Keresés

Részletes keresés

galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.27 0 0 430

Jó reggelt!

Kaki, pisi megvolt... ??

EGyeske már megint összehányta magát... Este nem mondta Vica nővér, hogy ne egyen olyan későn túrórudit??

Már megint cserélhetek ágynemüt.. Persze, hogy tönkremegy az egészzségügy, ha naponta cserélni, mosni kell az ágynemüt.. ezért nem kapok túlóra pénzt..

EGyeske markolászás helyett inkább valami zsoszot csúsztass a köpenyembe.. mert megint jön a 8-as katéter..

Azt hiszem hozok gumilepedőt..

Ma reggelit nem kaphatsz, mert megyünk tükrözésre.. Majd délután ha megjön az eredmény láthatod, mit mutat ki a tükör... 

Addig mossakodj meg..

Alpári Gnác Creative Commons License 2005.04.27 0 0 429

Eleinte figyelgettem ezt a topikot, még valamiféle választ is akartam írni, amikor az első szexista megjegyzésedet tetted.

Most visszaolvasva örülök, hogy nem tettem.

Azt javaslom, vedd vissza az eredeti nick-edet, ezt meg felejtsük el közösen.

Tudod, hogy mennyire nagyra becsültem az azon néven elkövetett szikrázóan okos szövegeidet, ez itt nem méltó hozzá(d)...

Nem vitatkozni akarok, csak leírtam... Mint ahogy látom, mások is megtették. Szerintem szóltunk már egy páran, ideje talán elgondolkodni, ki is a részeg...

Előzmény: Törölt nick (427)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.27 0 0 428

Tisztelt Uram!

Erre a piszkoskodó hozzászólásra mindenképpen reagálnom kellett. Többször nyomatékosan felkértem , hogy ezt a kutyás , csaholós primitív hangú megjegyzéseit tartsa magában. Nem megy láthatólag. Pedig biztosan volna rá egyéb szó is, talán keresgélni kellene az iskolai olvasatok között.

De mindenképpen rendezném a nézeteltéréseket. Nézzük tételesen :

1. A 124. sz. írásomra érkezett egy kioktató válasz , ami már kellemetlenül érintett , de nem volt túl erős/"igénytelen, hányaveti hozzászólás"/. A 134-ben javítottam , mire szintén kioktatás a válasz.

A 189-ben fogalmaztam erősen /ezt hallgatom azóta is/ "teszek rá" és " silány, vacak, jellegtelen hadjárat". Erre jött a sértődött 193. sz /kultúrálatlan hangnem, durva, faragatlan szitkozódás , megvert kutyaként , behúzott farokkal iszkoltok/. Szerintem ez már sokkal erősebb volt , mint a 189. , de elismertem 194-ben , hogy erős volt. Erre jött egy flegma 201-es szokásos kioktatás.

Ennyit dióhéjban.

Tehát mindig erősebb válasz , sértődött hangnem , lekezelés.

2. Babarczy Eszterrel kapcsolatban kifogásoltam a megjegyzéseit. Főleg a családiakat. Szereintem nem illő családi vonatkozású kritikákat beszúrni ide. Amikor Önre írtak hasonlót , vérig volt sértve. Ez pedig így nevetséges.

Írnék néhány "kimagasló" megjegyzést :

-két pelenkázás között

-már üvölt a gyerek , kéri a vacsorát

-két gyerekpisiltetés között

-gumibugyit a gyerekre

-a pelenkázás alkalmassá teszi az államelnöki méltóságra /243

-lefekteti a gyereket időben , dúdolhat neki altatódalt /243

-a gyereket csicsijgatja /335

stb

Kíváncsi lennék , ha Önt hasonló megjegyzésekkel bombáznák , mi lenne a reakció?

Ez az egész fórum valami torz "csakazértisénvagyokalegokosabb" jellegű bizonyítási rovattá vált. Már csak ilyen az internet , mindenki bedobhatja véleményét a közösbe.

Valamit el kellene fogadnia. A világ nem csak csúcsokosakból és tökhülyékből áll. Van sok átmenet. Nekik is van véleményük.

Babarczy Esztert továbbra is gyönge intellektusnak és gyönge jellemnek tartom, mert a 175-ös számú hozzászólásában belehajszolta magát egy piti kis sunyiságba, amiből azután nem tudott kikeveredni sem intellektuálisan, sem morálisan. Jelenleg éppen lapít. A snaucerei, pitbulljai csaholnak helyette. Nívós civil kampányban, a profi elnökjelölt helyett amatőr snaucerek.

Ez az egyik kedvencem. Ennyi szemétséget nehezen lehetne jobban belezsúfolni ebbe a pár mondatba. Talán ezért kár volt a marxizmust olvasgatni. Ilyen beszólások bármelyik piacon hallhatók , nem kell hozzá olvasni.

Olvashattunk néhány hatalmas önbizalomről árulkodó ömlengést :

-Ti ugyanis sem intellektuálisan , sem morálisan nem bírtok fölém kerekedni , kár erőlködnötök. Kicsik vagytok gyöngék ehhez

-Mészáros Tamásnál jobb publicisztikát írok , még akkor is , ha mindkét kezemet beledugom a seggembe /bár ebből csak azt tudtuk meg , hogy milyen lesz a keze/

Azt ígérte , hogy "lelép" a fórumról , ha már nem Önnel szórakoznak. Nos már két hozzászólásom volt , ami nem Önhöz szólt , mégis beleszólt. Tehát kényszerről van szó.

Babarczy Székáccsal egy lapon nem említhető!

Az lehet. De Babarczy ki mer állni a nyilvánosság elé. Ez nagy különbség. Talán Önnek is valahol egy folyóiratban kellene villogtatni a tudását , nem itt , az amatőrök között. Itt könnyű győzni. Hiszen "csak csaholni tudnak , még vicsorgásuk sem félelmetes" , igaz?

Nem vagyunk kiebrudalva a fórumunkból. Csak már ízléstelen amit itt végrehajt. Lehet , hogy meglepőt mondok , de ezt a fórumot azért sokan olvassák. Talán nem kellene Babarczy Esztert hisztérikának, balek-jelöltnek , vagy egy szemétkedős 374-es irásban mindenfélének kinevezni. Moderálnia kellene saját magát. Csak gyakorlat kérdése. "Legúnyolni a sárga földig" bárkit lehet. De vajon illik-e?

Vannak más fórumok is , ahol lehet csökkenteni az agynyomást.

Maradtak a csahosok, akik viszont erősen aktivizálták magukat. Közöttük te is. Bizony, még a dili-fórumon is kevesen beszélnek oly gyalázatos hangon társaikkal, mint ahogy azt te tetted napokkal ezelőtt. Épp ezért a te szádból teljesen hiteltelen a „jó hangulat” utáni ácsingózás.

Azt kérded: csak te vagy-e ”érzékeny” a csaholásra. A válaszom: nem. Nem vagy rá érzékeny, merthogy te kezdted a csaholást. Vagyis az efféle magatartást nem érzékenységnek, hanem részint bunkóságnak, részint szemforgatásnak nevezik.

Erre nincs is igazán szó , sem kifejezés. Ez a kutyás motívum már sokszor előjött. Már többször jeleztem , hogy embereket nem nevezhet senki kutyának. Legalábbis nyilvános fórumon ne. Biztosan nehéz lehet felfogni egy tanult embernek , hogy ez másoknak bántó lehet. De még egyszer megkísérlem. Többször nem , mert ha ennyi megjegyzés után nem ragad meg , akkor kár próbálkozni.

Ui. Nem állítottam , hogy Ön rontotta el a hangulatot a fórumban. Pedig joggal tehettem volna. Azt írtam , hogy nem tesz jót a közhangulatnak. Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (420)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.26 0 0 426

Tisztelt uram!

Sajnos csak a munkahelyemen van internetezési lehetőségem, ezért kellett sietnem, ezért írtam rosszul a nevét. Munka közben sem nagyon tudok lemondani arról a nagy (intellektuális)  kalandról, hogy az ön vitáját olvassam, értelmezzem (ebben semmi gúny nincs, halál komolyan írom), a válaszról már nem is beszélve, de sajnos sietnem kell közben, nincs mese.  

Ezt a dühöt nehezen értelmezem, de balgaság is lenne energiát feccölni bele, ennek megértéséhez alighanem ismernem kéne. (úgy értem személyesen, mert az írásait ismerem)  "...márpedig ha Ön nem pusztán ütni akar rajtam::" atyaég. Sem pusztán, sem nem pusztán nem akartam ütni, valóban meglepett, hogy egy ilyen akkurátusan fogalmazó és gondolkodó ember egyszercsak ennyire leegyszerűsít. Ami a megbántottságot illeti: hát magamra vettem persze az inkriminált mondatot, én ugyanis anélkül, hogy bármilyen szervezethez, mozgalomhoz tartoznék feminista vagyok. Épp azzal az egyszerűséggel, ahogy humanistának is identifikálom magam, és - már megbocsásson - az magától már megint szokatlanul botor érvnek tűnik, hogy a feminizmus anakronista attitűd lenne, egyrészt az sem gondolom, hogy nálunk minden  rendben lenne ezügyben, de hát ha így lenne is, még mindig ott a világ többi része. Mindezzel azt akartam jelezni, hogy a "feminista"  ( akár a humanista, vagy a kommunista ) nem egy - mondjuk egy konkrét probléma lekűzdéséig viselendő - jelmez, hanem a személyiség része, és nem jár szükségszerűen semmiféle ellenséges érzülettel. 

Előzmény: Törölt nick (406)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.26 0 0 424

Jaj vicuskám, de jó hogy itt vagy.. katéterezéshez mégis csak szakképzett és gyakorlott személyzet kell.. én mint helyettes segédnővér nem dughatom fel neki...

Nem találod???? A markában keresd.. tudod a paplan alatt:-))

Lehet, hogy az esti bróm használt??

Nem mondod, hogy Etelkánk bepasizott? Mit szól majd a vőlegénye.. szegény már 12 éve udvarol és sehol semmi..

EGyeskére vigyázni kell, mert alkalmanként szófosása van.. olyan entelektuális, vagy elementáris... vagy fenomenális? (ezt a sok latint hogy tudjátok ti megjegyezni?:-)) Mindegy, szóval az van neki, pedig már két napja be se öntünk neki..  Csak hagyjuk, hogy a belső tartalékokból jöjjön ki...

Tele lehet szegény nagyon mindenféle méreganyaggal.. Néha dől belőle, mint tehénből a trágya...

Álmában szerintem Szili Katalinnak képzeli magát, pedig még Mádl sem lehetne:-))

Örülök, hogy a szabadnapomon bejöttél kisegíteni..

Azért ha Etelkát meglátod, figyuzd ki a fijuját.. Lecsapjuk a keziről.. kicsit megbolondítjuk és az is jöhet ide a "kór"terembe.. itt majd le ápoljuk őt is...

Csokollak

gg

Előzmény: évaharminckilenc (422)
Cego Creative Commons License 2005.04.26 0 0 423

Jajmicsinájjak,

ha egyszer nem vagyok olyan okos és szerény, mint te. Anyukám szerint pedig hülye, aki mondja. De valszeg elég nyomorult életed lehet, ha itt kell minden frusztrációd kiélni :( szegény.

A "rendszernél" maradva, sztem sokat segítene, ha a birtokodban lévő úgynevezett péniszt vmilyen furmányos módon közelítenéd vmely vaginához. Detélleg, ez a kioktató ámokfutásod mit kompenzál?

Oszt lehet megin' lehülyézni...

Előzmény: Törölt nick (412)
évaharminckilenc Creative Commons License 2005.04.26 0 0 422

Szia GalGal!

Én helyettesitem Etelkát mert bepasizott .

Egyeskének beöntés beadva, megspékelve egy kis xanaxxal és matadorral, ami nagyon jó a bélfertőzés ellen, valamit egy kis odol, a büdös szája miatt. 

A büfögését nem sikerült elállitani, pedig kapott már orbánfüvet is, nézhette

reggel Répásit is, de csak tovább büfög.  Még esetleg egy katéter segitene, de nem találjuk a kis fityeszét. De keressük.

Előzmény: galuska galagonya (401)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 419

Már megint rossz vagy Ismáel.

Bocs , ha így szólítalak , nekem ez szimpatikusabb , ha zavar , közöld.

Ezt a csaholást , ha kérhetlek , ne említsd többet , nem tesz jót a hangulatnak. Vagy csak én vagyok érzékeny rá?

Én tehát azt indítványozom (ha jól számoltam, nyolcadszorra), hogy lassan (nem sietve!) csöndesüljünk el, hagyjuk ezt az egészet abba.

Támogatom. Sajnos teljesen eltértünk a témától , a szintem már teljesen elfeledett , amúgy alapjaiban is lehetetlen ötlettől. Személy szerint szeretném , ha az itteni alaphangulat megváltozna , esetleg előkaphatnánk valami Babarczy-féle írást , amit kielemezve nyaggathatnánk egymást.

Ha én BE lennék , biztos , hogy egy ilyen csapkodós fórumba nem dugnám be a képem. Mi lehetne a vége? Ha el akarnám vállalni a KE jelöltséget , rögtön jönne a kritika , hogy túl bátor , öntelt , stb. Hogy nem akarom? Gyáva. Csak vesztesen kerülne ki. Felesleges.

Laci

Ui.: Sajnos én nem merem kiadni a nevem , látom neked ez szimpatikus , mondhatni emberi megnyilvánulás ebben a virtuális dagonyában , amit alkotunk itt a fórumon.

Ebben a városban /30e/ sok az agresszív polgári csoportos pofa , akik csak a jelre várnak. Tök mindegy , hogy milyen jel. Csak le a komcsikkal , libsikkel , még sorolhatnám. Egyik sem vagyok , de kiver a víz az Orbánék esetleges következő 4 éves uralmától. Csak ennyi. Ha ezeknek bármilyen név , vagy e-mail a birtokukba jut , akkor nem szeretnék a bőrömben lenni.

Tehát maradok tisztelettel

BabaLaci

Előzmény: Törölt nick (413)
comeback Creative Commons License 2005.04.25 0 0 417
:DDDD Babarczy a mamám. Engem pelenkáz. Rajtam próbálja ki a grafikonjait.
Előzmény: Törölt nick (416)
VagyVagy Creative Commons License 2005.04.25 0 0 415

újraintés:

A neurózis nem más mint, patologikus védekező mechanizmus, amely megakadályozza, hogy az elviselhetetlen emlékek bevésődjenek a tudatba. A neurotikus tüneteknek az a céljuk, hogy eltereljék a figyelmet ezekről az emlékekről. a beteg foggal-körömmel ragaszkodik az eszelős tünetekhez, úgy szereti a tudatzavarát, mint önmagát. De ha sikerül tudatosítanunk benne, amit magaelőtt is rejteget ...
comeback Creative Commons License 2005.04.25 0 0 414

Hozzászólásaik egyik fele szimpla csaholás, gyalázkodás, a másik fele pedig egyszerű idétlenkedés.

Ez az, mondom én, hogy itt a babarczysban vagy a legjobb. :))

Előzmény: Törölt nick (413)
VagyVagy Creative Commons License 2005.04.25 0 0 409
intés:

aki száz szóban mondja el azt, amit egy-kettővel is ki lehetne fejezni, egyéb gazemberségekre is képes
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 408

Tuttam.. tuttam, hogy nem néuhetek félre egy picit sem..

Hányszor mondjam, hogy reggel a kis piroshoz nem szabad a pote-mixet bevenni!!

EGyeske, este csak xanax lesz, meg pici brom... vacsora után jövök és beadom:-))

legközelebb a csendespihenő alatt tessék nyugton maradni.. a "kór"teremben mások pihenni akarnak...

gg helyettesnővér

Cego Creative Commons License 2005.04.25 0 0 407
OFF

Itt venném védelmembe a vagina-pénisz dichotom rendszert.
Az egy jó buli.
Detélleg.

basszus, feminista lettem? :(
elbéjé Creative Commons License 2005.04.25 0 0 404
bocsánat a névelírásért, siettem. Gespenst.
Előzmény: elbéjé (403)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.25 0 0 403

"Na most én pusztán erre reagáltam. Tudom, hogy a feministák mindent csak a vagina-pénisz dichotómiában képesek értelmezni, fölfogni..."

Kedves uram, ez most kifejezetten bántó, de nem ez a fő baj. A fő baj az, hogy ez így buta és felületes. Ez pedig Ein Geipenttől szokatlan. Nos: valóban TUDJA?

Előzmény: Törölt nick (388)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 401

Jó reggelt!

Sajnos Etelka segélynyújtásra ment Mátrakeresztesre, így kénytelenek lesztek beérni velem..

EGyeske beöntés megvolt..?? látom lefosta a bokáját.. na tehetem tisztába már megint a nagyvizitre..

Na ne tapogass Te ...  mert áthelyezlek Kecskemétre...

Nem jó neked itt..?? szép csend van.. néha a Napoleonok összevesznek, de látod Mátyás király, hogy elolvasgat..??

Hozzak neked is néhány Babarczy publicisztikát???  Jót tenne a személyiségednek:-))

Ha jó leszel ma nem kapsz szurit..

özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.04.25 0 0 397
Miért kellene BE-nek ezekben a témákban megnyilvánulni?
Előzmény: incidens (395)
incidens Creative Commons License 2005.04.24 0 0 395

Így már kapisgálom, tkp. ezen az alapon bármiből bármit levezethetsz.

Más.

Én Babarczyról civivilségét egy percig sem vonom kétségbe, de hiányolom tőle azt az aktivítást, amit a társadalom civil része joggal elvárna "az ilyen" és a hozzá hasonlóan nagyfelkészültségű, a társadalmi problémák összefüggéseit értő, átlátó és ezekre a probllémákra megoldást kidolgozni képes civilektől.

Amit konkrétan "számonkérnék" pl. Babarczyn is: Ezidáig nem igazán emelte fel a hangját drog ügyben.

Nem hallottam róla (pedig rákerestem), hogy a Bácsfi Diána féle "esetet" hogyan "kezelte".

Valamint, hogy mikor és hogyan foglalt állást a "távoltartás" törvénybeiktatásának késlekedése miatt.

incidens

Előzmény: Törölt nick (393)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 394

Itt a villanővér helyettes.. Etelka ma szabadnapos..

Markot cserélni...

7 óra elmult G Eggyeske gyógyszereket bevenni...

reggel beöntés, a hözöngőknek este hashajtó...

azt a kis pirosat is.. hogy hasson..

incidens Creative Commons License 2005.04.24 0 0 392

Idézem a (372)-ből Babarczy Esztert: 

"...  anyám zsidó volt, és ezért én is zsidó vagyok, sőt a fiam is ..."

Most akkor, hogy jön ide a katolicizmus?

incidens

Előzmény: Törölt nick (388)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 389
Vagy egy sürgős gyógyszer  csere:-))
Előzmény: fáradtolaj (387)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.24 0 0 387
Piramis: Szállj fel magasra...És a hogy döbrentein, rajtad is inkább a /ki/nevetés segítene...Ölellek.
Előzmény: Törölt nick (385)
tekipna Creative Commons License 2005.04.24 0 0 386

TeniszKingnél komoly elvonási tünetek mutatkoznak. O))) 

Babarczy nélkül már nem sokáig húzhatja és ha ez így folytatódik, számolhatun nála egy esetleges klinikai eset kialakulására, vagy ... O)))

hotpoint Creative Commons License 2005.04.23 0 0 384

Az MTV1-en - A Nagy Könyv produkcióban - Babarczy védi a "Társadalom" kategóriában versenyben lévő műveket.

Ügyesen, meggyőzően érvel.

özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.04.23 0 0 383

Ki az a Babarczy?

Nem lehet egy akárki, ha egyesek már tanulmányokat is írnak ellene.

Jelentős hatását mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hivatalos jelöltekről (kis túlzással) talán együttvéve ha született ennyi hozzászólás.

Hajrá Babarczy!

Előzmény: angivera (377)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.23 0 0 382

A köztársasági elnök intézménye az a terület, ahol nem kell megújítani a politikát. Amit Mádl Ferenc vagy előtte Göncz Árpád tett, az teljes mértékben megfelelt az ország érdekeinek, ez nem is lehet vitás. Arról nem szólva, hogy a mindenkori köztársasági elnöknek saját megnyilatkozásait kell hozzáigazítania azokhoz az elvekhez, amelyeket érvényesítenie kell. Például pártatlannak kell lennie, a nemzetközi személyes kapcsolatait ki kell használnia az ország javára, törekednie kellene a nemzeti egyetértés megteremtésére.    Horn Gyula.

Na ebből lehetne kiindulni.

BE mint tudjuk , Fidesz-tag volt , kb. Fodorékkal egyidőben lépett ki , azóta nem kötelezte el magát. Végzettségeit , munkáit már régebben bemásoltam ide. Nemzetközi kapcsolatok felhasználása? Nincs információm a nemzetközi kapcsolatairól.

A nemzeti egyetértés megteremtése? Ha tud valaki olyan politikust , akinek ez valamilyen szinten sikerült , vagy legalább megpróbálta , az kap tőlem egy piros pöttyöt. Talán Medgyessy Péter miniszterelnökként próbálkozott az állandó pártegyeztetésekkel , gesztusokkal , de nem ment vele semmire.

A depressziós betegség nem lehet kizáró ok. Ez egy gonosz , alattomos , más számára láthatatlan , érzékelhetetlen tünetegyüttes. Személy szerint én is hajlamos vagyok rá , de csak rossz hírek esetén vagy választások közeledtével /a levertségi állapotot Heinekken sör fogyasztásával oldom :)/.

Továbbra sem értem , miért alkalmasabb Sziki Katalin , mint Babarczy Eszter? Nyilvánvalóan SzK esetében jelen van a párttámogatás , BE esetében nincs. De mi van , ha fordítva van? Akkor BE is alkalmas lehetne! Tehát a párttámogatás a döntő , nem az ember.

angivera Creative Commons License 2005.04.23 0 0 381

Tud is olvasni?

Akkor legyen!

Előzmény: galuska galagonya (379)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 380
Ollllé.... bikuci...
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 379

Ha ma este kiváncsi leszel a "A Nagy Könyv" címü müsorra, akkor ott láthatod...

Előzmény: angivera (377)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!