Ha ez volt az SMS-ben akkor itt is sok embernek revidiálnia kell az álláspontját. Úgy gondolom valaki az MKSZ-ből megmutatta az újságírónak a feljelentést így miért rna valótlant. Ez pedig arra mutat hogy nem egyértelmű hogy a Szeged mellé állnak ebben az ügyben.
Sajnos a vádak elég erősek. Szexuális jellegű bűncselekmény és rendőrségi feljelentés, majd az ügy eltusolása, amikről szólnak a pletykák. De ezek már a bajnoki döntő előtt ismert dolgok voltak. Kérdés, hogy miért pont most lett kirakva.
guglival fordítva Moraesről a macedonok azt pletykálják, h a klubvezetés szerint túl magas a fizetése a teljesítményéhez képest. Benficatól és Sportingtól van ajánlata
Ha alkakmas, akkor beszéljünk - hát ez lófax, esti fény! Ez bármire is vonatkozhat, akár randira is hívhatta. A szeged itt rúgott egy öngólt és szerzett egy örök ellenséget, de lehetnek még itt fordulatok.
Moraes: amúgy meg - korábban is írtam - a tököm tele van a pletykákkal, mindenki mindenről tud vmit, csak nem mondja el.
Ő azért nem akkora spíler, h ilyen záradék legyen a szerződésében, igaz, h nyert 1 bl-t, de azóta is abból él, közel nulla teljesítményt nyújtva.
Azt értem, hogy kimondja a klub a célokat, de a játékoskeretből, hogyan (milyen indikátorok alapján) lehet beárazni a a jövőbeni nemzetközi (vagy hazai) szereplést?
Nem hülyeség ez, hanem szemétkedés. Mivel Laci azt mondta eszébe se jutna semmi ilyesmi, kaptak az alkalmon. Ha ennyit írt mondhatta volna azt is, hogy persze, jóban vagyunk ráírtam, de semmi komoly...
Más: tudja valaki, hogy mi a szar volt Moraessel "igazából?"
valami itt elkezdődött és nem Moraes lesz itt az utolsó távozó ! Azért azt ne feledjük sok játékos szerződésbe foglaltatja ilyen nagy kluboknál,hogy pl úgy alakítsa a játékoskeretét a klub ,hogy az a bl top csapatához tartozzon!Na már most ez ki is van mondva ,hogy nem cél a legjobbak között lenni és hát valjukbe csoda lenne ,hogyha 4 közé kerülne a csapat !Igy ha valamelyik játékos belefoglalta ezt a pontot a szerződésébe akkor ezt a klub nem teljesíti a szerződésben foglaltakat így ezesetbe akár szerződést bonthat a klubbal a játékos !
Moraeshez még egyébként szezon után csinált valamit a Vakszban Egriék említették chat beszélgetésben ,hogy elég durva ha igazak a pletykák Moraesről! De nem akarták elárulni mi az a pletyka.
ez a családi okok miatt szerződés bontás nekem nagyon sántít ! De hama kifog derülni ha pl a Vardar vagy más európai csapat bejelenti! akkor Grande Puntonak tényleg le kéne már ,hogy főjön az a bizonyos kávé...!Viachaslau Bokhan remélem megkörnyékezi a klub nagyon sok van abban a srácba !
Támadni és védekezni is tudó játékos kellene. Ebből van kevés. Wienczek szerintem elérhetetlen és feltételezem, hogy Pechmalbec vagy Monar sem lenne olcsó. Iturriza viszont még hivatalosan nincs bejelentve Barcelonában vagy rosszul tudom? Thomas Solstad az Elverumból?
Ha Blago támadna is lehet, hogy gondolkodhatnánk más posztban is, mondjuk Cavalcanti lövőbe. Ő is hármas védő.