Nem csinálok nagy ügyet a számolgatásból. Mindig kattanásig tankolok, napi számláló leolvas, elégedett vigyor, nullázás. Slussz. Télen többet eszik egy literrel. Nem tom mér.
mint lelkes TDS fórum olvasó azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy mit lehet kezdeni a zörgő fékbetétekkel azt hiszem az zörög mert ha finom a fékre lépek akkor csönd van.Textar betétek vannak kb 5000-et futottak elöl-hátul.
Még egy kérdés sport ülésre lehet karfát szerelni?
Csodalámpás Gyula :) És ezen csodálkozol?? most visszaolvastam 1 napot,elegem is lett megint egy hétre.Jön valaki új,azt szét cseszegetik.Vazze,ott mindenki félviagrás??Bár egyre kevesebben vannak..
Én is próbáltam már többször jeladós csúcs nélkül. A fordulatszámmérő megy tőle. A kocsi viszont nem megy. Illetve vánszorog. A fordulatot pölö nem is engedi 3000 fölé nekem akkor.
Gyáriban valami 55 volt. De nem kell a fordulatszámmérőhöz. Most az enyémben sincs benn, és van fordmérő. Kompjútertől van fordulatszámmérő, nem a jeladós csúcstól. Vasárnap este óta beteg a td. Szegedről hazahozott, de utána nem akart beindulni. Csere autót Gergely már szemre vételezte:)
Ha itthon 76 a legjobb ár, akkor marad a teilesuche24 egyenlőre. Uff, a cikkszámot benéztem, ez az utóbbi 20 euróval olcsóbb is, "csak" 60 rugó... :-(
Mind1, az már a fájdalomküszöbön belül van. Előtte azért megyek egy kicsit az autóval, csak akkor költök rá ennyit ha megéri - úgy értem ha elektromos adagolóval jeladó nélkül is 5.5-öt eszik majd mint a mechanikussal, akkor nem bántom. De ez kevéssé valószínű.
(persze lehet hogy 60-ért valaki csinálna rá fordulatszámmérőt és akkor az egész nem kellene, de ilyen embert még nem találtam...)
Érdekes egyébként, mert egyesek azt mondják sokat számít a jeladó, mások szerint semmit. Nekem eddig nem kellett, tehát nem tudhatom mi az igazság.
ööö ez 24td jeladós porlasztó. 76k-ért kapsz cserébe a régi helyett. Téged meg akarnak vezetni... UNIX... pff. amúgy bontottan is lehet néha találni max. a többi 5db csúccsal.
Akik még emlékeznek rám, azoknak talán jó hír hogy alakul az autóm. Viszont szeretném visszaalakítani bowdenesről elektromosra (szeretné a fene, de muszáj mert így nincs fordulatszámmérőm :( )
Ehhez viszont kellene nekem egy tűlöketjeladó, gondolom ez ni: bosch 0 432 217 185
Sajnos a donor autóban is menthetetlen állapotban van, a másikban pedig eleve nem is volt...
Unixnál 108e, az egy kicsit sok. Ebayen nem találtam, ezen kívül még két német boltban volt, de ott sem ingyen.
PowerPisti Tolok mailt. All Nekem meg lesz egy eladó tds-em a közeljövőben.Ezt is a magam beteges módján csinálgatom.Akit érdekel az meglesheti itten: tds Egyenlőre a következő dolgok lettek kicserélve. turbo,hengerfej-karter-elsődeknitömítés, adagolótömítés,termosztát,vízpumpa,vezlánc-lánckerék-spanoló, szelepdeknitömítés,szűrők, Ami bennevan:nagyklíma,innenlichtpacket,sperr,fekete karfás bőr,lufi,servo,abs,xenon,
BMW Power Pisti,szar ez mindenhol.Kb.úgy mint a telefonod...:DDDDDD Hív6lak én,vald be feketelistás vagyok :) Pedig komoly szakmai kérdéseim lennének.Feltéve ha még érdekel holmi előkamrás sorhatos
tőlem? nemá :) ilyet mondtam volna? nagyon ki lehettem bukva a technikára akkor :) pedig azzóta is hibátlan az üres blokkból felépített motor. Persze az azzóta lefutott km-ek feledtetik a rossz emléket :)
bakker csak nálam szaraxik ez a sz@r? 3 napja nemtok válaszolni...