Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2017.05.04 -2 0 8936

De Gáááz !!!

Előzmény: medve talp (8933)
Boondoggle Creative Commons License 2017.05.04 0 1 8935

"United States public debt-to-GDP ratio was 71.8%, according to the CIA World Factbook,[2] or 104.5%, according to the IMF including external debt.  "

Ez konkretan PARASZTVAKITAS !!

az egyetlen mervado szam az a TARTOZAS/BEVETEL aranya !!!! 

a GDP egy kepzeletbeli szam, amit qrva konnyu befolyasolni, lassd Kina "szellemvarosai" amik mind beleszamitanak a GDP-be azon az erteken amit az alam megallapit mint eladasi ar, valosagban az ertekuk kozel NULLA :o)))

na szoval az USA koramnynak van minden evben ADO BEVETELE, es van egytartozasa ennek aranya 4x tobb penzel tartozik mint ami az adokbol bejon !!! 

az igazi szam tehat 400% es ezzel konkretan a vilag 3. eladosodott allama vagyunk. 1:JAPAN 900%  2: GOROGORSZAG 475%   3:USA 400% 

Persze jo amerikai modjara lehet tagadasban elni, de a valosag konkretan ez :o(

Előzmény: medve talp (8931)
Siphersh Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8934

Lol, ez jó.

Előzmény: medve talp (8933)
medve talp Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8933

Brum brum bruhahahaha!

En megmondtam mar honapokkal ezelott a PM kinevezese elott, hogy Soros mar a feher haz spajzaban van barki meglassa!

De akkor meg a lovas felek abban hittek abban hogy Orban a baratja, valoban meghivta, akkor meg jo volt trump :-))))))))

2017. MÁJUS 3. SZERDA 

SOROS FEDETT KAPCSOLATA TRUMP ELNÖK VEJÉVEL

http://magyaridok.hu/kulfold/soros-fedett-kapcsolata-trump-elnok-vejevel-1654333/

azt a tényt, amit eddig Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és főtanácsadója eddig rejtegetett. Nevezetesen azt, hogy partnerei, mint erről a Wall Street Journal cikke címében is kiemeli, George Sorost és a Goldman Sachs bankházat is magukba foglalják.

5rdfc3 Creative Commons License 2017.05.04 0 2 8932

erdekes ez az eladosodottsag       amit irsz IGAZ     csakhogy japan meg az usa-nal is jobban el van adosodva      tehat az a teny hogy ennek a 2 geci orszagnak szabad   a magyaroknak NEM szabad       nem kell elhinni - pedig 1985 ota elek ott is - de az usa-nak vannak reszei ami engem afrikara emlekeztet     kis tulzassal persze hiszen itt pl nincs ehezes de afrikaban van nehol

Előzmény: rhénai (8930)
medve talp Creative Commons License 2017.05.04 -2 0 8931

A LÉNYEG az hogy az USA mint állam katasztrofálisan e l a d o s o d o t t !

HULYESEG!  Elébb nézz mar utána mielőtt benyomod a nagy kamu infóidat!

KINA, JAPÁN sokkal rosszabb helyzetben van!

Három éven belül összeomolhat a világ második legnagyobb gazdasága

2016. október 11. 16:20    

•   A kínai bankoknak 1700 milliárd dollárnyi friss tőkét kell bevonniuk, hogy a hitelezésből fakadó veszteséget fedezni tudják az S&P jelentése szerint. Elemzésük szerint a hivatalos 2 százalékos nem teljesítő hitelállomány valójában jóval magasabb; 5,6 százalék, más elemzők szerint viszont előfordulhat akár az is, hogy a kínai hitelek 15-35 százalékát nem fizetik. 
  • Az IMF is figyelmeztette Kínát, amely szerint a világ második legnagyobb gazdaságának hitelezési növekménye fenntarthatatlan, az ország cégei 18 000 milliárd dollárnyi adósságon ülnek, ami pedig a kínai GDP 169 százaléka.

csak összehasonlításnak a sok usa utalónak. 

• United States public debt-to-GDP ratio was 71.8%, according to the CIA World Factbook,[2] or 104.5%, according to the IMF including external debt.  
  •  
  • 66.6% of US public debt is owned by US citizens, banks, corporations, and the Federal Reserve Bank;[6] approximately 1/3 of US public debt is held by foreign countries - particularly China and Japan.
Előzmény: rhénai (8930)
rhénai Creative Commons License 2017.05.04 0 0 8930

A LÉNYEG az hogy az USA mint állam katasztrofálisan e l a d o s o d o t t !

medve talp Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8929

Gorka? asszem az Orban kormanyba probalt eloszor simulni, nem kapott security clearencet ott.

Igen, D209 ellen....

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=24719487&t=9074150

Előzmény: Maule (8917)
medve talp Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8928

Mikozben mar tudta, nyomozott FBI a Trump stafferek utan is, hogy kulfoldi ugynokok. De arrol nem kellett sajtotajekoztato. 

Azert ne hagyd mar ki - meg a CNN is elismerte, pedig azok 1000% Hillary partiak - hogy OBAMA UTASITOTTA EL, hogy szoba hozzak a Trump elleni nyomozast!

Kulon ironizált a CNN hogy úgy latszik Obama jobban törődött a valaszatsokba be nem avatkozással mint az FBI vezetője aki csak saját magát védte.

Es hogy miért tet(het)te Obama?  

hat ugye az a rasszista fotó amit HILLARYEK kezdtek el keringetni róla a választások alatt 2008-ban mely nyomot hagy egy afrikai emberben... de az afroamerikai feleségében meg pláne!

1. http://doingadvancework.blogspot.sg/2016/09/hillary-clinton-campaign-in-2008-sent.html
  2. https://www.romper.com/p/what-did-michelle-obama-say-about-hillary-clinton-during-the-2008-election-20073
Előzmény: Maule (8926)
Well Creative Commons License 2017.05.04 0 1 8927

azt olvastam, eltem Joburgban egy darabig munkabol kifolyolag, nem kivanom senkinek sem, bar fantasztikus erzes azt a foldet taposni ahol az egesz emberiseg elkezzdodott, de az orszag nagyon rizikos :o(

Előzmény: Maule (8914)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8926

Nezem azt az FBI chiefet, oh, neki kotelessege volt a sajtotejeloztato a valasztasok elott, Clintonrol. Mikozben mar tudta, nyomozott FBI a Trump stafferek utan is, hogy kulfoldi ugynokok. De arrol nem kellett sajtotajekoztato. Pedig Flynn zuros ugyleteit mar tudta akkor. de ilyen a vilag. Csukjuk be most egy percre a szemunket, es kepzeljuk el, milyen lenne, ha Hillary-nak lenne Mar-A Lagoja, Feher haza, titkos visitor loggal.

Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8925

En jol leszek, Trump alatt. 2 gyerekem, egyik Obamacare-en, teljesen egeszseges, oruljon barki biztosito neki, hogy fizet. Masik pre-existing, most epp felesege biztositasan,  a nagy koltseg neki akkor volt, amikor mi Obama 26 eves korig biztositason, aldott legyen Obama neve, orok idokig. Ha nem lett volna, beleszegenyedtunk volna. Akkor jott a koltseges kezeles, amikor 20 eves lett. Olyan biztositasa volt igy, mint congress tagjainak, azaz minden covered. Asszem Obama kiterjesztette AHC-t a haz tagjaira - azaz ok is elvesztik azt, csaladjuk is, ha leszavazzak, es ugy tudom, igen szeretik.

Előzmény: Maule (8924)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8924

Es ugy latnam, milyen kolcsonei vannak Kinabol, Oroszoktol - mert az mar teljesen kitalalhato, hogy tervezett tax reform o csaladjanak lesz szuper. Ja, masoknak is, es igy oriasi luk a budgetben. De yes! kisember is kap kicsi adokedvezmenyt, de amit a top 5 kap! Es ok majd jobba teszik a kisember eletet, ugye. Senkinek nem kell izgulnia, a gazdagok majd felemelik a kozeposztalyt. Mert penzt beleforgatjak gazdasagba, es szuper lesz minden.

Előzmény: Maule (8923)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8923

Angol nekem third language. De ebredes utan 2 perccel en osszetettebb, helyesebb mondatokat rakok ossze, ferj szerint, angolul. http://www.cbsnews.com/news/trump-interview-full-transcript-face-the-nation/

Előzmény: Maule (8922)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8922

Ivankaban es Jaredben bizunk.

Előzmény: Maule (8921)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8921

Ez a Trump, mintha megallt volna az ido az amerikai tortenelemben es teljes dementia, teljes ertelmetlenseg, nem ertem bel- es kulpolitikajat, koruulotte elok tehetnek valamit?

Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8920

Lesz wall is. Igaz, mi fizetjuk, adopenzbol, nem Mexiko. igaz, csak kicsi, igaz, nem olyan magas, es nem olyan hosszu, de fal lesz, Lehet, hogy csk kicsi. Azt, hogy Mexiko hogy fizeti, lehet meg, gondolkodunk rajta, hogyan. Most Kanadanak tax,gerendara, faarura, mert ok majd hogy megszivjak. Kerdezem en: honnan olcsobb fa epitezeshez? Ha nincs, az amerikai epitkezo fizeti a vamot a home depotban, nem Kanada, az eddig hasznalt fa lesz dragabb nekunk. Ennyit zseni uzletember elnokunkrol.

Előzmény: Maule (8919)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8919

En ugy latom, sporoltunk a 8 ev alatt, bar Obi tenyleg koltott volna infrastrukturara, alacsony kamatok mellett, de GOP nem engedte semmit csinalni. Hat lassuk, most mi lesz. Ahogy en latom, Trump leigeri a csillagokat az egbol, GOP meg semmit nem szavaz meg. Allitolag megvan a szavazat a hazban az Obamacare visszavonasara, erdekes lesz, ki lesz hajlando ra, most, hogy tudjak, torveny lehet belole. Nem cask bloff szavazas, ahogy elso hatvagyvalahany, sosem megy at a szenetuson fele, gerrymandered korzetemnek mutassam mar meg, milyen klassz legeny vagyok. Allitolag megvan a szavazat a hazban (valszeg, mint House Of Cards) - en nem hiszem. Az osszes house member tudja, hogy szenatus nem fogja megszavazni, nekik csak marad a record: pre-existinget az allamoknak hagyjak. Nem hiszem, hogy meg merik szavazni. de milyen ciki, hogy egy torvenyt se sikerult hazon atvinni idaig, az osszes becsszo megigert kozul. Nulla torvenykezes eddig, pedig GOP-e a haz, a szenatus, az elnokseg. Annyira szerettek igerni mindent, most meg.

Palesztin elnok a FH vendege: dragaim, Jared Kushner most intezi a kozel-keleti beket epp. Ivanka is valszeg resze a targyalasoknak, jol vagyunk.

Előzmény: Well (8892)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8918

En joban vagyok mindenkivel, borszin erdekel a legkevesbe. De a kedvenceim a francia, es uj-zelandi szomszedaim, meg a szlovak csajszi :) Motel livinghez nem tudok hozzaszolni,azt te valasztottad.

Előzmény: 5rdfc3 (8898)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8917

Gorka? asszem az Orban kormanyba probalt eloszor simulni, nem kapott security clearencet ott.

Előzmény: medve talp (8906)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8916

Musli, Magyarorszag marad nagyszeru. Majd minden ertelmes fiatalka elment mar, vagy probal elmenni. Repterrol kilepve en orromat azonnal megcsapja a szmog. De varos gyonyoru. Mindig es tenyleg. Szerettem 2 hetet, orultem hazajonni.

Előzmény: 5rdfc3 (8898)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8915

Elnokunk teljesen zagyva egyebkent egy hete, AP interjutol kezdve hetvegi interjuin at, beszedei, tweetjei, teljes zavarodottsag. Dementia? Vagy csak a nem alvas? Miert is nem kerdezi senki, miert volt civil war. Lehetett volna negotiating is. Ez assisted living conversation.

Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8914

Ha mar Daily Show, olvastam Trevor Noah konyvet, Born in Crime. Nagggyon ajanlom, igazan erdekes. Bar nem hiszem, hogy topic egy book club.

Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8913

Ok , mondtam, igy volt, elismerem, my bad, sorry. Kell meg folytatnom?

Előzmény: medve talp (8894)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8912

Enkoreimben fut a gazdasag. Gyerekeim hazat vettek, elsot! Seller's marketen, miutan 10 hazat elvittel eloluk. Korulottem epulnek, felujitodnak keglik, dolgoznak a mesteremberek. Obama evek alatt az US gazdasag kijott a godorbol, a vilag tobbi resze meg benne van.

Előzmény: Well (8892)
Maule Creative Commons License 2017.05.04 -1 0 8911

En nem lottozom, nem kaszinozok, nem fogadok penzbe. De talalkozzunk itt 10 ev mulva. Lehet, hogy te jobban ertesz robotika szegmentjehez, mint en, de en meg futurist konyvelket, cikkeket olvasok, eloadasokra jarok, ha elerhetoek. Erdekel. Robotok kulonosen. Meglassuk, hogy lesz az autokkal; en mar elvezem, hogy emberem nem uj autoja magatol parallel parkol, hiszem, hogy mire emberemnek (64)kell feladni a jogsit, elerheto lesz az onjaro auto. Nekem meg a masodik par ev mulva.

Előzmény: Well (8891)
Boondoggle Creative Commons License 2017.05.03 0 1 8910

yep 30million+ no szavazott a Killary ellen, gondolom ,a "nomozgalom" nem indult be annyira mint egyesek szeretnek beallitani :-)

Előzmény: 5rdfc3 (8909)
5rdfc3 Creative Commons License 2017.05.03 0 4 8909

na ehhez viszont van friss infom    a radioban hallottam egy not kifakadni a degeneralt feminista tulkapasok miatt 

Előzmény: medve talp (8907)
5rdfc3 Creative Commons License 2017.05.03 0 2 8908

lehet      en egy fura alak vagyok  itt vagyok floridaban    de    a magyar belpolitikai kuzdelem erdekel csak igazabol

Előzmény: medve talp (8906)
medve talp Creative Commons License 2017.05.03 -4 0 8907

az oreg tulaj mar nems zamit, a fiai veszik at a ceges hatalmat es sorba rúgják ki a nőket molesztálókat...  Ugye sorban vesztik el a legnépszerűbb női riportereket (Megan Kelly meg 20 millióért se maradt) és az nagy reklám veszteség.

Hiába nem győzött Hillary, de a női mozgalma igen!

Előzmény: martinaxe7 (8905)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!