"Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július 1. után tudunk több információt közölni."
Engem meg a gyökeres változások érdekelnének a csapat háza táján.
mi van akkor - és ezt már csak a helyzet komolytalanságához igazítom - ha Laci 3 mosolyjellel megkérdezte Bodót, hogy mit csinálsz 2022 nyarától ?:) ez most megkeresés, nem megkeresés, felhívás keringőre?
amúgy Laci és a válogatott: 2011-ben, amikor nagyon forró volt Laci ügye, beszélgettem egy lagziban kb 3 órát Buday Danival. kíváncsi voltam hogy ő hogy látja.
azt mondta, hogy mindenkinek elege van az MKSZ-ből és Sinkából, de minden válogatott játékos pótolható - kivéve Nagy Lacit. ezért állt ki ő. hogy ne 3 átszállással menjenek Norvégiába, hogy ne az első meccs hajnalán essenek be az adott város hoteljébe, hogy ne kelljen 5 meccset ugyanabban a mosatlan szerelésben játszani, ami a végére már kiütötte a bőrüket, hogy ne 10 euró legyen a napidíjuk (állítólag a spanyoloknak 120 volt már akkor, és ők hívták meg a hotelben a mieinket egy kólára), hogy ne csuklós busszal utazzon itthon az edzőtáborban a válogatott, stb.
ezt így nem lehetett elmondani nyíltan, ezért lebegett a spanyol állampolgárság. hogy ameddig nem lesznek normális körülmények, addig ő nem lesz válogatott.
mindenki eldöntheti hogy kinek volt igaza, vagy kinek nem, egy dolog azonban biztosan nem volt az: Laci pótolható volt, mert nélküle jutottunk ki az olimpiára.
Olyan életszerűtlen ez az egész. Alelnök vagy a szövetségben és egy ilyen dologgal előállnak veled szemben. Ki az, aki ne használna fel minden lehetőséget, ha alap nélkül vádolnák? Legyen úgy, hogy Laci mond igazat, de akkor is ez a helyzet bizonyítja, hogy a szövetségi feladat és a veszprémi feladat nem fér meg egymás mellett.
Nem is ez a lényeg. Laci most olyan személlyel áll szemben, aki sokkal okosabb és rutinosabb is ezen a területen, mint ő. Vesztésre van ítélve, gyorsan zárnia kellene ezt a dolgot.
Nagyon szomorú, hogy így áll- és erről szól most a Magyar kézilabdaélet...
Sajnos nem merem hinni, hogy Laci teljesen tiszta ebben az ügyben, bár jó lenne pozitívan csalódni.
Viszont nem szabad szem elől téveszteni, hogy ez az egész cirkusz most kinek is kedvez? Ki robbantotta ki? Kinek is érdeke, hogy Veszprémben továbbra is "helyzet" legyen és ne a szakmával foglalkozzanak? Azt hiszem ki van ez találva. Nem akarom túlgondolni, de láttunk már olyat, hogy valaki útjában volt egy bizonyos birodalomnak. Itt viszont van a másik oldalon is egy hasonló erő. Talán az lenne a legjobb ha csendben elülne ez az egész...
A gyenge trükk szerintem az, hogy megcsörgetsz egy számot de nem várod meg mire egyet teljesen kicsöng, majd bontod a vonalat. Ilyenkor nálad a kimenő hívás megjelenik, de a hívott félnél semmi. Erre lehet azt mondani hogy hívtalak, kinyomtál és a híváslistádból törölted a nem fogadott hivásomat.
Mondjuk Borozzan ügyre visszatérve áprilisban emlékszem a klub tévében Laci nyilatkozatára. Amibe az volt,hogy Borozan teljesen jól beilleszkedett a csapatba és ezért is hívják le a + 1 évet! Erre a vakszban pont az ellenkezőjét halhattuk tőle !Laci körül nincs valami rendben mostanság ez amúgy nem lehet véletlen....
Szerintem végtelenül egyszerű a dolog. Valaki bedobta ezt a témát a médiába. Tessék az üzeneteket átadni a médiának, feltölteni social médiába, és tiszta képet kap mindenki. Ha Laci mond igazat, az szuper, hiszen végre újra elkezd a klub és ő is hitelessé válni. Ha nem, akkor egy út van, papír az asztalon és egy üres doboz, amibe 15 perc alatt lehet a személyes tárgyakat bepakolni.
Hát, erről nem engem kell megkérdezni, de tippjeim vannak. Sejtésem szerint mivel Bodó játékjoga a Szegedé, ezért ők nyilatkoznak (az is lehet, a játékos csak a klub engedélyével nyilatkozhat, nem tudom). A közlemény pedig gondolom azért került kiadásra, mert amíg forró a téma, gyorsan tudnak rá reagálni, másrészt pedig zavartalanul mondhatják el saját narratívájukat az ügyről, így védve álláspontjukat. Ezek csak sejtések, logikusabb magyarázatot hirtelen nem tudok. A menedzseriroda közleménye pedig egy nesze semmi fogd meg jól maszatolós szöveg, amivel ki akarnak maradni a csörtéből, pedig az se lehetetlen, hogy ők az elindítói...? Ne felejtsük, pár éve ugyanez az iroda már Hornyák Dórinál is kavarta a bizonyost a lányoknál...
Laci azt nyilatkozta valahogy így mondta azt hiszem: érdemes lenne utánanézni hogy ki keresett meg kit és mikor.
Nyilván nem a Szeged csapatára gondolt. Tehát ha igaznak vesszük amire célzott vagy Ricsi kereste meg a Veszprémet hogy szeretne távozni Szegedről vagy a menendzsere kereste meg a Veszprémet, nem tudni mi az igazság.
De ha így történt miért a Szeged ad ki közleményt? Miért nem Bodó védi magát vagy miért nem a menedzser-iroda?
Lacinak mondjuk ez egy olyan megnyilvánulása megint mikor azt nyilatkozta ,hogy gerincproblémája végett nem jön a válogatottba....!Mindenki azt hisz amit akar de Lacinak sok vaj van a füle mögött..