Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Most jut eszembe! Komolyan irigyellek! Nekem feltűnt volna a kasszánál, hogy 10-szeres díjat fizetek, szerintem már az első alkalommal, de téged ez 1 évig nem nagyon érintett meg:)))))))) Hiába no! Így mulat egy magyar Úr!:)))))))))
És a színváltás is belefér:))))) Apám! több mint 1 év? Akkor szép összeget köhintenek vissza, bár meglepne.... Sokkal inkább tartom valószínűnek, hogy "lefogyaszthatod"
Ehh..985%:))))))))))) Varázslatos hol tart már a tudomány:) Mióta köhögsz ekkora fogyasztást? Ha legalább 1 éve, akkor lassan új motort is vehetsz belőle:)) Egy Rózsaszín csajmágnes? Na? Az odab.sz!!:)))))))))))))
Túl vagyok az ÉMÁSZ-os bemérésen. Nagyon korrekt csapat jött ki, profi műszerrel. A műszer egyik oldala a tényleges fogyasztást nézi, a másik oldalához pedig csatlakoztatva van egy optikai szenzor, amely az óra forgását figyeli. Így pontosan tudni lehet, hogy mennyivel mér többet/kevesebbet az óra.
Nálam az óra által mért fogyasztás 985%-a volt a tényleges fogyasztásnak... Tehát közel 10-szer többet mért, mint amennyit fogyasztottam. Kicsit leakadt a mérőcsapat arca is :-)
Kicserélték az órát. Mondtam nekik, hogy ha már itt tartunk mérjünk már rá az új órára is... Jó ötletnek tartották, mert így legalább a műszer- és az egész mérési elrendezés helyességét ellenőrizni tudták. 1%-körüli volt az eltérés az új óránál.
A régi órát bedobozoltuk, leplombáztuk - én nem kértem, de ők kérhetik, hogy vizsgálják be az OMH-ban. Remélem most már jön vissza a della, aztán valami hasznos dologra költhetem, pl. benzinre a kék csajmágnesbe :-)))
Szeva! Akkor szép, meleg vöröses-sárgás fény lehet nálad, ha mindenhol fűtőbetéttel világítasz wazze:)))) Amúgy nem igazán lehet heti szinten ennyit fogyasztani..valami ott nem kerek! Vagy nem tudsz róla, de még pár család az órádon keresztül kap naftát.
Holnap jönnek az ÉMÁSZ-osok, észnél kell lennem. Havi 1000KWh-át teker be a mérőm, csak nem tudom, hogy mia a f_szért. Bejelentettem, holnap jönnek ki, nem tudom, hogy ilyenkor mit szoktak csinálni. De nem akarom hagyni magam átverni.
erre olcsobb: http://cgi.ebay.de/Yamaha-FJR-1300-A-Modell-2006-1-18-selten_W0QQitemZ230229691524QQihZ013QQcategoryZ100034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Van mindegyiken:))))))) Abban szoktam megszólítani:) Csak így lazán...szevasz ecsém! Nem zavar, hogy egész nap lógtál míg Én melóztam? Na meg reggelente! Helló! Már ébredhetnél..Én 2 órája keltem:))))))))))
Na! Több komolyságot! Mi a vélemény a gyáritól kissé öblösebb, hangosabb kidörrentőkről? Ezt most találtam...lehet, hogy a napokban meglesem és mazsolázok picit. http://www.kepesmotor.hu/kipufogo/i?p=59473&c=1014