Én meg, most, hogy nézegetem ötlet-noteszomat, észrevettem, hogy egy régebbi rím nincs kihúzva, ami elvileg azt jelenti, hogy nem használtam fel. Valszín igen, csak elfelejtettem kihúzni, de inkább legyen itt mégeccer, mint kimaradjon:
Has senki nincs a grundon, akkor rúgjuk a bőrt, no, csak, ha nincs épp hascsikarásom... Ha szabad a pálya, foci!
Persze, ha nem fáj a poci...
Szerinted rosszul esett a visszavonuló kézilabdázónak, hogy az uccsó meccsén a lába közt dobtam át lehelletfinom mozdulattal a labdát? Zavarja Kökényt-e
A kiosztott kötényke?
Mivel az öreg honvéd főzött a gyakorlaton a szakasznak, mindig ugyanazt a kaját kapták (csak kimondva kecske)
A századoz a koros tápozta,
A standard menü: toroskáposzta.
Az a bizonyos "első vacosra" a lagzi után Bár igen-igen nagyon szeretlek én,
Hogy kerül a rántott szeletre kén?
Kétszer ad, ki gyorsan ad... Olyan gyorsan vágott a szöszi képen,
Azt sem tudtam mondani: köszi szépen!
Idétlen egy szponzornév, az tuti... Ez a reklám: "McKenzie"
Hogy néz majd a mezen ki?
Alacsony fizetést ajánlottak, de még ezt is elfogadtam. Nem fizet, csak fele bért,
De még ez is belefért...
A Sebhelyesarcúról íródó maffia-színdarabomba még bele sem fogtam, viszont a bohózattal már elkészültem! Még nincs meg a "Scarface",
Viszont a farce kész!
A második az nem mű, hanem comment a műre magára: Kecske ez vagy kín, nem érdekel, úgyis angolul van... (De a comment azé' rímel! - hát úgy ámmal-ímmel...)
Szerintem az üzletben tudják, milyen oldószerrel jön le a pacni, amit a csajok a ruhámon ejtettek? asszem, felhívom a festékboltot,
Mivel ejtettek a besték foltot?
Az inas először találkozik életében az energiamentes üdítővel, néz is rendesen! Lenyűgözi az ámuló lakájt
A sohasem látott Cola Light.
Orvosi tanács egy vén hazatalálónak Etelköz után Ha kend elindul honfoglalni,
Isten biz' a lón fog halni!
És a végén... add, uram, hogy ez ne újrafelf legyen!!!
A zsarnoki hatalom válogat a művészek között Azt mondja az önkényuralom:
Ady rulez, Örkény unalom!
Hiányod már a hét elején oly búskomorrá tesz, hogy az átragad apukám anyukájára is
Ma milyen nap van? Kedd. Nem vagy itt.
Lelombozza rosszkedvem nagyit.
Cím se kell neki
Az iszákosok kiabálnak teli torokkal
Teli asztalt ide, Tokajbeli borokkal!
Csudálkozásomnak adok kifejezést a ritka és drága hal láttán, amit egy olyan kietlen helyen fogtak ki, ahol a környezet még a denevérek megélhetését sem biztosítja
Rettentő pénz, mit e sőreg ér, Benő!
Hisz errefelé még a bőregér se nő..
Gro, a regényes Szecska/szegényes recska ippeg a Te föladványodra született töllem. Jó, jó, így Recskkel nem lopós, mondjuk lenyúlós...Persze mostanság töllem még ijen se tellik.
CSABEE!!!
Először is: megtiszteltetésnek veszem, hogy tőled lophattam! Avagy jobbtól nem szégyen :) Amúgy is, az utóbbi időben igencsak szerényen fedezgettem föl újra másokét, előbb-utóbb robbanni kellett a bombának :)
Persze, vehetjük úgy is, hogy 3:1-re nyertem, mert te csak egyetlenegyet tudtál felfrissíteni az enyéim közül (szent a béke/bent a széke), igaz, ez már másod-újrafelf, mert valaki (tán ses?) már megtalálta egyszer :)
Skandináv csajom kirabolt az Erdélyi túránk közben Míg néztem, milyen szép a Csorba-tó,
Zsákomból a pénzem mind elcsórta Bo.
Angol börtön őre magyarázza, hogy melyik női elítélt okozta erekcióját Akitől így áll a brokim,
Az nem más, mint a rabló, Kim!
Lopott ötletet kivitelez Maglovasít,
Megvalósít.
Más könyvekből összekomposztált műve megjelente után plágium miatt lecsukták, a hírhedt táborban pedig nyoma veszett Kiadták a szecska-regényt,
El is nyelte Recsk a szegényt!
Ez 3 plusz ÁFA.
Te jössz!
UI: Amúgy, ha újrafelfekkel lehet téged idecsalogatni, akkor kimásolom az összes eddigi rímedet, és lassanként adagolom majd. Nekünk megéri :)))
Mindössze 3 lopóssal jössz! (Maradona, Papp Laci, Mörtel)
Úgy látszik, csak a sportolós rímeimet méltatod figyelemre... :-))
Azért nyomok pár rímet, hátha én is írhatok majd egy-két lopóst!
Nagy Timi kritikája (nem értek vele egyet!) Igazán jól ô se szúr
-Vallja ezt egy ôszes úr
Az sem baj, ha megeszik a tetômet, lényeg, hogy a kedvenc Vasas-játékosaim pályára lépnek! Perceg a szú, de perceghet ô,
Fô, hogy játszik Herczeg, Petô
Egy önkielégítô vágya "Gyártok" spermát alkarommal ládaszám,
De kerülhetne ez alkalommal rád a szám?
Ha idegenben nyer a csapat, az építkezés is jobban halad Végeredmény: kettô-öt,
A beton is ettô' köt!
Visszaköltözhetett a verandáról a nagypapa Amióta bent a széke,
Elmondhatom: szent a béke.
Cserbenhagyott az esélyes zöldségzabáló paci a lovin Rosszalló pillantást vetek Ráróra,
Erre a mihaszna retekváróra
Szasztok,
végre volt szusszanásnyi időm, született pár... Íme:
Ukrán maffiózó orális szexre utasítja kurváját "Jer, te cafka Vali, szíjj!"
Parancsolta Vaszilij.
Pótkávé-alapnyagból készült ízesítőszerének zacskója pont a kocsiban szakadt ki... Belepte műszerfalát a
Kiömlött fűszer-maláta.
Détári búscúmeccén, Felsőpatonyban az egykori argentin fenomén is vállal 10 percet, ami elég is ahhoz, hogy bebőrözze az MTK-s játékost Figyelitek Maradonát,
Hogy jutott a Madaron át?
Hát önt mi miatt jelentette fel ez az alak? - kérdem a szabót - A félreszabott dzseki miatt? Nem, derül ki, hanem egy másik ruhadarab okán - A kabátért pereli? - Nem,
Az ok a pelerinem...
A határozat megszületett ugyan a tyúkok napjáról, de azt nem említi, hogy ez az év mely napján legyen Nem mondja a diktátum,
Hogy mikor lesz a tik-dátum.
Legnagyobb boxolónk Finnországba látogatott Meglepték ott Papp Lacit:
Kapott egy szép lapp pacit!