FLA is régi kedvenc, Delirium már nem jön be......ja tényleg , most hallottam, hogy Bill Leeb bácsi végleg abbahagyja a zenélést, állítólag eladta az összes hangszerét.....:((
KMFDM-ről irtam most egy nem túl fényesre sikeredett beszámolót a gothic.hu-ra de még csak most fogom elküldeni sz'l pár nap. Kib**tt sok meló meg szarság van, nemigazán jött az ihlet az íráshoz:-(
A Corvus Corax bár nem industrial, de zseniális autentikus mediaeval zene.
A Tanzwut meg ugyanazokból áll, kivéve Davi kedvencét Ardort..És lényegében kábé ugyanaz, csak modern hangszerek is szerephez jutnak, mint pl. gitár:-))
Ramstein és Corax keverék:-D
VOlt már itt a Tanzwut a szigeten egyik évben. Sajnos nem láttam, csak Németországba őket kétszer. Remélem jönnek hozzánk is bár, ahogy most idén ez a Corax is el lett cseszve...
A Katatonia nagyon jó, de teljesen más stílus.
A Das Ich is remek kis zene, sajnos idén elmosta az eső, nem sokat láttunk belőle:-(
Na erről beszéltem szivem...még véletlenül sem akkor lesznek németbe amikor mi:-(:
KMFDM December 1 - Rohre - Stuttgart, Germany December 2 - Les Caves du Manoir - Martigny, Switzerland December 3 - Reitschule - Bern, Switzerland December 4 - Dynamo - Zurich, Switzerland December 5 - The Village Venue - Dublin, Ireland December 9 - CDK MAI - Moscow, Russia* December 10 - Port Club - St. Petersburg, Russia*
Mostmár csak svájci dátum van
Pedig az a Zurich még jó is lett volna, ha 18-án lenne ..nincs is messze Lahr-tól:-)...
Nekem is ez volt életem egyik legjobb koncertje, pedig aztán koncertélményekben nem szűkölködöm:-))
Iszonyat mennyiségű koncertet láttam már életem során, jó pár kiválót is.
Köztük egy csomó olyat, amire szintén 10 éve várok, mint pl. NIN, Young Gods, Skinny,Ministry... stb.. de azt hiszem, hogy ez majdnem mindent felülmúlt, pedig azt hittem hogy ezeknél nagyobb élményem már soha nem lesz.
Legalábbis 3 napja nem tudok másra gondolni, elvagyok varázsolva teljesen:-)
Jól van mindegy, csak kíváncsi lettem volna más képeire is..
én azt mondtam Saschának, hogy it was the experience of a lifetime, és tényleg... nem vagyok nagy koncertre járó, de eddig még 2 másik olyan bulin voltam (Psychotic Waltz, Therion), ami élményben ehhez fogható.
én telefonkamerával lúzerkedtem, ha van köztük értékelhető, feltöltöm őket vhova... de nem hinném, hogy van :-(