Keresés

Részletes keresés

nm' Creative Commons License 2021.07.09 0 2 4366

"Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július 1. után tudunk több információt közölni."

Engem meg a gyökeres változások érdekelnének a csapat háza táján.

kovi1123 Creative Commons License 2021.07.09 0 0 4365

Engem jobban érdekel, hogy kik lesznek a távozók és érkezők. Mikorra várható bejelentés ezzel kapcsolatban?

Bembi86 Creative Commons License 2021.07.08 -3 0 4364

mi van akkor - és ezt már csak a helyzet komolytalanságához igazítom - ha Laci 3 mosolyjellel megkérdezte Bodót, hogy mit csinálsz 2022 nyarától ?:) ez most megkeresés, nem megkeresés, felhívás keringőre?

amúgy Laci és a válogatott: 2011-ben, amikor nagyon forró volt Laci ügye, beszélgettem egy lagziban kb 3 órát Buday Danival. kíváncsi voltam hogy ő hogy látja.

azt mondta, hogy mindenkinek elege van az MKSZ-ből és Sinkából, de minden válogatott játékos pótolható - kivéve Nagy Lacit. ezért állt ki ő. hogy ne 3 átszállással menjenek Norvégiába, hogy ne az első meccs hajnalán essenek be az adott város hoteljébe, hogy ne kelljen 5 meccset ugyanabban a mosatlan szerelésben játszani, ami a végére már kiütötte a bőrüket, hogy ne 10 euró legyen a napidíjuk (állítólag a spanyoloknak 120 volt már akkor, és ők hívták meg a hotelben a mieinket egy kólára), hogy ne csuklós busszal utazzon itthon az edzőtáborban a válogatott, stb.

ezt így nem lehetett elmondani nyíltan, ezért lebegett a spanyol állampolgárság. hogy ameddig nem lesznek normális körülmények, addig ő nem lesz válogatott.

mindenki eldöntheti hogy kinek volt igaza, vagy kinek nem, egy dolog azonban biztosan nem volt az: Laci pótolható volt, mert nélküle jutottunk ki az olimpiára. 

Gozo Creative Commons License 2021.07.08 0 0 4363

Olvassak a sorok között?

"Elnézést Virág elvtárs ez az ítélet!"

Előzmény: Peppo vagyok (4362)
Peppo vagyok Creative Commons License 2021.07.08 0 0 4362

Ha vesztesz mindegy, hogy igazad van vagy sem.

Előzmény: Gozo (4361)
Gozo Creative Commons License 2021.07.08 0 0 4361

És kinek van igaza?

Ez a legfőbb kérdés, az hogy ki nyer ebben a perpatvarban az lehet már előre lejátszott...

Előzmény: Peppo vagyok (4359)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.08 0 3 4360

Olyan életszerűtlen ez az egész. Alelnök vagy a szövetségben és egy ilyen dologgal előállnak veled szemben. Ki az, aki ne használna fel minden lehetőséget, ha alap nélkül vádolnák? 
Legyen úgy, hogy Laci mond igazat, de akkor is ez a helyzet bizonyítja, hogy a szövetségi feladat és a veszprémi feladat nem fér meg egymás mellett. 

Előzmény: Gozo (4358)
Peppo vagyok Creative Commons License 2021.07.08 0 1 4359

Minek? Ő itt veszteni fog.

Előzmény: Gozo (4358)
Gozo Creative Commons License 2021.07.08 0 0 4358

Hát kérjen segítséget.

Nem Szűcs az egyetlen ügyvéd az országban...

Előzmény: Peppo vagyok (4357)
Peppo vagyok Creative Commons License 2021.07.08 0 1 4357

Nem is ez a lényeg. Laci most olyan személlyel áll szemben, aki sokkal okosabb és rutinosabb is ezen a területen, mint ő. Vesztésre van ítélve, gyorsan zárnia kellene ezt a dolgot.

Előzmény: Gozo (4356)
Gozo Creative Commons License 2021.07.08 0 0 4356

Én továbbra sem tenném le egyik fél mellett sem a voksomat, hogy ki mond igazat.

Az is lehet hogy mind a kettő fél mond igazat de valótlant is.

Viszont nekem már a szegedi vezető VAKSZ-os szereplése során is az jött át, hogy valami nem teljesen kerek abban amit mond. 

Most úgy tekintenek rá mint a grál lovagra de van egy gyanúm hogy ott sincs minden rendben.

Persze mindenki foglalkozzon a saját dolgával, viszont ez az SMS-es ügy már ezen túlhaladt és ezt most már rendezni kell valahogy.

Előzmény: Psenior (4355)
Psenior Creative Commons License 2021.07.08 -3 0 4355

Nagyon szomorú, hogy így áll- és erről szól most a Magyar kézilabdaélet...

Sajnos nem merem hinni, hogy Laci teljesen tiszta ebben az ügyben, bár jó lenne pozitívan csalódni.

Viszont nem szabad szem elől téveszteni, hogy ez az egész cirkusz most kinek is kedvez? Ki robbantotta ki? Kinek is érdeke, hogy Veszprémben továbbra is "helyzet" legyen és ne a szakmával foglalkozzanak? Azt hiszem ki van ez találva. Nem akarom túlgondolni, de láttunk már olyat, hogy valaki útjában volt egy bizonyos birodalomnak. Itt viszont van a másik oldalon is egy hasonló erő. Talán az lenne a legjobb ha csendben elülne ez az egész...

lincoln osiris Creative Commons License 2021.07.08 0 1 4354

Polgári perben is működhet, sőt ott még egyszerűbb lenne SZEP-t sarokba szorítani.

Gozo Creative Commons License 2021.07.08 0 1 4353

Ez így van.

Hivatalos szerv megkeresése kell

Viszont a lehetőség adott

Előzmény: fecco007 (4350)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.07.07 0 0 4352

Rágalmazási pert indíthat NL, az már büntetőjogi kategória szerintem, emiatt pedig már kiadható, nem? 

Előzmény: fecco007 (4350)
birka_zoli Creative Commons License 2021.07.07 0 0 4351

Köszi, de ciki, ha ez így volt. 

Előzmény: r.tonyo4 (4346)
fecco007 Creative Commons License 2021.07.07 0 1 4350

Csakhogy a szolgáltató ilyen cicaharcban nem fog adatot szolgáltatni. Azt csak az arra feljogosított szervek kérhetik.

Előzmény: Gozo (4348)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.07.07 0 0 4349

Igen, ezért gyenge trükk 

Előzmény: Gozo (4347)
Gozo Creative Commons License 2021.07.07 0 1 4348

Az is látszik a szolgáltató rendszerében. Felépült a hívás vagy sem...

Előzmény: Karvaly91 (4345)
Gozo Creative Commons License 2021.07.07 0 1 4347

A szolgáltató simán megtudja mondani, hogy ki bontotta a hívást...

Előzmény: r.tonyo4 (4346)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.07.07 0 2 4346

A gyenge trükk szerintem az, hogy megcsörgetsz egy számot de nem várod meg mire egyet teljesen kicsöng, majd bontod a vonalat. Ilyenkor nálad a kimenő hívás megjelenik, de a hívott félnél semmi. Erre lehet azt mondani hogy hívtalak, kinyomtál és a híváslistádból törölted a nem fogadott hivásomat.

Előzmény: birka_zoli (4343)
Karvaly91 Creative Commons License 2021.07.07 0 2 4345

Kicsöngés előtt kinyomja a telefont.

Előzmény: birka_zoli (4343)
Marton 55 Creative Commons License 2021.07.07 0 1 4344

Mondjuk Borozzan ügyre visszatérve áprilisban emlékszem a klub tévében Laci nyilatkozatára. Amibe az volt,hogy Borozan teljesen jól beilleszkedett a csapatba és ezért is hívják le a + 1 évet! Erre a vakszban pont az ellenkezőjét halhattuk tőle !Laci körül nincs valami rendben mostanság ez amúgy nem lehet véletlen....

birka_zoli Creative Commons License 2021.07.07 0 2 4343

Sztem meg azért a pick adott ki közleményt, mert a vakszban NL Szűcsernőzött egy sort miszerint Ő akarta tisztázni a dolgot, csak kinyomták... 

És ti értitek, h mire céloz a pick a gyenge trükk említésével? 

szaky23 Creative Commons License 2021.07.07 0 0 4342

Azért  a Kallman ügyben  is volt mismásolas Szűcs  és a klub részéről ....

Azért ők sem szentek, ennek az ügynek jelen pillanatban  bizonyítékok bemutatásának hiányában nem láthatunk tisztán! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.07 0 0 4341

Szerintem végtelenül egyszerű a dolog. Valaki bedobta ezt a témát a médiába. 
Tessék az üzeneteket átadni a médiának, feltölteni social médiába, és tiszta képet kap mindenki. 
Ha Laci mond igazat, az szuper, hiszen végre újra elkezd a klub és ő is hitelessé válni. Ha nem, akkor egy út van, papír az asztalon és egy üres doboz, amibe 15 perc alatt lehet a személyes tárgyakat bepakolni. 

Előzmény: Csehov doktor (4340)
Csehov doktor Creative Commons License 2021.07.07 -1 0 4340

Hát, erről nem engem kell megkérdezni, de tippjeim vannak. Sejtésem szerint mivel Bodó játékjoga a Szegedé, ezért ők nyilatkoznak (az is lehet, a játékos csak a klub engedélyével nyilatkozhat, nem tudom). A közlemény pedig gondolom azért került kiadásra, mert amíg forró a téma, gyorsan tudnak rá reagálni, másrészt pedig zavartalanul mondhatják el saját narratívájukat az ügyről, így védve álláspontjukat. Ezek csak sejtések, logikusabb magyarázatot hirtelen nem tudok. A menedzseriroda közleménye pedig egy nesze semmi fogd meg jól maszatolós szöveg, amivel ki akarnak maradni a csörtéből, pedig az se lehetetlen, hogy ők az elindítói...? Ne felejtsük, pár éve ugyanez az iroda már Hornyák Dórinál is kavarta a bizonyost a lányoknál...

Előzmény: tusek80 (4337)
tusek80 Creative Commons License 2021.07.07 -1 0 4339

Laci azt nyilatkozta valahogy így mondta azt hiszem: érdemes lenne utánanézni hogy ki keresett meg kit és mikor.

Nyilván nem a Szeged csapatára gondolt. Tehát ha igaznak vesszük amire célzott vagy Ricsi kereste meg a Veszprémet hogy szeretne távozni Szegedről vagy a menendzsere kereste meg a Veszprémet, nem tudni mi az igazság.

De ha így történt miért a Szeged ad ki közleményt? Miért nem Bodó védi magát vagy miért nem a menedzser-iroda?

Előzmény: Marton 55 (4338)
Marton 55 Creative Commons License 2021.07.07 0 2 4338

Lacinak mondjuk ez egy olyan megnyilvánulása megint mikor azt nyilatkozta ,hogy gerincproblémája végett nem jön  a válogatottba....!Mindenki azt hisz amit akar de Lacinak  sok vaj van a füle mögött..

tusek80 Creative Commons License 2021.07.07 -1 1 4337

Én azt nem értem hogy a Szegednek miért kellett közleményt kiadni?

Miért nem Bodó Ricsi adott ki közleményt?

Miért nem a menedzseriroda adott ki közleményt? Miért csak reagáltak? Mondták nekik?

Előzmény: Csehov doktor (4336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!