A gyűjtőket ne is említsd, nem szeretem őket... mindenkinek a lényeg az, hogy TLB, TL, Lemezvillás, meg 250-es csepel, és P20 v P21 az isten, ezek nem ismernek mást...
A házi vágást meg lehet különböztetni azért egy eleve rövidebbre gyártott cső végénél,az esetek nagy részében.Egyszerűen nem tudsz olyan felületet adni akárhogy csinosítod.
Láttam anno kapaszkodós üléscsíkos,4le-s cetlis,utaslábtartós gépet...ritka dolog...bár lassan a Mustang is alapból igen ritka madár lesz...
A gyűjtók se szeretik vmiért.Remélem,azért fennmarad az utókornak,ez volt az első motorom,nagyon szerettem!Jól ment.
(Zárójelben jegyezném meg, hogy 74-ben a Kermihez kétféle Mustang jött, egy segédmotorkerékpárként, másik motorkerékpárként, a különbség asszem annyi féklámpával, hátsó lábtartóval, utasnak való kapaszkodóval és pár lóerővel gazdagabb volt az utóbbi.) Ezen felül, a kezem alatt volt 11 Mustang, a 75-ösön kívül mindegyiken szűkített könyökcső, és mindegyiken hosszú kipufogókönyök, meg szűkített égéstér volt, csak a dögcédulán változtattak, motorikusan nem 79-ben.)
Szevasztok! Tegnap hozzájutatottam egy ilyen motorhoz és érdekelne hogy honnan tudnám megállapítani hogy az enyém 2 vagy 4 lóerős-e.Előre is köszönöm:)
Azért szerintem a két dolognak, miszerint a geci balosok leépítették 8 év alatt a gazdaságot, és az uniónak nem feltétlen van köze egymáshoz, egész pontosan, de van, mert ők hagyták ezt, és saját zsebre eladtak mindent. Az uniótól fel is lendülhet egy ország, lásd Szlovákia, Románia...
az unió csak arra hogy hogy az átlag ember tudja szopni a bránert.Haszna nem mérhető,mivel nálunk még nincs és nem is lesz euró belátható időn belül.Amit elértek hogy a gazdaság leépült(nem adható moslék a disznóknak,csak saválló tejeskanna használható,védeni kell a c tipust stb)Erre kurva nagy szükség volt valóban.
Ajánlom figyelmedbe a lisszaboni szerződés átnyálazását. Utána már nem lesz "ilyen jó" véleményed az euról. Egész konkrétan azt csinálnak velünk amit akarnak.
Még nem tudom hallgatni, a koleszban nincs lemezjátszó, de amint hazaérek... höhöjj! A szomszédok is Ronnie James Dio hangját fogják hallgatni Postás József, vagy Verekedős István muzsikái helyett... :)