te tényleg csúcs vagy pont te hivatkoztál az előbb az ártatlanság vélelmére egyelőre a cikkben a fickó variációja van, a rendőröké meg egészen más honnan tudod, hogy az az igaz amit ő állít? egyelőre a rendőrök jelentették fel őt
Virdzsókám!Ne légy már ennyire ellenséges. :))) Pedig én keresztényi szerettetel és pógári kulturháltsággal közelítek mindig.Te meg?..... :DDD Reménytelen?
csak nehogy véletlen egy hétésféltonnással menj, aminek a tetején neadjisten a willage people-re táncolsz. akkor aztán lesz bonyodalom. igy vagy ugy egyet megtanulunk lassan: vendéghaj, jogsi nélkül volnán mögé SOHA!
Engem is állítottak már meg párszor, volt köztük tök normális de volt olyan is aki akkora bunkó volt mint a föld mégsem jutott eszembe, hogy visszapofázzak nekik, rájuk hagytam és mehettem tovább!
"Azért tagadta meg, mert tudja a törvényt, és tudta, hogy a rendőrnek kutya kötelessége azonosítót viselni és igazolni magát, ha az állampolgár azt kéri."
Csak szólok. Ideje lenne felkeresi egy pszichiátert! Semmiféle papír nem volt nála a kocsiét kivéve. Az meg megleheősen korlátozottan alkalmas személyazonosításra. Neve? Opel asztra. Született? 2008. Anyja neve? Rüsselsheim.