Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Mint látod engem kevésbé zavar, de azt tuti, hogy Balzo-t nem tudod ilyen hamar meggyőzni! Balzo nagyon szereti a sört és úgy vélem ezt sörben nem is nagyon lehet kifejezni! De azért próbáld meg:)))))) Quattro és Én is megisszuk, ha ilyen nemes célt szolgál a folyékony kenyér:))))
Megjegyzem, elég otrombának tartottam Én is a színre utaló megnyilvánulást, de nem vagyok olyan típus, aki ezen annyira berágjon. TaroV kolléga még azelőtt kigolyózza magát mielőtt az első gurulás lenne. Ha neki ez a jó...
Kepzeld az amit visszaolvastal elgondolkodtatott es lehet hogy meglepek mindenkit. Van ket oldaldobozom kek Pluszban az ezüstön kivül hatso farokidomom kek jobb oldali idomom kek most megegyeztem egy kek hatso dobozra tankom az ugysem erdekes mert lesz rajta bagster bal oldala, a felsö idomok ezüst es a fejidom meg a csomiracs bordo Lehet hogy kekre csinalom egyikhonapban aztan meg ha olyan kedvem lesz atöltöztetem ezüstre majd jol azt hiszi mindenki hogy masik moci:-))))))))))
Szia Balzo! Nem kell ezt ennyire komolyan venni. Mind tudjuk miért írta és ezt tökéletesen látod Te is!:)))))))) De minden túrára kell csaj is, ha a mieink esetleg nem érnek rá:))))))
Megjöttem és mit kell látnom, olvasnom a fórumon buzizás folyik. Véleményem szerint az a buzi aki beírta ezzel akarja magát leplezni. Szóval TISZTELT ÚRAIM! szerintem a fórum maradjon úgy ahogy eddig volt szerény és kulturált, aki nem tud alkalmazkodni kérem maradjon ki. Üdv: balzo
Az autós színelméletről csak ennyit: a Mazda6-osom kutya közönséges ezüst színű. Gondolom látott már mindenki egy párat. A forgalmiba az van beírva immár másodszor - eredetiségvizsgálat után: hogy zöld.
Én is kéket akartam, de a feleségem szerint jobb, ha világos színűt veszek. Igazat adtam neki, így lett arany. Ami a forgalmiban barna, Yamaha szerint meg desert valami, azaz sivatagi homok. Ezüstöt semmiképpen nem akartam. Abból sok van, autóban is minden második az. Pl. az enyém is...
Szép jó reggelt Urak! No megpróbálom röviden a színekkel kapcsolatos anomáliákat gatyóba rázni! Idézetek a fénnyel és a színekkel foglalkozó szakirodalmakból, remélem elég hiteles:) " A Fény: - A fény az elektromágneses sugárzásoknak látható tartománya. Az ember által érzékelt színtartományt leírhatjuk 3 alapszínnel. Ezek a vörös, a KÉK, és a zöld színek. Ha mindegyikük hasonló mennyiségben van jelen, akkor a fényt fehérnek látjuk, ha egyikük sincs jelen, akkor környezetünket sötétnek érzékeljük. ( itt megjegyezném, hogy a fekete elég sötét:) ergó akár úgy is érthetnénk, hogy nincs benne szín:))))))))) ) Az alapszíneket különböző arányban keverve, különböző színeket és árnyalatokat kapunk." Talán ennyit emelnék ki a fény és a színek lényegi részéből:) Még 1 kis adalék a feketéhez:) http://grafit.netpositive.hu/content/view/107/50/ E szerint annyira kevert szín, hogy szubsztraktív, vagyis kivonó színkeveréssel állítják elő. És most a gurulásról... No erről nem sokat tudok:( Ilyen pocsék időben nem biztos, hogy nagyon favorizálni fogom a 2 kerekűt. Üdv!
Szegeny aposom volt ilyen, mikor 79ben elkeszült a Volvo 164em draga penzert lefenyeztetem ezüstkek Lesonallal azt mondta inkabb feketen kellet volna hagyni, lehet ö mar akkor tudta az összefüggest? Huuu Vazze volt mar csomo kek jarganyom es most meg az Apriliat is ilyenre terveztem Lehet hogy buzi lettem? mit fognak szolni az unokaim???????????
A hátsó doboz téméhoz annyit, hogy a 2002-es gép esetén vettem egy givi 46l-es dobozt és a platnit egyszerűen felfúrtam a gyári hátsótartóra. simán kibírta a tele dobozt sok ezer kilóméteren át. Az új vas esetén vettem egy givi 2 sisakos dobozt és egy givi tartót és platnit(a tartó a korábbihoz való)átalakítottuk egy jkicsit a tartót flexel, lefujattam szép feketére :-) és tökéletes (a dobozt most fujják, ha kész lefotózom és felteszem ha igény van egy szép fekete FJR képre :-))))).
Henry Ford mondasa volt hogy a vevö nala olyan szinü kocsit kap amilyent akar, felteve hogy feketet szeretne. ha lesz Budapest parade oda feltetlen kigurukok:)))) bar az enyem ezüst de csak nem zavarnak el vele. Igaz az meg lehet hogy nekik tul macsos:)))))
vagy elfogadjátok, vagy számlára megy a buli ezt meg kell beszélni az ismerőssel, hogy mennyi az annyi, aztán vagy belefér, vagy marad a számlás. ott viszont a számla összegét fizetik
De legalább már van köztünk egy fickó aki jártas a témában:)))) Hasznos lehet..majd szól, ha buzik sündörögnek a csapat körül, állítólag azonnal megérzik egymást. Ja! Csak a színekről...egyszer gondolkodtam, hogy veszek egy boxert..mármint kutyát. Volt egy halál jópofa fehér kölyök, a töbi már gazdit talált. Említettem egy ismerősnek aki azonnal azzal kezdte, hogy a fehér boxer a "meleg" kutya..a melegek tartanak fehér boxert. Szóval nem vettem meg. Mindig tanulok:) Állítólag olyan ez, mint a szivárvány színű zászló vagy mi. Nem tudom igazából mit jelent, de az se a heterók jelképe:))))))