Érdekes replay tegnap feldobott valamit, amiről úgy gondolta, hogy hazudtam.." És visszavonta az állítását mely szerint hazudsz? Nem vonta vissza. Nem reagált utána az őrjöngéseidre, de nem vonta vissza.
Hátha egy példa szemlélteti neked azt a mondatot: Van egy verseny és a versenytársaid a teljesítményeg alapján azt várják, hogy a doppingteszted pozitív lesz!! Erre te azt írod egy mondatban, hogy Képzeljétek, az ellenfeleim azt várták, hogy a tesztjeim pozitívok lesznek és mégis mindegyik negatív lett! Erre téged azzal vádolnának meg, hogy azt állítottad, hogy a pozitív tesztjeid negatívak lettek!!!
Na erre mit lépnél?? Pláne, ha utána úton útfélen ezt a kifordított mondatodat olvasnád arra bizonyítéknak, hogy hazudsz és csaló vagy és hiéna vagy??? Biztosan nagyon kellemes lenne! próbáld meg átérezni, hogy milyen rosszul esne neked!!!!!
Szerintem itt nyugalom van, amíg te be nem dobsz egy szándékos bosszantást!! Érdekes replay tegnap feldobott valamit, amiről úgy gondolta, hogy hazudtam... Elmondtam, hogy mi volt és - igaz nem is reagált rá- de nem forszírozta tovább, hogy de így, de úgy!!
Senki nem mondta, hogy zseni lennék, ez megint csak a te gúnyolódásodban van!!
Úgy gondolom az a téma már régen le lett zárva! Elvileg senki nem foglalkozik vele, csak te hozod elő saját örömszerzésedre azáltal, hogy engem bosszants! Remélem ez jelenti az életedben a legnagyobb örömöt!
Ha szándékosan félremagyarázhatsz dolgokat, hazugnak nevezel, aztán, amikor bizonyítom, akkor újabb dolgokat találsz ki...
Azt kérdezném, hogy mikor fejezed be vagy minek kellene történnie, hogy másképp elégítsd ki a nem biztos, hogy teljesen egészséges vágyaidat?
Konkrétan mi a bajod??? Az, hogy szinte mindenben megcáfolom azokat a kijelentéseidet, hogy hazudok?? vagy egyszerűen, amikor nincs itt gingergirl, akkor ez az életed???
Nem akarom idézni, hogy az EÜ topikban Te milyen durva szavakat használtál beteg, rákos emberekkel szemben. Nem akarom ismét idézni a moderátori állásfoglalást, hogy miket műveltél. Tehát nyugodjál le.
Ez miért jó neked???? Amikor unatkozol, akkor miért csinálod ezt?? Ez szórakoztat téged vagy megnyugtat??? Beteg vagy??? Menj a pszichiátriára és keress szakembert, mert ez nem tréfa... Ez olyan, mintha kutyákat gyilkolnál, mert az boldogít téged!!