programmal valo "jatszadozasom" megmutatta, hogy mennyire remenytelen a helyzet. Igen, mindannyian tudjuk, hogy kicsi az esely, de amikor tobbezer ev szimulalasa SEM hozott egy 5-ost, akkor mar valosabba valik a remenytelenseg erzese. Es amikor tobb tucat emberolto szimulalasa sem hozott, meg egy 4-est sem.....szoval.

De azert amennyibe a szelveny akkor kerult (most nem tudom mennyibe kerul) tobbmillio magyar potom penzert REMENYT vasarolt maganak, engem beleertve. Ha jol emlekszem annakidejen hetente 5-6 millio szelvenyt adtak el a 10 millios Magyarorszagon, ami ha belegondoltok, egy hihetetlenul magas szam.

Ha valakit erdekel a szimulator, pici program, 50K, DOS-bol megy, email-en szivesen elkuldom akarkinek (ingyen persze).

Gabor
Előzmény: uglykidjoy (-)
Herold Creative Commons License 1999.02.16 0 0 28
Ha megnyerném az 5-öst az ötöslottón, akkor fejenként 3-4 millió forinttal olyan beteg gyermekeket támogatnék, akiknek az operációját csak külföldön lehet elvégezni.
LUCzI FERencz Creative Commons License 1999.02.16 0 0 27
szolg. után kimaradt: igazolványomat és

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!