De azért remélem hogy csak 3090 Ft-ba fog kerülni, és hogyha ezt nézzük, az eddigi rémhírekhez képest ez nem is rossz! :D Mondjuk, azért valami engedményt tehetnének valamilyen téren, például sebesség, vagy 2 személy, vagy valami! :D
Hali! Az oldalán ahol van a zsírzógomb is belül van egy csiga.Azt forgatja a hátsó lánckerék egységen levő ferdefogazású fogaskerék.Az forgatja a csigát,a csigának a közepén levő négyzetes lyuk pedig forgatja a bowdent.
sziasztok! kérdésem van! itt ezen az alkatrésznek minek kell forognia és minek nem? mert ha semminek sem akkor meg hogy pörgeti a spirált? még pár kép:
"nem szeretem a rémhírkeltést, de a 2010-re vonatkozó új vizsgáztatási rendet kiküldték a vizsgaállomásokra (ugye megint új szabályok, megszünő zöldkártya,stb) és ebben feltüntetve szerepel egy (ha jól emlékszem, mert én bizony láttam) 3090 ft-os összeg, mint smkp vizsgadíj !!!
...informátorom szerint az okosok most tavasszal elvannak foglalva a választásokkal, ezért csak az év második felében várható a dolog...de már megjelent,kihírdettetett és EU követelmény...tehát a jóistenke sem ment meg minket az smkp-k rendszámozásától (...) "
cicfarek: nem tudom mi lehet a baj, mert a post óta nem nagyon foglalkoztam a karbival, de erős a gyanúm, hogy túl sok levegőt kap. Ezt a légszűrőbe épített szűkítéssel próbálom majd meg orvosolni, de most még a simson villa projekt van hátra, a tetves poharak még mindig nem készültek el.
Én verho hengert láttam így berohadva.Meg tavaly nyáron a hengerfej törött apriliát.Abban is összerozsdásodott a hengerhüvely meg a gyűrűk.Nem nagyon,mert a beleöntött gázolaj meglazította azért.
Ilyesmit már láttam egyszer.Egy Suzuki RGV250 járt hasonlóan.Ott a két karbi közül csak az egyiken van szívató,az rángatja a másik hengert is amíg be nem indul.A srác ezt nem tudta és rakott a másik hengerbe egy zsiguliból kiszedett gyertyát.Be is indult a másik henger is,pár száz méteren keresztül,majd a dugattyú beragadt.A másik henger ereje így letépte a dugattyú alját,és még a csapszeg is elgörbült pedig az sem gyenge anyagból van.
Vettem tavasszal egy s 51-es simsont 6000 ért, nem volt rajta henger és amikor volt az a nagy vihar aug. 20. án elöntötte a faszi pincéjét a viz. A tűzoltók kiszívták a vizet de a mocival senki sem törődött. Két évig állt benne a víz! Most 4 sebis mech. ford. mérő, 60 as henger, más áttétel, mén mint ördögszekér. De a meló az tenger volt.