GZ, remek az ötlet, egyszer én is belevágtam, az eredményt küldtem, netán azt bővíted? (Annak sajnos, pocsék a bővíthetősége, nincs sok logika a Word-ös szerkezetében...)
Csotri valóban nem új tag, sőt...
Jokli úr jól pönget, GZU remekel, 1. 3. 5. rullák!
Munkavédelem Számba menne por kóccal,
de megvédem pokróccal!
Na, ez a Lacigyerek engem is megihletett (no meg a tennapi ebed!)
Volt osztalytarsad huspotlobol keszult foztje vetekszik egyik kedvencem izevel A szojaporkolt, mit fozott tegnap a Laci,
Annak ize remek, szinte mar-mar pacali!!!
Nem volt énnékem ő barátom, max osztálytársam! De azért átadom, ha látom :))
A limo-val viszont nosztalgikus könnyeket csaltál lelki szemeimbe (na, fokozzam még a képzavart?), istenem, az télleg purdékorom pora volt :)))
De, ha már így belelndültün Laciba, íme:
Érdekesen öltözködik immáron legendássá váló osztálytársam: koszlott atléta van rajta, és egy elnyűtt benzinkutas munkanadrág Topis nagyon Simon Laci,
trikó, és ősi MOL-naci...
Nin, Jokli, egy újabb ember az őskorból - mármint topikéból :)))
Tegnap végre megindult az agyam. A termés:
Ferdeszeművel nyomja a faterja A nő japán
Az ő apján.
Anya, nehogy má' kidobd a takarítéskor talált régi kokót, hisz megboldogult gyerekkorom jut róla eszembe! Hogy a szemétbe kikúrd-é porom?
Hisz ez volt a purdékorom!
Licit az okádóversenyen Nem érdekelnek mindenféle hátrányok,
Tartom a tétet, sőt, rekontrát hányok!
Naccsávó nem alszik el az altatógáztól, hcsak idegesen tekinget körbe Meg nem hatja a machot éter,
Forog a szeme, mint tachométer!
Volt osztálytársam (télleg!) talán tudja, hogy a gabonaraktárnál maradt-e játékszered. Kérdezd meg a Simon Lacit,
Látott-e a silón macit?
Salvador jr. alkotása a falra épp most vetített mű Absztrakt kép e fali dia,
Festette a Dali fia.
Turbó légycsapó Ez a szerszám kegyetlen,
egy csapássan legyet ken.
A kabarészerző gondban van, mert kisvárosi szeretője faképnél hagyta Azért fő mot Nóti fője,
Mert otthagyta a fóti nője.
Nem a fa falburkolat miatt fagy le a géped,. hanem a kevés memória az ok Mindenképpen RAM-béli a
Hiba, s nem a lambéris!
A zöldségtől egészségesebb leszek Erősíti falát a sejt,
Ha megeszek egy saláta-fejt.
A szomszéd minden nap azért hallgatózik, hogy hallja a másik lakásban az orgazmust Ahol a fal jó vékony, és sima, fülel:
Hátha hallja, ha a férfi ma sül el!
Már itt sem vagyok, ha tovább kell hallgatnom a norvég nyáltrió zenéjét! Itthagylak, mint eb a Szaharát,
Csak még egyszer rakd be a szar A-Hát!
A volt szabadeurópás dj egy vetélkedőn rosszul nevezett meg egy növényt, ruhájával fizetett Azt hitte a Cseke: bétel,
Így vesztette bekecsét el.
Megijed a suli, amikor "kinyitom a számat" Amitől az alma mater retten:
Reklamálok a dirnél, rátermetten.
Szaktestületünk egyelőre még igen kis létszámú, de a jövő héten sokan fognak csaktlakozni hozzánk! Toboroz a kamara hétfőn,
Túl leszünk mi hamar a két főn!
A volt pécsi védő abszurd módon pont barátjának búcsúztatásakor huhnyt el Mitől halt meg Toma korán?
Sokat falt a koma torán.
Átlagos moszkvai eladó. Ahány boltot bír a kolja,
Mindegyiket kirabolja!
Igényes hajléktalan Nagyon koszos e sarok.
Így ide sose szarok.
Mesalliance miatt kuss van az úrihölgynek Nem kapott a dáma szót,
Mert felszedte a számadót.
Gyakorlati vizsgán a célépület helyett az emésztőbe csapódott az öngyilkospilóta-jelölt Arcodon vajh kakimáz-e
Van, te bukott kamikáze?
Mindannyiunk kedvenc riporterét hidegenhagyja, hogy összetörtem az autóját, annyira szeretne már látni, hogy ölelésre készen várakozik Nem érdekli Vitárt a kár,
A karjait kitárta, vár.
Adócsalási tanfolyam vizsgaanyagából Egyszerű a bé-tétel:
Hogy rakjuk a tébét el.
El sem hiszem, hogy végre bemondhattam, amit már rég akartam a 21ezés során. Tudtam, hogy a klasszikus mű a zsebemben szerencsét fog hozni! Csak ámulok a szerencsémen: óneász!
Mondtam én, hogy remek ómen Aeneas!
Tagok. Úgy döntöttem, hogy csinálok egy kivonatot.
Köszi, igazán kedvesek vagytok.
Amiért ezt közkinccsé tettem, az az, hogy frappant címet keresek neki. Vannak ötleteim, de, gondoltam, megkérdezlek titeket is. Tehát, akinek címötlete van, az vagy tegye itt közkinccsé, vagy dobjon legyenszes nekem egy emilt, OK?
Időtök van, szerintem 2-3 héten belül tuti nem lesz kész :( Rengeteg az anyag! Egyelőre textfájlba mentettem az összes beszólást, tehát az offtopikokat is, és az mintegy 600 oldal, 8-as betűnagysággal, Arial narrow betűtípussal... Szal először ezt kell majd kirostázni, majd az egészet szétválogatni szerzőnként, és azt megformázni... Szel gondolkodjatok csak a címötleteken, nem kell elkapkodni :)))
Na, egymás után két új tag!!! Wlekomm mindkettőtöknek, még jó sok ilyet hozzatok!!!
Vuruguru, látom, nem tétlenkedtál az utóbbi időben, tartod a minőséget!!!
Belevaló tornászt nem hátráltat, ha télen a szabadban kell edzenie! Meg sem látszik egy fasza gyereken,
Hogy télen szarrá fagy a szereken.
Számítógépőrült: még a kádban is játszik! Amíg ázik,
Amigázik!
Szomszéd, szóljon már a gyerekének, hogy a hátasa az én kertemet rondítja össze! Nézze meg a lánya, hova
Hugyozik és hány a lova!
Tanyérjós ígérete Megnézem a markát,
És találok benn karmát!
Ha az orosz lány még intakt, akkor nem segít rajta a gyehenna Hogyha Tánya szűz,
Meg nem szánja tűz.
Művészeti vita Aprajafalván: Festörp szürrealista képét, melyen testrészek között látható az osztrák festő, a tudálékos törp nehezen tudja értelmezni, amin Festörp értetlenkedik Hogy hogy jön össze térd és Kokoschka?
Nem értem a kérdést, Okoska!
A Pest megyei településen hiánycikk a dohányáru, ezért a rosszabb minőségűekért is megverexenek Oly kevés a cigi Sóskúton,
hogy összeverekednek egy Kossuthon!
Tienanmen tér, anno Maga segg, mér' ül?
Hát még megsérül!
Csabeee, látodm, ezért szeretünk mi téged! Fantaszt!!!!
nekem csak nyesedékeim vannak, ahogy Pivco mondaná - ha itt lenne, de sajna nincs :(
A bemondó bakizik hírolvasás közben (megtörtén eset a karabahi válság idejéről.) Rosszul ejti Szalóczy ki,
"Kabarah" - így szól a ciki.
Nagyot szól a tudósítás, melyből kiderül: a Kárpátok Maradonája juhásznak állt (nem megtörtént eset :) Nagy bomba e híranyagi:
Otthon birkát nyír a Hagi!
Kelta harci kiáltás Harci kedvünk nem hervadó,
Minket sosem ver meg had, ó!
Az egykori basszus-isten hangja igencsak megkopott, halk, öreguras, és már korántsem isteni Már ciki eme hatástalan do,
Idejemúlt, tatás, halandó!
A zsűrit lenyűgözi Solo kapitány teljesítménye az I. Lúdas Matyi libapásztor-bajnokságon Nézd, hogy terel libát Han,
Egszerűen hibátlan!
A Budapesti terek gladiátorbajnokságán kiváló páncélzatának köszönhetően a belvárosi tér csapata áll a legjobban Erős a vértezet,
A deák Tér vezet.
Hyres emberek offroad-versenye: Deák Ferenc az áropkba borul buggyjával, majd... Gábor Áron
Rá Bogáron.
Nem vidítja Ralf Schumachert, hogy egyre nő a magyar gabonakivitel Bár a búza siker,
Mégis bús az iker.
Öreganyám, idenézzen, ez király: a nyuszi, amit vett a piacon, fiú! Banya, kúl:
Bak a nyúl!
Elôször is ses, GZ, köszi a dícsérô sorokat! Az igazi profiktól ez mindig jólesik.
Igyekszem továbbra is megfelelni az általatok támasztott minôségi követelményeknek!
Apró öröm: Nem tört el a lábam A csontom - bár meszes - ép,
És ez olyan meseszép...
Az idôs mesteredzô nem kedveli a Veszprémbôl igazolt Vasas-csatárt Azt kérdezi Baróti mélán:
"Mit esztek a Maróti Bélán?"
Kellemetlen baleset játék közben Ha megsebzi egy fakard a vejedet,
Mit tehetnél: vakard a fejedet...
Aquincum és Csillaghegy között olthatja szomját a híres író -Hol tudna a Móra inni?
-Hát itten a Rómain, ni!
Szabadtéri monodráma a tězô napon E darab egyszereplôs. Ebben
játszik, egyre szeplôsebben...
No AIDS Védekezni - mondom - kéne,
Mire ô: Egy kondom? - Mé' ne?
Megjelent az FHM, és ennek egy önkielégítô igencsak örül... Eljött a nagy nap. Pezsgôt bont a "kar-barát",
Mert felfedezte az újságban Konta Barbarát
Apró malôr a kihallgatáson A tanú fejét üti? Dôre!
Hívja meg egy üdítôre!
Csak a neves operettszerzô tudja, hogy miért írt bele a darabjába pikáns jelenetet... Kérdezd meg a Huszka Jenôt,
Miért hágta meg húsz jak e nôt!
Dzsungel-dráma a koprodukciós filmforgatáson Miért lökte Béla bácsit a
Babe alá Csita?!
Miért írtak ki a filmben szereplô tengeri emlôsnek gázsit, ráadásul mongol valutában?!
A rendezô az asszisztens torkának ugrik:
- Mi a f'sznak kéne egy orkának tugrik?!
Yes, Dombai, az egykori kapus fia, aki jelenleg még szintén a gólvonalon próbálkozik, de nem sok sikerrel, hisz csapata, a Lombard, tökuccsó. De én már látom benne a jövő nagy balszélsőjét :))))
A válogatott szélső nagyon gyors a olabdával, de a havas talajon ez nem érvényesül Dombai a labdát a szélen tereli,
Nyáron a hátvéd szív, télen szereli.
Öreg róka kocsikísérőm véletlenül egy másik, Balaton-parti városba irányított, ami több, minciki Boglár helyett Berény, szaki?
Ez, bizony, nem szerény baki!