Egy-két műhely titkot tudva azt biztosan állíthatom, hogy KTHM- nél elég nagy szemetet hagyott az elöző miniszter, ennél már tényleg nem nagy kunszt jobban csinálni
Wágner Úr!
Jó ötlet volt, hogy ezt a topcit helyezzék át a Politika alá, most aztán párhuzamosan két helyen folyik ugyanaz a csevely. Van még ötleted? J
Hát ilyet kijelenteni ennyi idő után enyhén szólva is naivság. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Ígéretek már vannak, tisztogatás folyik ( ez utóbbi valamilyen szinten természetes és elfogadható ) de hogy eredmény lenne, az túlzás. Egy-két évet várjatok sztrovacsekek az örömújongással !
Felhívnám becses figyelmeteket arra, hogy ez a topik a "Politika" fórumon fut: ITT! És ott nagyobb valószínűsége van annak, hogy senki sem fog beleökörködni:)))
Na ez az. Merthogy szakmai indokok szóba sem kerültek az ORFK lefejezésénél, "csak" annyi, hogy új kormány-új rendőrség. Igaz hogy a felsővezetésnek gőze nincs arról hogy vidéken milyen simlik mennek, de úgy látszik ez senkit nem érdekel.
Josh!
Nem Őket fogják kirugdalni, hanem következő lépésként a budapesti kerületi kapitányokat. Az embernek már az az érzése, hogy régen nem szakmai kérdésekről, hanem klikkek belharcáról van szó. Ezért is volt szerintem hiba a kormányfőtől egy sikertelenségei miatt elbocsátott és ezért vérig sértett, bosszúért lihegő rendőrt megtenni belügyminiszternek.
Dear Naiv!
Ezt három hónap után kijelenteni nem kis elfogultságot takar! Én azért drukkolok, hogy így legyen, óriási lehetőség előtt állunk! Torgyáni szintű politikus ki tudja mikor kerül mégegyszer ilyen felelős posztra.
a matricas autopaja, egy új technikai vívmány, a haygományos aszfaltra egy speciális matrica-bázisú hordozóü réteget visznek fel és ez lassabban koptatja a pénztárcádat mint a hagyományos(koncessziós) burkolatok...
IMHO volt mar ugyan egy-ket kormany az elmult 150 evben, amely ujraepitette 2x3 ezt az orszagot (Andrassy Gyula, Bethlen Istvan es Tildy Zoltan kormanya) ugyhogy majd ha a mostani legalabbis tul tudja szarnyalni ezeknek a teljesitmenyet, akkor elmondhato:
Egy medence nekem kevés, én a világ Söróceánjait és Sörtengereit szeretném meginni, mind-mind! Persze nem egyszerre, mer' nem szeretem, ha csak úgy elfogynának hirtelen és akkor szomjaznom kéne :))))
derelye,
Mondasz valamit. Nezzed csak meg az emiljet. Raadasul a "parhuzamos" topicban mar egeszen mas a hangvetel, az utolso hozzaszolasat tekintve. Olyan, de olyan villany-rezso szaga van a dolognak...
hasonló elmésséggel már többen próbálkoztak, mióta ide irogatok(vagy egy éve) - nem túl naív hangvételű dolgokat - de felhívom kedves figyelmed a írói álnevemben szereplő i karakter meglehetős rövidségére... ilyen, jelentéssel bíró szó tudtommal a magyarban nincs... :-)
naiv sztrovacsek :)) Ezek itt nem új, hanem még a régi politikai témák, tehát úgy helyesebb fogalmazni, hogy "még mindig.. tele van politikával". Az "olvasottságot" pedig az összes "Fórumra" célszerű értelmezni, hiszen a népség-kotonaság mindenütt ugyanaz - legfeljebb én sem rondítok bele az igazán komoly témákba, még akkor sem, ha néha megeresztem a "csata"kiáltásomat... SÖÖÖRT!
Esik: MOMO(fa, szervó és elegáns, a napot visszaveri, nem forrósodik át az agya annyira ami egy kormánynál fontos...)
Közkívánatra átttettem a politikához is, de mentségemre szolgáljon a "törszasztal" könyvtár is tele van politikával, igaz ellenkező előjelű cikkekkel...
Mindamellett a rovat olvasottabbsága is csábított...
Megjegyzem a topik címét komolyan gondoltam, - egyelőre - majd ha változik a véleményem, jelezni fogom. Destruktív hozzászólásokat is elfogadok, de tárgyilagost is megpróbálhatook kiizzadni :-)