Keresés

Részletes keresés

hadd ne Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3192
Szeretem. És eszem is, pedig igazán szeretnék vigyázni az alakomra :)
Előzmény: tigristomi (3191)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3191
Te szereted? Sok lany nem eszik, mert allandoan vigyaznak az alajukra.
Előzmény: hadd ne (3190)
hadd ne Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3190
Tudom :)
Előzmény: tigristomi (3186)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3189
Az otletehez nincs is kozom, se az otlet tamogatasahoz. Tolem fuggetlen volt.
Előzmény: Jablko (3187)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3188
Mondjuk igy utolag azt mondom, nem rossz dolog. :)
Előzmény: tigristomi (3185)
Jablko Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3187

Nekem sincs, néha írogatok bele. :))))

Tomi, ez érdekes kijelentés volt.

Előzmény: tigristomi (3185)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3186
Kulonben tenyleg szeretem a csokit.
Előzmény: hadd ne (3183)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3185
Semmi kozom a zart koru klubhoz, csak annyi, hogy en belephetek.
Előzmény: hadd ne (3183)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3184
Bocs, azt hiszem immunis vagyok arra amit mondasz.
Előzmény: azul (3173)
hadd ne Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3183
Szó se lehet róla :) Pláne, hogy ki vagyok rekesztve ... :)
Előzmény: tigristomi (3182)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.24 0 0 3182
Arra gondolsz hogy gondoltal ra hogy talalkozol velem, es meglepsz egy kis csokival?
:)

Ez kedves, koszonom.
Előzmény: hadd ne (3178)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3181

Ki kérdezte anno a husis könyvet? (Mi a baj a húsevéssel?)

Ezt a választ kaptam:

"Nincs már belőle, de nem volna rossz újra kiadni."

LazyChick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3180
:(( Én is...
Előzmény: Vik 23 (3177)
Jablko Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3179
Vik! Ne fájdítsd a szívem. Ez nagyon szomorú. Sajnálom.
Előzmény: Vik 23 (3177)
hadd ne Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3178

Micsoda diszkrimináció! Kirekesztenél csak azért, mert nem úgy eszem ahogy te? :) Csakazért sem kapsz csokit se ha találkoznánk.... :)

Jó lesz ott a hangulat, termékeny a beszélgetés, a sok egyetértő ember ... :)

Előzmény: tigristomi (3171)
Vik 23 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3177
Például azért nem érdemes, mert a keresztapám néhány hete halt bele az influenza elleni oltásba.
Előzmény: LazyChick (3175)
Jablko Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3176

Helló Lustaság!

Van egy könyv az oltásokról, még én sem szereztem be, de hamarosan sort kerítek rá. Neil Z. Miller: Védőoltások (Kérdések és kételyek)

Kell az aszaló? Nyami, mennyi aszalt gyümölcsöt csinálunk majd vele! Ha nem veszel, majd csinálok neked ajándékba! :))) Mármint aszalt gyümölcsöt.

Előzmény: LazyChick (3175)
LazyChick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 3175

Komolyan nem érdemes? És miért?
Engem beoltottak idén, és ezen a télen kivételesen nem is lettem beteg... de "fokhagymakúráztam" is hétvégenként, meg sportoltam, lehet, hogy inkább ez az oka...

Előzmény: petike23 (3174)
petike23 Creative Commons License 2005.03.21 0 0 3174

Hello Stoner !

"Te ebben az elmúlt télben hányszor voltál beteg?"

Hál`Istennek, nem szoktam beteg lenni. Ha úgy érzem, hogy "bujkál" bennem valami, akkor forró mézes tea, forró fürdő, és sok vitamin.

" De azért, gondolom, rendesen beoltottad magad..."

Sohasem oltatom be magam influenza ellen, mert nem érdemes.

A gyerekkori oltásokat (BCG, stb.) természetesen megkaptam.

Üdv: Péter

Előzmény: Stoner (3162)
azul Creative Commons License 2005.03.21 0 0 3173

"Az egeszseg osszetett dolog, osszetettebb mint ahogy azt tanitjak az egyetemeken."

Ez olyan fárasztó! Komolyan! Halvány lila hagymád nincs arról, hogy ott mit tanítanak. Arról például még egy gyógyszerésznek is eleget, hogy felismerje ha pszichésen nem 100-as valaki. Így az egészség komplex mivolta mindjárt csorbát szenved, mert azt még ott is úgy gondolják, hogy az egészség fizikai és lelki összetevőből áll.

"Aki holisztikusan szemleli az embert, annak nincs semmi meglepo az ilyen esetekben, hogy ez ezt eszi, a masik azt, megis ennek ilyen baja van, a masiknak olyannak."

Aki meg úgy szemlél mint én az szerint az emberek között igen nagy eltérések lehetnek. Emiatt nem lepődik meg azon, ha az egyiket elfújja az első nyári fuvallat, míg a másik túlél akármilyen járványt, teljesen függetlenül az életmódjától. Sok múlik az illető élethez való hozzáállásán, és szintén sok a szüleitől hozott tulajdonságokon, a környezeten, a társadalmi helyzetén, és még ami itt eszembe sem jutott. Te csak egyféleképpen működő embert bírsz elképzelni, de ha kinyitod a szemed és körülnézel látnod kell, hogy ezernyi gondolkozási forma, megközelítés létezik, és bizony szinte mind tud pozitívumot felmutatni. Különben is, mivel jobb a te általad favorizált gondolkodás a többinél. Egészségesebb vagy? Tovább élsz? Más az életminőséged? Zavarnia kellene, hogy ezekre a kérdésekre olyanok is igennel válaszolhatnak akik veled szöges ellentétben élik az életüket. Isznak, esznek, jól mulatnak, és a végén kilencven éves korukig élnek, egészségben szellemi frissességben. Akkor ők mit csináltak rosszul? Amit te kínálgatsz az egy olyan befektetés aminek a megtérüléséről nem tudsz megnyugtató adatokkal szolgálni.

"Ha vki gondolkodik, es tudja, az eredmeny sok resz dolognak az osszege, az helyesen tudja megitelni a resz dolgok sulyossagat."

De mi az eredmény?? Örökélet? Azt máshol is ígérnek. Hosszabb élet? Láttam már hosszú életet, és én speciel nem vágyom rá. Egészség? Sokan egészségesek enélkül is. Lelki béke? Na, az neked sincs, úgyhogy ez biztos nem, pedig ha valami sokat jelenthet az élet bármely területén, hát ez biztosan.

"Persze egy olyan embernek, aki szinte tokeletesnek tartja tudasat az adott teruleten, mikozben egyes dolgokat csak a fenti modjara tevesen tud megitelni, annak ugyis hiaba mond barmit is az ember."

Ezt szó szerint veheted magadra. Projekció!

Előzmény: tigristomi (3166)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3172
OK, irok.

Sokat ittam frissen keszitett repalevet, eleve is izlett, es csak megjobban megszerettem.
Szerintem olyan mint egy energia ital.

En pl. jobban szeretem, mint a friss narancslet, elotte azt is sokat ittam.
Előzmény: ddddddddddddd (3167)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3171
Itt tudsz jelentkezni abba a topikba, irhatasi jogra:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121322

Itt jon majd ra visszajelzes:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121324

Torteneti okok miatt zart koru, hogy ne legyen sok felesleges vita.

Az elv az, hogy a mar itt vagy masik vegetarianus topikokban megismert vegetarianusokat veszik fel.

T.
Előzmény: ddddddddddddd (3168)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3170
15 eve.
Előzmény: ddddddddddddd (3169)
ddddddddddddd Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3169
Te miota vagy vegetarianus?
ddddddddddddd Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3168
Ezen kivul voltam a vega klubban, de ott nem tudok valaszolni. Miert nem?
ddddddddddddd Creative Commons License 2005.03.20 0 0 3167

Helo, Tigristomi!

Legy udvozolve! Legyszi, irhatnal a kovetkezo e-mailcimre: maconka@yahoo.com.

Te hogy szeretted meg a repalevet?

Előzmény: tigristomi (3165)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.19 0 0 3166
sokan vannak akik szintén nem kapnak el semmit, pedig megesznek mindent, és magasról tojnak az egészséges életmódra.

Az egeszseg osszetett dolog, osszetettebb mint ahogy azt tanitjak az egyetemeken.

Aki holisztikusan szemleli az embert, annak nincs semmi meglepo az ilyen esetekben, hogy ez ezt eszi, a masik azt, megis ennek ilyen baja van, a masiknak olyannak.

Nyilvan akinek csokkent dimenzios a ralatasa ezekre, az emiatt teves kovetkezteteseket von le kulonbozo dolgokbol, vagy azt, hogy az hasznos ami nem az, vagy hogy egy hasznos dolog tulajdonkeppen semmit se szamit.

Ha vki gondolkodik, es tudja, az eredmeny sok resz dolognak az osszege, az helyesen tudja megitelni a resz dolgok sulyossagat.

Persze egy olyan embernek, aki szinte tokeletesnek tartja tudasat az adott teruleten, mikozben egyes dolgokat csak a fenti modjara tevesen tud megitelni, annak ugyis hiaba mond barmit is az ember.

T.
Előzmény: azul (3164)
tigristomi Creative Commons License 2005.03.19 0 0 3165
Haha,
szia Stoner, ez jo, tetszik. :)
Előzmény: Stoner (3159)
azul Creative Commons License 2005.03.19 0 0 3164

"Az antibiotikumokról sokszor az orvosok is csak fejcsóválva beszélnek"

Az antibiók nagyon hasznosak bírnak lenni, ha szükség van rájuk, és mondjuk nem ágyút rendelnek a verébre.

"Miért van az, hogy én tényleg semmiféle fertőző betegséget nem kapok el évek óta? Te ebben az elmúlt télben hányszor voltál beteg? Vagy a családod? (Nátha is..) De azért, gondolom, rendesen beoltottad magad..."

Ez még nem érv az életmódod mellett, sokan vannak akik szintén nem kapnak el semmit, pedig megesznek mindent, és magasról tojnak az egészséges életmódra. Mellesleg a cigaretta is csökkenti valamelyest a légúti fertőzések kockázatát.

Előzmény: Stoner (3162)
Stoner Creative Commons License 2005.03.19 0 0 3163
Hát igen. Én is felteszem magamnak sokszor. Különösen itt. Most megfogtál. Szeretem az embereket. Nem tehetek róla.
Előzmény: azul (3160)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!