Én '90-ben éppen tiszta erőből védtem a hazát és amennyire emlékszem, az nem Prágában volt meg sörünk se igen volt ott. Nekem Tina Turner Václav zgattu du vidít című nyekeregése hallatán kattant be ez a sor. De ha iszunk sok sört és közben hülyébbnél hülyébb verseket írunk, akkor mehetünk Prágába.
A két pun katona szilajul készül az összecsapásra, hisz gyáva, akit egy esetleges öntudatvesztés megijeszt! Nem félnek ők ketten Rómától,
Harcos meg nem retten kómától!
Aki farkast kiált... Nem figyelünk mi rá sokat,
Nem hallgatjuk a sirámokat!
A barátnőd telefonált? És miért nem magyaráztad el neki, hogy hogyan talál ide? Ki hívott, tán Judit-e?
S ha igen, hogyan jut ide?
OK, elemeltem a konditeremből a súlyt, de emiatt a vacak miatt csak nem fogtok elverni? Egy koszos, elnyűtt tárcsa ok,
Hogy nekem ti ártsatok?
Hiába hivatkoztam a két nép történelmi összefonódására Isztambulban, mikor pitbullomk megtámadott egy helybélit, bizony megvertek! Nem számít a barátság,
Mikor kutyám basát rág!
Minden szentnek... Ragad a lőcs, mit a két szent
Az egész templomban szétkent.
Baleset után a kerékpártúrán: az jó, hogy barátném levegőt rak lapos kerekeimbe, de vajh a fejem még mindig duzzadt? Örülök, hogy pumpál Anka, de
Lássuk, hogy a púp má' lankad-e?
Na, még egy beugrott. Ez egyszerre vulgáris és etnikailag intoleráns, ezúton kérek előre elnézést minden megbántottól, nem azonosulok a saját mondataimmal!!! :)
Beszélgetésfoszlány egy roma pár cívódásából - A tököm veled tele, cigány!
- Hagyjál békén, te g*ci lány!