Draga, te nem voltal itt, nem erted valszeg, hogy hogyan tortent. Most toroljuk el megint a regulaciokat, hogy megtortenhessen megint. Ertem, hogy erre hajazol, te meg ertsd, hogy en nem. Teged valszeg fizetnek, hogy velem vitatkozz, es en hagylak teged penzt keresni. Sem idom, sem kedvem itt tolteni napjaimat, legyen nektek a forum.
Mosogepem meg, ez volt a legjobb, amit valaszthattam a kinalatbol, es autom, ez volt a legjobb, amit valaszthattam a kinalatbol. Nem biztos, hogy Amerikaban keszult minden alkatresz, de ez volt a legtobb, amit patriotizmusbol kolthettem. Es en szivesen valasztottam a kinalatbol azt, ami legalabb reszben itt keszult. Most epp 80 dollaros oraberert szerzodtettem egy melost, aki gepevel felassa a kertet a hetvegen. Itt nincs mexikoi ingyenmunkas, es ennyibe kerul, ha nincs,
"A luk a budgetben meg marad a kovetkezo nemzedekre" hmm Obama alatt az alamadosag NAPI 3 MILLIARD !!!! dollarral nott, szerinted a Trump tudja ezt Trumploni ?? nem hiszem :o)
Slepp asszem itt fog rajonni, hogy mirol szol Trump: Trump felek orias adocsokkenteserol. A luk a budgetben meg marad a kovetkezo nemzedekre, megint, hat igy konnyu. Estate tax eltorlese: Nekem be fog jonni, anyoskam 85. Ahogy Trump kolkoknek meg jobban. Kozeposztalynak, szegenykeknek nemigen segit az uj adozas, ahogy en latom: elvesz sokat egeszsegugybol, ad sokat a gazdagoknak. Hajra.
Nem igy latom. Amerikai autokat veszunk, mert ezt gondoljuk, hogy segiti a gazdasagot. Helyi elelmiszert, mert ne mar az menjen a komposztba, amit itt termelnek, es en fizessek a messzirol jottert. Pici kozossegunk nem enged semmi multit a varoskankba, ezert (is) koltoztem ide, mert en is hozzad hasonloan fel vagyok haborodva. Es kitalaltuk, hogy lehetunk hasznosak itt, csinaljuk a dolgunkat. Sokat jartunk Szloveniaba, az ottani patripotizmus tanulando. Nem masok ellen szolt sose, hanem csak magukert. Vegyel helyit, mas nem kell.
Nekem mindig NY volt a tervezett, 4-5 napos vakaciom, amig a keleti parton laktam. En sem biztos, hogy elni tudnek ott, de csak mert nincs eleg penzem hozza. De 5 nap Marriot pontokon, az nagyon bejott.
Igencsak gyatrán áll Trump száz napos ígéreteinek teljesítésével
Emlékeznek még, hogy Trump ősszel azt ígérte, már elnöksége első száz napja alatt meg fogja valósítani egy sor fontos ígéretét, vagy megteszi a szükséges előkészítő lépéseket? Azóta mintegy három tucatnyi ígéretének úgy tűnik, a harmadát sem sikerült beváltania. Mégis elégedett magával, és önkritika helyett inkább azt állítja, ezt a nevetséges száz napos határidőt nem is ő találta ki.
Biztos lehecc benne, h nem :o)) nagyon elegem van a kulhoni okoskodokbol, akik onnan mindent jobban tudnak, nezz utanna, hany magyar politikai topikba irtam, es kovessd a peldamat.
Hosszú interjúban értékelte első 100 napját Trump, sikerült is összevissza beszélnie
A WikiLeaks-szel kapcsolatban sikerült egy kisebb ellentmondásba keverednie. A téma azért aktuális, mert Jeff Sessions igazságógyminiszter azt mondta, hogy Julian Assange elfogása különösen fontos az USA számára. Trump a kérdésre azt válaszolta, hogy soha nem hallott a WikiLeaksről.Ezt a kijelentését, viszont maga a szervezet cáfolta, hivatalos Twitterén keresztül egy videóban, ahol Trump azt mondja, hogy "Imádom a WikiLeaks-t". Szerinte viszont ezzel nem támogatta Assange munkáját. Az eredeti kérdésre annyit mondott, hogy ha Session számára fontos Assange elfogása, akkor ezzel neki sincs problémája.
Donald Trump, October 10, 2016: "This just came out. WikiLeaks! I love WikiLeaks!"pic.twitter.com/KWP7X2aLiN
A 100 napos határ szerinte mesterséges határ arra, hogy az elnöki munka hatékonyságát mérjék. Csökkenteni és eltolni akarja a jelentőségét, később viszont, mikor a hadseregre terelődik a szó, akkor azt mondja, hogy többet tett az első 100 napban, mint bármelyik másik elnök korábban. Később ugyan elismeri, hogy a kampány során kiadott egy tervet az első 100 napról, viszont úgy gondolja, hogy ezt rugalmasan kell kezelni. Azért sem kell a konkrétumokat túl szigorúan bevasalni rajta, mert az alapokat már sikeresen lefektette és mindig lesznek olyan intézkedések, amik nem a terv szerint alakulnak.
Úgy tűnik viszont, hogy nincs teljesen tisztában azzal, hogy pontosan mi is szerepelt a 100 napos programjában, mert azt mondja, hogy nem szerepelt a tervei között, hogy új tagot delegáljon a legfelsőbb bíróságba. Az interjú készítője azonban emlékeztette, hogy benne volt, és valójában sikerült túlteljesítenie a szándékát, mert óvatosan csak annyit ígértek, hogy elkezdik a keresési folyamatot, viszont azóta már meg is szavazta Neil Gorsuch-ot a szenátus.
Orbán szektája is ha mar putyinhoz csatlakzonank is akkor is megszavazna!
Hitlert meg az oroszok berlini ostromakor is támogatták a hívei!
Az lenne a csoda ha másra szavaznának!
Komolyan te el tudod képzelni hogy pl. CALIFONIA vagy TEXAS fordítva szavazna barmikor is?!
Oh hat Bush egy hülye elnök volt, belevitt minket egy evtizedes ertelmetlen haboruba hazugsaggal, 4 trillio dollar elb@sz@saval amibol és ami idoszak alatt az egesz USA infrastruktúrát mar teljesen moderné építették volna...DE én texan inkább szavaznak Gore-ra, mert WELL ezen röhög hogy ez kellene..?
ok ,megprobalom, ugy elmeselni, h egy libsi is megertse :
Tanmese:
nyaron lejar a lizing az astramon Srx4-emen, es tojozok, h mire csereljem le, az Evoque , es a XT5 kozott hezitalok, na a multkoriban a Costco parkolojaban egy fiatala srac egy Evoque-ba ramolt be, megaltam mellette, es megkerdeztem, h mi a velemenye az autorol, ugy is mint felhasznalo. O kozolte, h egy darab szar, megbizhatatlan, szar az elektronika, kicsi a hatsoules, kicsi a csomagtarto, es nem kenyelmes pakolni bele... mikor konkretan megkerdeztem, h megvenne-e megint ,aegyertelmuen kozolte, h NEM . Akkor lepodtem volna meg, ha a sok szarozas utan azt mondta vona, h "persze, es meg tobbet is hajlando lennek fizetni erte mint mikor megvetttem"
Nos az a felmeres amit ide linkeltem, pont errol szol, minden szar a Donald alatt, o a legrosszabb elnok a tortenelemben, am a vegso kerdesre a valasz, az, hogy IGEN megvalasztanank ujra, sott nagyobb szazalekkal mint 3 honapja! .... jot rohogtem.
Nem kell rogton harapni, h en kiragadok a szovegkornyezetbol, mert nem, csak a felmeres visszasagara mutattam ra. igy vicces a dolog.
oh en csak azt emeltem ki, amit minden mas media ahol ennek a cikknek a forditasat olvasni fogod, nem fog kiemelni, sot valoszinu megemliteni sem. nem farasztom magam azzal, h leforditsak olyasmit amit minden magyar ujsagban olvashacc rovidesen, , amit en kiemeltem az amit nem fox elolvasni ott :o))
a WP ertekeli a Donald elso 100 napjat, persze marjak ahol erik, szar mindenbe, mindenben szar.
erdekes, h az utolso bekezdesbe azert megemlitik. h :
" a megkerdezettek kozul, 46% mondta, h Killary-ra szavazott, 43% mondta, h a Donaldra szavazott. Amikor megkerdeztek oket, es ha MA lenne a vallasztas, (3 honap Trump remuralom utan ! ) akkor kire szavaznanak ? A valasz NEM meglepo
Trump: 43%
Killary: 40%
na ezen lehet ragodni, akarhogy is hazudik a libsi media, akarmenyi puszikat tuntet az uccakon (soros penzebol) nem sikerul megvezetni a nepet... ha ma lenne a vallasztas, A Donald nyerne a popularis szavazatokat is :oP
"The new survey finds 46 percent saying they voted for Clinton and 43 percent for Trump, similar to her two-point national vote margin. Asked how they would vote if the election were held today, 43 say they would support Trump and 40 percent say Clinton."
Az Independent szúrta ki , hogy Trump az olasz látogatása idején adott sajtótájékoztatóján közölte, hogy az ország olyan óriási kulturális dolgokat adott a világnak, mint Pavarotti, "a barátom, nagy barátom".
A lap azon élcelődik, hogy Pavarotti 10 éve halott, hogy lehet tehát Trump barátja, de ha ettől eltekintünk, és azt mondjuk, hogy oké, múltidőben értette az elnök, akkor sem stimmel, hiszen
Trump 2002-ben elhívta koncertezni Pavarottit az egyik kaszinójába, de vissza akarta kérni a pénzt, mert szerinte szar volt az előadás
Pavarotti családja letiltotta Trumpot arról, hogy a kampányában az énekes által énekelt áriát használja, mert "a testvériség és szolidaritás, ami Pavarotti művészi karrierjét áthatotta, teljesen összeférhetetlen Trump világképével".