közgázra jártam, sportmenedzsment másodszakirány (nem vicc, mi voltunk az első évfolyam)
meghívtuk a Vitrayt, kérdezhettünk tőle bármit, jó fej volt.
Nem álltam meg: mikor ültet oda VALAKIT, tönkre teszik az atlétika népszerűségét!
Mosolygott: "tudom, mire gondol, Gyulai elment, senki nem ért hozzá..."
Múltkor csak a tippverseny közlésért ugrottam be de most már asszthiszem sokáig fent leszek. Tulajdonképpen lenne egy ötletem és ehhez szeretnék segítséget kéni, és ezt szeretném megosztani veletek!
Tehát:
Én eddig az összes fontos dolgot ami a VB-n történt felvettem videóra a magyar Eurosportról. na most: Pár ügyes trükkel szerintem meg lehetne azt oldani, hogy amikor eldől egy világbajnokság vagy ilyesmik például: Mikor mondta Szabó G. hogy Igggeeeen amikor átugrott a 2.18-at Ati vagy amikor ezt pölö, hogy :Marion Jones nem tud jönni, Marion Jones nem tud jönni zsana Pintusevics a világbjnok vagy Nem lépeztt be országos csúcs!!! Meg ilyenek. Na most ezzel azt akarom kimakogni, hogy kén csinálni egy olyan hangfelvételt amiben a VB nagy jeleneteit (ggg kommentálásával) felvvenni egymás után egy kísérő zenére!!! Ezt úgy lehetne megoldani, hogy valahogy egy üres kazettára egymás után kellene másolni ezeket a jelenteket és elndítani a számítógépen egy hangfelvételt mondjuk például safri Duo PLAYED-A-LIFE számára(most mondtam valamit) és akkor szépen felvenni ezeket a beszólásokat a zenére és kitenni az internetre!!!
Na mit szóltok????
Először szerintem azt kéne megtervezni, hogy melyik beszólások legyeneke ezen a felvételen. szeritem amikor eldől egy világbajnokság meg amikor magyar résztvevő csinál valamit. Másodsorban: melyik zenére? Harmdsorban: Nekem volt egy ötletem hogyan de szerintetek hogyan csináljuk meg???
Várom szíves reagálosotokat erre a hozzászólásra!!!
az eb előtt, mármint a 98-as eb előtt, milyen jó sprintereink lettek hirtelen. még az exnégyszázas (egyébként szintén molnár, martina kortárs) is száz-kétszázas lett. ráadásul jobb százas mint négyszázas. szép egy mondat.
Fülöp Lackónk valamelyik vb-n, 800-as ELŐFUTAM!, 8 induló, első három helyezett megy tovább, meg 8 futamból még egy kevés:
"még 200 van hátra, lássuk kik között dől el a verseny!"
3-an: x, y, és z vagy húsz méterrel a mezőny előtt, már csak kocognak, bámészkodnak...
" z megnyitja a hajrát, a többiek szorosan a nyakán!"
"óriási hajrá, x nem tud lépést tartani, elkészült az erejével! De most jön x, és mellé ér y-nak! Hatalmas a küzdelem a győzelemért!"
Végig üvöltötte!!!!
Nem viccelek: a célban már sétáltak.
A mai nap kérdése a tegnapi hajhullás után, hogy hogy van olyan helyen 5cm átmérőjű ér Kenterisz lábában, ahol senki másnak a világon???
Remélem Malcolm jól elveri majd!!!