Keresés

Részletes keresés

Alpári Gnác Creative Commons License 2005.04.28 0 0 487

Semmit sem sikerült megértened a mondandómból, biztos az én hibám, ki másé is lehetne, a tiéd biztosan nem.

Az a 3 mondat, amit te szétszedtél, hogy aztán külön-külön látványosan ne értsd meg, szerves egészet alkot, amit a tördelés is jelez.

Azt jelenti, hogy ide-oda ugrálok a topikok között, és amit érdekesnek tarok, azt később is figyelemmel kísérem. Mint ahogy ezt is. Eleinte gyakrabban, akkor találkoztam a te hozzászólásoddal, aztán elfeledve kicsit tegnap néztem be újra, és olvastam végig az elejétől.

Rögtön az elején láttam, hogy rossz irányba indulsz, de azt gondoltam, nem olyan fontos azért ez a téma, csak miután láttam, hogy az egész topik mára a te one-man-show-ddá alakult, írtam le a véleményemet.

Azt írod, hogy kevés vagyok én neked tanácsot adni.

Nos, bizonyára igazad van.

Nem véletlenül hoztam a részeg-hasonlatot, ők is mindíg egészen biztosak abban, hogy igazuk van. És részegségükben nem is emlékeznek az apjuktól tanult példabeszédre, amire utaltam.

Így aztán te sem fogsz, és mivel a részegség elmúlik, remélem te is magadhoz térsz egyszer...

Pár hozzászólással később utánam rúgtál még egyet, azért viszont szégyelld magad...

És abban kétségkívül igazad van, hogy tegnap elgaloppíroztam magam, amikor szikrázóan okosnak neveztem korábbi hozzászólásaidat.

Mentségemül szolgáljon, hogy akkor találkoztam veled először és mi tagadás rám is hatással volt az előadásmód.

Köszönöm, hogy kijózanítottál, ma már nem tartalak szikrázóan okosnak, csak egy narcisztikus pozőrnek. (Így jártam egyébként TGM-mel és György Péterrel is...)

Mindezt csak azért tartottam szükségesnek leírni, mert szerény 8 soromat 69 fenomenális sorodban értelmezted félre.

Előzmény: Törölt nick (432)
holnaplátó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 485
Az, hogy Te nem vagy egy disznó, az illető hölgyek pedig nem ludak, ez nem kérdés, de az analógia attól még megáll.
Előzmény: Törölt nick (483)
holnaplátó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 482
Rajtad is beigazolódik a közmondás ti., hogy "sok lúd disznót győz".
Előzmény: Törölt nick (479)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.04.27 0 0 481
Ismerd el: Eszter kitererített, mint ruhát száradni és ezzel mindenféle szélnek játékává tett.
Előzmény: Törölt nick (479)
özvegy Jenőnő Creative Commons License 2005.04.27 0 0 478
Kisfiam! Te csak hiszed, hogy "elhúzól" innen. Babarczyfüggő lettél és ebből a topicból már a Jóisten se tudna elhajtani. Mentségedre szolgáljon, hogy a függőség elhomályosíttotta az elméd, ha egyáltalán ez még felhozható mentségedre.
Előzmény: Törölt nick (476)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 477

jogod van itt lenni.

légy itt... engem nem zavarsz...

Ne máshoz, más akaratához rendeld alá itt léted.. nagykorú vagy már..  azért légy itt mert szeretsz itt lenni, és ne azért menj el, hogy más is ideférjen..

Ignorálva "csak" Te vagy, én naponta beszélek Esztivel:-)) Ja és szóba sem kerülsz:-))

Előzmény: Törölt nick (476)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 475

Na akkor olvass vissza... a 80-as megjelenésedtől... jóval 200 fölötti hozzászólásoknál kezdödött az ámokfutásod..

Nyugodtan megnézheted, addig szinte minden hozzádszóló párbeszéd lehetőségével és tisztelettel szólt hozzád.. Mióta Babarczy Eszter ignorált, azóta sértett himsoviniszta vagy, és mindenkit megsértettél, aki megpróbált szóba állni veled..

Most ne mártirkodj, hanem húzd be a farkad és somfordálj el... eleget lengetted..

és én is csodállak:-))

Előzmény: Törölt nick (472)
dokibácsi Creative Commons License 2005.04.27 0 0 470

hőzöngsz itt.... :)

igyál meg egy Old Fashioned Bourbont, gyújts rá egy jóféle szivarra, oszt lazíts :)

Előzmény: Törölt nick (468)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 469

Látod ebben tévedsz.. a düh a jelenségnek szól, és messze nem neked. Itt jocó nick van és nem féle... és nem is közeli.. (ne pongyoláskodj, tiszteld meg magad a következetességeddel)

Én szórakozásból fórumozom és nem itt akarom a nagydoktorit megcsinálni. Már a "megismerkedésünkkor" is szóba került, most is azt mondom tisztelem a tudásodat, csak eltévesztetted a helyet.. másnak írtad ha jól emlékszem, hogy nem a tudást kell tisztelni.. most már tudom, hogy valóban nem.. a tiédet semmikép...

Tisztelni azt a tudást kell mely nem öncélú, és nem más lejáratására irányul...

Minden megnyilvánulásod csak magadról szól, még az is amit másnak szánsz.. ezért irtam, ne legyél büszke magadra..

Majd akkor leggyél büszke magadra, ha más büszkén néz rád...

Egyelőre ilyet nem találtam.. (nehogy bebeszéld magadnak, hogy elbéjé büszkén néz fel rád:-))

üdv

Előzmény: Törölt nick (466)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 465

Kedves elbéjé!

Látod ez már szakmai ártalom, ami úgy látszik minden médiával foglalkozót megfertőzött az utobbi években..

Pár éve még Neked is az EMBER volt a fontos....

Ezt írod...

"Maga kérem az árnyalatok nagymestere, és többnyire igaza is van, amikor felhívja a figyelmet a nüanszokra, amelyeket a kevésbé képzett vitatkozó - mint pl. én - figyelmen kívül hagy, vagyis elnagyoltan fogalmaz meg egy hozzászólást, érvet. Hát éppen ez az, a mások hozzászólásaiban rejtező kis öncsapdák remek felismerése, majd a saját javára fordítása. Nos hát éppen  ez a gondos és éles vizsgálódó figyelem hiányzott nekem nagyon a maga mondatával szemben is.... ami miatt kvázi számonkértem a bántó leegyszerűsítést. "

És közben elfelejted, hogy e lángelme szándékosan [hisz bejelentette, hogy mi vár azokra akik nem értenek vele egyet, sőt még azt is megjósolta, hogy utálni fogják, tehát képzett (kedves GE ha neked hiányzott, ám legyen) geci] egy ember fölött, emberi értékeket megcsúfolva teszi.

Minden mondata felsőbbrendű gőg... Utálom a harsogó, felsőbbrendű, mindenkin átgázoló bájgunarakat. Ma ez a divat, de szeretnem ugye nem kell.

Tudod ha fergetes tehetségét valóban egy eltorzult filozófia, vagy divathullám, akár a jelenkor anomáliáinak bemutatására használná, biztosan szívesen olvasnám. (bár terjengőssége miatt nem biztos..)

De itt egy tiszteletre méltó anyáról, egy hölgyről, egy emberről van szó...

Szégyelje magát..

kedves EG!

És ne legyél büszke magadra, nem irigyelünk, nem gyűlölünk, nem utálunk... én csak sajnálni tudlak..

jocó

elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 462

Kedves TG68, kinek mi az "érdekes"... EG. szövegei, nos  nekem azok. És ebben nem érdekel az sem, ha történetesen "csak éppen az a marxista lötty amivel rendelkezik és az az ismeret, minek birtokában van és mondjuk 50 felett már a kutyát sem érdekli (...)már, így hát marad neki a hősies kekeckedés a plebsszel." Még, ha így is lenne. Ez a te minősítésed, és hát nem ismerlek, EG-t sem ismerem és jól is van ez így. Nem óhajtanék személyeskedést belekeverni sem pro-sem kontra, nem az emberről beszélek a szavak mögött, hanem magukról a szavakról (mondatokról, gondolatokról) a vitában. És ez nekem kimondottan tetszett, mert "fazon", mert "unicum" a maga dühével, elszántságával, - már többször írtam az "imponáló-listát" - és ez akkor is így van, ha jónéhány dologban nagyon nem értek egyet vele.       

Előzmény: Törölt nick (460)
egyszómintszáz Creative Commons License 2005.04.27 0 0 461

Ein Gespenst!

Mond meg kerek perec: Babarczy leendő helyére pályázol!

Aztán Jézus!

elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 459
Szent egek, szóval: meg vagyok hódítva, na. Külön.
Előzmény: elbéjé (457)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 457
De hiszen én megvagyok hódítva. Nem ez derült ki?
Előzmény: Törölt nick (455)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 456

Hát nem vagyok következetes....de nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak.

Maga kérem az árnyalatok nagymestere, és többnyire igaza is van, amikor felhívja a figyelmet a nüanszokra, amelyeket a kevésbé képzett vitatkozó - mint pl. én - figyelmen kívül hagy, vagyis elnagyoltan fogalmaz meg egy hozzászólást, érvet. Hát éppen ez az, a mások hozzászólásaiban rejtező kis öncsapdák remek felismerése, majd a saját javára fordítása. Nos hát éppen  ez a gondos és éles vizsgálódó figyelem hiányzott nekem nagyon a maga mondatával szemben is.... ami miatt kvázi számonkértem a bántó leegyszerűsítést. Nade, ha megbocsát, valóban nem akarnék visszatérni erre a témára.  Hopp, most vettem észre.....ja, akkor tegeződünk? Nekem oké, csak én még a tisztelthölgyemnél tartottam.  

"Sokkal szellemesebb, frappánsabb, elegánsabb lett volna, mint azzal erőlködni, hogy én valószínűleg szexmániás elmebeteg vagyok, aki szublimálja itt magát. "

Azért talán nem, én speciel utálom, ha azt a szót jelzőként használják. És nyugodtan nevezhetsz finomkodónak, prűdnek, miegymás, de tényleg nem szeretem az indokolatlan trágárságot.   Nameg: azért az a szublimáció.....hm.... az mindentől függetlenül valóban gyanús kicsit.

Előzmény: Törölt nick (454)
évaharminckilenc Creative Commons License 2005.04.27 0 0 453

Hűha, jó lehet neked, mert ahogy olvasgatom, szinte mindenki utál :-DD

Emesélhetnéd, milyen érzés lehet, úgy írni, hogy tudod, hogy még több utálatot váltasz ki !

Galuska Galagonya,  itt nagyobb baj van, mint  gondolnátok !

Beállt a brencisz teverc !

Előzmény: Törölt nick (451)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 450

Érdekesen kezd alakulni a vita.....lassan nem BE, hanem EG az alany.

Jocó! Nem értünk egyet. Noha - megengedem - valóban vannak sértőnek és felsőbbrendűnek is minősíthető motívumai a vitának, azt gondolom, hogy EG keményen és gondolkozva érvel.  És leborulni - mentsen az ég - senki előtt nem kell, de én speciel az első pillanattól kezdve örömmel konstatálom, hogy valaki hogy úgy mondjam "munkát fektet" egy vitába és nem csak vagdalkozik, mint itt a pol.fórumozók többsége. Az meg, hogy "emberileg" mire tartok egy vitapartnert, indiffersens a vita szempontjából, én legalábbis nem barátkozni járok ide, nincsenek érzelmi viszonyrendszereim. 

Ha úgy érzem, hogy valaki a vita hevében sérteget - engem vagy mást - legfeljebb visszautasítom, de igyekszem nem követni az általam sérelmezett módszert.  

Előzmény: jocó (441)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 449

"Az viszont, amit a zárójelek között írtál, gyalázat."

Igazad van. Hiba volt. Bocsánat.  

Előzmény: Törölt nick (447)
holnaplátó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 448
Sem a Babarczy, sem a Belanka familia nem ad Mo-nak köztársasági elnököt.
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.27 0 0 445
kedves e.g.!Nem gondolom, hogy rá volnál te szorulva erre. Ölellek.
Előzmény: Törölt nick (443)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.27 0 0 444
Bocs, de látom a cölöpverést, nagy dolgok vannak készülőben. Meg mindjárt itt van május elseje.
Előzmény: vizenkullogó (439)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 442
bocsánat... elbéjé helyesen...
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 441

Kedves elbéljé!

Ha Te azt a felsőbbrendű kijelentéseket, melyket EG megengedett magának Babarczy Eszter megjelenése óta, vitának hívod, lelked rajta...

Én úgy gondolom, hogy semmivel nem gusztustalanabb az a módszer, amivel itt páran észhez próbálják téríteni, mint az amit megengedett Ő magának..

Azért mert szavai "kiműveltebbek" attól még ugyanazt jelentik.

Nem hiszem, hogy le kéne borulnom nagysága elött.  Emberileg szemeben egy 0.

Egyelőre ő tartozik egy bocsánatkéréssel a topik indítójának és Babarczy Eszternek!

Sajnálom, ha a provokációját Te vita kezdeményezésének, vagy egy normális párbeszéd folytatásának érted.

A szándéka egyértelmüen a rombolás és lealacsonyítás volt.. saját himvesszőjét lengetve végigrobogott a fórumon.. hátha ráakad valaki...

jocó

ps. tudod aki magasan mindenki főlé helyezi magát.. az nagyon alacsonyan van.. és nekem nem partner!

Előzmény: elbéjé (434)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.27 0 0 440
Eszembe nem jutott ilyesmi. Ellenpontoztam. Nehogy megbántsalak.Humorérzéked össze sem mérhető egy hintalóéval.
Előzmény: Törölt nick (438)
vizenkullogó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 439

Nono!

VÍZENJÁRÁS ? - Arra születni kell! A szellemek  - mint az köztudott - lebegnek. 

Előzmény: fáradtolaj (436)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.27 0 0 437
kedves e. g.! Alatvalói státusz mell-et írsz. Hogy van eza szexizmus,stb ? Ölellek.
Előzmény: Törölt nick (435)
fáradtolaj Creative Commons License 2005.04.27 0 0 436
Kedves e. g.! Promónak ennyi elég is volt, most már elő a farbával. mikor jön a valódi produkció: a VÍZENJÁRÁS ? Babarczy Eszternek küldhetsz tiszteletjegyet, én befizetek, hátha dobok egy hátast cukaharával. Ölellek.
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 434

Kedves Jocó, EG megvédi magát, nem szorul senki "pátyolgatására" (egy feministáét gondolom egyenesen kikérné magának) de elvonatkoztatva EG-től, ez rémes egy hozzászólás, amit produkálsz.

"Magányában tipródik a gumiszobában, várja a napi beöntéseket..."  gonosz és gusztustalan, semmi másra nem jó, mint "belerúgni"  valakibe. De miért is? Ez itt egy vita - ha nem is mindig a legnemesebb eszközökkel, - és nem mások ego-rombolásának ( illetve kísérletének ) színtere.  

Előzmény: jocó (431)
elbéjé Creative Commons License 2005.04.27 0 0 433

Kedves uram.

"Közölte velem: a feminizmus az, aminek Ön identifikálja magát."

Hogy nem ezt közöltem, vagy ezt így biztosan nem közöltem, alighanem lényegtelen, nem vagyok én annyira fontos, hogy bárki vegye a fáradtságot szavaimat viszonylagos pontossággal értelmezni.

Mondjuk valójában fel sem merült bennem, hogy önnek a fogalom értelmezéséhez az én meghatározásomra lenne szüksége ahhoz, hogy esetleg egy röpke gondolat idejére felülvizsgálja a maga - szerintem - méltatlanul felületesen alkotott véleményét.

A polémiát azonban félek folytatni, mert olyan ösvényre kerültünk, ahol én nem ismerem a járást.  Ezt olvasom ugyanis a válaszában: "Én annál többet, mint amit Öntől, Önöktől kaptam, már régóta nem várok az emberektől. "  Először beleestem abba a csapdába, hogy gondolkodni kezdtem a szavain,  (én nem vagyok elidegenedett ) ráadásul ismét némi riadtsággal: végülis mit tettem? Mit is kaphatott tőlem, ami ezeket a keserű szavakat indikálta? (noha figyelmeztet: nem dühös és nem is kiábrándult) Aztán arra gondoltam, a válasz csak magában van, énnálam nincs megoldás. Ezért hát maradok híve és befejezem a társalgást.

Előzmény: Törölt nick (427)
jocó Creative Commons License 2005.04.27 0 0 431

Szia BabaLaci!

Észre fogja venni szerinted, hogy az a játék ami itt vele folyik, az hozzá képest olyan szinvonalú, mint amit Ő probált meg Babarczy Eszterrel..??? Csak Eszternek több esze van és ignorálja.. EG meg a nagy pénisz szeretete miatt nem tud átlépni, és alámerül a dagonyának..

Hetek óta nem látja, hogy vesztett, a kutyába se veszi senki, akiket megpróbált sértegetni azokról lehull, mert nem fogadják el partnernek...

Magányában tipródik a gumiszobában, várja a napi beöntéseket...

Akkora egóval rendelkezik, ha onnan leugrana az IQ-jára... szörnyethalna..

Kedves EG!

Hogy ne mond, hogy fikanickkek cikiznek.. én is 99 óta nevemmel és címemmel vagyok a fórumon.. kevés ilyen magasanművelt ostoba emberrel találkoztam...

Ha az önsajnálaton túl tudnál lépni, ha akikhez szólsz azokat partnernek és nem alattvalónak tekintenéd, ha el tudnál szakadni a magas elméleti tematikádtól az emberi értékek irányába, akkor még menthető vagy... így  elgépiesedsz, a mehacnika meg mint tudod roszdásodik.. én már hallom a csikorgást..

Te nem érzed?

jocó

Előzmény: Törölt nick (428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!