Lebukott a pozsonyi repülőtér két alkalmazottja, akik évek óta dézsmálták az utasok poggyászát.
A repülőtéri szarkák elsősorban a tengerhez utazó nyaralók csomagjaiból loptak ki értékesebb tárgyakat, amelyek hiányáról a meglopottak általában nem tettek bejelentést, mert nem voltak biztosak abban, hogy elcsomagolták-e azt, ami hiányzik.
Mivel a kassai repülőtér utasai esetében egyszer sem, a pozsonyi repülőtér utasai esetében viszont számtalanszor megismétlődött a tolvajlás, a rendőrség különleges ügyosztálya csapdát állított és egy Londonba induló gép csomagterében tetten érte a repülőtér személyzetének két tagját. Az sem kizárt, hogy szervezett bűnbanda tevékenykedett a pozsonyi légikikötőben. (Gazdasági Rádió-Privátbankár.hu)
"Tudtok valamit a beauvais.i reptérről?Tudjátok a Wizzair párizsi járata ott száll le!"
Ha még aktuális a kérdésed:
Párizstól északra kb. 90 km végig autópályán. Busz minden járathoz van, de csak azokhoz igazodik. Menetidő: 1 óra 15 perc párizsi metró csatlakozásig. (Port Maillot)
Szerintem korrekt, a reptéren a buszt nem kell keresgélni, olyan pici az egész.
Most kezdték építeni az új épületszerkezetet, jelen állapotában egy igazi szocreál üzemi büfére emlékeztet.
Késés azért lehet a LC járatoknál, mert a gépek kihasználtsága miatt(1. ok) "forró"
fordulót vesznek, pl. a gép Athénbe repül reggel, ott tankol, fordul, vissazér BP és máris fordul Barcelonába, majd haza (mondjuk). Az egy gépre jutó műszaki személyzet töredéke a "rendes" légitársaságokénak, ami szintén az olcsóságot segíti (2. ok) de szerintem kissé aggályos, főleg a magas kihasználtság miatti rengeteg erpült órát figyelembe véve.
a járaton persze nincs kaja pai csak pénzért, ezt biztos tudjátok (3. ok az olcsóságra), és mint tudjátok, távoli, olcsóbb tax-ú repterekre száll le (4. ok).
Ha most késik egy picit is athénben a reptéri személyzet a tankolással (ami persze - ismerve őket - szinte kizárt), akkor annyival később ér vissza, és annyival (vagy többel) csúszik az itteni indulás is ( nem beszélve arról, hogy a nemzeti társaságok gépei - kimondatlanul - is priorizáltak az ellátás alatt), ileltve a kisegítő repterek személyzete nem mindig annyira profi, mint a nagy reptereké (mondjuk, nem annyira túl-kihasznált sem szvsz).
Nem hiszem hogy te úgy odalennél azért a légit.-ért amelyik miatt elmarad pár utad vagy csak több órás késéssel tudnál odaérni,és e miatt talán egy nap ki is esik az adott helyen eltölthető idődből!....
Háát,ha ebből ítéled meg a SkyEu-t...akkor ne is repülj velük.Ugyan,még én sem repültem,de azt hiszem,azért a késésekből,és a "buszon" történtekből semmilyen légitársaságot nem lehet megítélni.Késések sok dolog miatt előfordulhatnak,és tudtommal a legtöbb esetben nem géphiba miatt késtek...
Igazság szerint nem tudom hogy Webber Úr:) csak a helyesírási hibámat javította-e ki, vagy pedig azt mondta volna:igen , a wizzair ilyen lesz!!!Úgyhogy ez a kérdés mindaddig nyitott marad míg webber Úr nem válaszol, és INDOKOL!!:))
Van elég!Amit a ferihegyen műeltek a buszban...hát nem is tudom!Meg általában kb_1-2 órás késés az átlag!De volt már 5 is!Szóval nem tudom, kibróbálom a wizzet, aztán lehet hogy az is ilyyen!...
Hogyne! Jó messze van Párizstól. :-)
Nem tudtam, hogy oda járnak. A SkyEurope-pal jobban jártál volna, az Orlyra közlekedik. Onnan Párizs csak mintegy 40'. Bóvéból több, mint egy óra, hisz majd' száz kilométerre van.